Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#473855 Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν λέμε ότι δεν είχε εξέλιξη η Ομάδα και η συζήτηση γίνεται για έναν δοκιμαστή, είναι αυταπόδεικτο ότι σε αυτόν πέφτει η ευθύνη, αλλιώς δεν θα γίνονταν η αναφορά για την πρόοδο στο θέμα που αφορά τον δοκιμαστή. Οι δοκιμαστές απλά οδηγούν για να επιβεβαιώσουν στην πίστα τα στοιχεία που δίνουν η σήραγγα και το CFD και άντε να δώσουν και κανένα feedback για το πως νιώθουν το αυτοκίνητο. Η εξέλιξη γίνεται στα σχεδιαστήρια και στα "κομπιούτερζ".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#473879 STK πως ακριβώς τον έχεις φανταστεί το ρόλο του 3ου οδηγού στην F1;

Σαν αναπληρωματικό στο μπάσκετ που θα μπει 10' για να δώσει ανάσες στο βασικό;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#473908 Μπαίνει μέσα, οδηγάει, βλέπει τι λείπει και βγαίνει και σχεδιάζει μοτέρ με 50 άλογα παραπάνω και πτέρυγα με 100 κιλά περισσότερο df! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By STK
#473985
REALZEUS έγραψε:Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν λέμε ότι δεν είχε εξέλιξη η Ομάδα και η συζήτηση γίνεται για έναν δοκιμαστή, είναι αυταπόδεικτο ότι σε αυτόν πέφτει η ευθύνη, αλλιώς δεν θα γίνονταν η αναφορά για την πρόοδο στο θέμα που αφορά τον δοκιμαστή. Οι δοκιμαστές απλά οδηγούν για να επιβεβαιώσουν στην πίστα τα στοιχεία που δίνουν η σήραγγα και το CFD και άντε να δώσουν και κανένα feedback για το πως νιώθουν το αυτοκίνητο. Η εξέλιξη γίνεται στα σχεδιαστήρια και στα "κομπιούτερζ".


Δεν ειναι καθολου αμελητεο το να δινει καποιος σωστο feedback, μιας και ειναι πολυ σημαντικο μετα απο τον περιορισμο στις δοκιμες και τις ωρες που πρεπει να περνανε στον simulator.
Ειδικα δε οταν καποιος οδηγος σου βαριεται να οδηγησει σε αυτον :whistlink:

EDDIE_147 έγραψε:STK πως ακριβώς τον έχεις φανταστεί το ρόλο του 3ου οδηγού στην F1;

Σαν αναπληρωματικό στο μπάσκετ που θα μπει 10' για να δώσει ανάσες στο βασικό;
:hmmm:


Στην περιπτωση του Raikkonen ειδικα, δε θα ηταν καθολου κακη ιδεα.
Τελευταία επεξεργασία από STK και 14 Ιαν 2018, 02:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sprsk
#541017 Κοίτα να δεις ... πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω σε χεράδες και ποδαράδες ... :whistlink:
Βρε τι σου είναι η επιστήμη .... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#545249 Καπου διαβασα οτι ο head of performance 48 χρονων πεθανε στον υπνο του,
Daniele Casanova :s_sad
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#545300 Ναι, δυστυχώς...

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#546914 Βλέπω όλους μας ψιλοτρώει τι θα γίνει του χρόνου στο Vettel-Leclerc! Λίγο ο καημός μας για φέτος, λίγο το φορμάρισμα του μικρού έναντι του τετράκις, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Ή μπορεί;

Απ' ό,τι βλέπω επίσης έχουμε και διαφορές στο τι πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνει η Ferrari στα διάφορα ενδεχόμενα που δύνανται να προκύψουν.

Η (δική μου) λογική λέει ότι τουλάχιστον στην αρχή ο Vettel θα έχει το πάνω χέρι, κυρίως στους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#546996 Δεν αποκλείεται να την πάθει όπως με Ρικιάρντο...

Και δε θα'ναι καταστροφή για τους φερραριτζήδες, αφού θα έχουν νέο οδηγό-πουλέν για τα επόμενα 45 χρόνια... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#547504
Geo f1 έγραψε:Ferrari never had a dominant car in 2018, says Vettel
:s_roses

https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... l/3207115/
Δεν με πείθει ο Seb. Πονηρά προσπαθεί να τεκμηρίωση την άποψή του με βάση τα αποτελέσματα θεωρώντας ότι το team στη πίστα και ο ίδιος δεν επηρέασαν τα αποτελέσματα, θεωρώντας ως μοναδική μεταβλητή το αυτοκίνητο. Καλώ όσους γνωρίζουν το κλίμα στην γειτονική μας Ιταλία να με διαφωτίσουν, αλλά από τέτοιες συντευξεις, από την οδήγησή του σε Suzuka και Austin, και το ποσό ψεύτικη φαινόταν η cool εικόνα που προσπαθούσε να δείχνει από την Ρωσία και έπειτα, με κάνουν να υποθέτω ότι νιώθει ιδιαίτερη πίεση.

< 4A >
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#547525 castigamatti

Που χαθηκε αυτη η ψυχη?
Άβαταρ μέλους
By wishiknew
#558050 Montezemolo: With Hamilton, Ferrari would have won the title

This year Hamilton made the difference in his best season since his debut,” Montezemolo said – “He has had moments of weakness and crisis, but this year with Ferrari he would have won. I say that not to belittle Vettel, who has every opportunity to rebuild with a competitive car,” the Italian added.

Indeed, Luca di Montezemolo said losing the title was not all Sebastian Vettel’s fault: “This Ferrari is a very different Ferrari to the one I left in October 2014, in terms of men and mentality,” he said – “Ferrari did a good car this year, which in some situations was even better than Mercedes. But the final part was missing. Vettel made some decisive mistakes, but for the world championship you have to do everything to keep him up. He is a driver of the highest order and always close to the team,” said Montezemolo.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#559253 Συμφωνα με το Autosport ο Αριβαμπενε μας χαιρεταει και στη θεση του ο Μπινοτο