Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#546001 Στην ertHD δεν βάζουν διαφημίσεις.
Ενώ στην ερτ2 κόψαν τη μετάδοση για διαφημίσεις κανονικά.
Μια χαρά χωρίς σχολιασμό τώρα στο HD :metalo: .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#546016 Σωτήριο έτος του Κυρίου: 2018.
Η Ελληνική μετάδοση F1 ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σύνδρομο 'Αντωνης Κόλλιας' και ο εκάστοτε καλεσμένος πάει να πει τον πόνο του ('Που εμφανιζεσαι φέτος Σούζι; Περοκέ; Πες μας λίγα λόγια για το θίασο, κλπ') αντί να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#551089 μπερνινγκ γουι1ς ;)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#554262
F1 LIVE TIMING APP WILL NO LONGER BE SUPPORTED AFTER 10TH DECEMBER
From 10th December 2018, the F1 Live Timing app will no longer be supported. This means that we’ll no longer be updating the app and the information contained will not be up to date. This doesn’t affect the Formula 1 app.

We are working hard to make the features you want available inside the Formula 1 app for the start of the new season.

We’ll be back in touch nearer the start of the season to keep you updated.


Αντε να δουμε ποσο θα μας ξενερωσουν παλι του χρονου... Μακαρι να πηρανε χαμπαρι τη χοντραδα τους και να φτιαξουν το interface του Formula 1 app οπως ηταν το παλιο καλο Live Timing!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#558065
wishiknew έγραψε:Υπαρχουν ελπίδες οτι το 2019 θα γινε ιδιαθεισμο στην Ελλαδα το f1 tv?


Μακαρι να τα βρουνε με αυτους που εχουν τα δικαιωματα της Ελληνικης μεταδοσης. Αν δεν κανω λαθος εκει ειναι το προβλημα. Μονο που βλεπω παντως τις δυνατοτητες του F1 TV μου τρεχουν τα σαλια! Πολυ καλη φαση δειχνει :s_yes
Άβαταρ μέλους
By rallye40
#559829 H Formula 1 αποκλειστικά στην ΕΡΤ για τρία χρόνια

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

"Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019 – 2021) η ΕΡΤ, προσφέροντας ελεύθερα σε όλη την κοινωνία ένα μοναδικής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο.

Η ΕΡΤ θα μεταφέρει μέσα από τις συχνότητές της, κάθε χρόνο, 21 τριήμερα απίστευτης ταχύτητας και εντυπωσιακού θεάματος.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές 1, μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της Formula1 για την επόμενη τριετία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

Το ταξίδι για φέτος ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με το Grand Prix της Αυστραλίας και αφού διατρέξει τέσσερις ηπείρους θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο μαγικό Άμπου Ντάμπι.

Ζήστε μόνο στην ΕΡΤ την ταχύτητα και τις μοναδικές συγκινήσεις της F1".
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#559831 Νομιζω οτι θα κανει αυτο που εκανε η ΕΡΤ μεχρι τωρα. Στην πραγματικοτητα πλεον δεν αξιζει η συνδρομη για F1