Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#543147 διπλωματική δεν είναι πτυχιακή (σαν λέξη και μόνο), προφανώς αφορά το μεταπτυχιακό του (που είναι δίπλωμα και όχι πτυχίο)
Άβαταρ μέλους
By 224v
#543154
mousatos έγραψε::s_rofl :s_rofl :s_rofl ρε σεις το ξέρατε αυτό;

Ο Τσίπρας δεν πέρασε στο Πολυτεχνείο με εξετάσεις. Ήρθε με μεταγραφή από βουλγαρικό πανεπιστήμιο. Τον έστειλε το κόμμα.


Ο Τσίπρας υπήρξε ο τυπικός πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο και δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. «Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη...».
Γράφτηκε ότι ο Τσίπρας πέρασε όλα τα μαθήματα στο ΕΜΠ με τις πιέσεις του μηχανισμού του Συνασπισμού προς τους διαφόρους καθηγητές.

Έχει γραφτεί (ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ) ότι η διπλωματική εργασία του Τσίπρα στο Πολυτεχνείο είχε σαν θέμα: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην ΕΕ και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος». Ενδιαφέρον έχει η σύνθεση της επιτροπής καθηγητών, σύμφωνα με έγγραφο που κυκλοφορεί στη Βουλή. Ενα από τα μέλη της επιτροπής καθηγητών είναι ο Αρ. Μπαλτάς, δύο φορές υπουργός (Παιδείας και Πολιτισμού). Αλλο μέλος είναι η Ντίνα Βαΐου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της «Αυγής». Τρίτο μέλος η Μαρία Καραμεσίνη, υποψήφια ευρωβουλευτής (και αυτή) του ΣΥΡΙΖΑ και διοικήτρια του ΟΑΕΔ. Τέταρτο μέλος η Σοφία Αυγερινού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

http://autochthonesellhnes.blogspot.com ... st_57.html
Παπαριες του Βηματοδότη....ούτε ο τίτλος ουτε τα άτομα.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#543177
QsisVTS έγραψε:διπλωματική δεν είναι πτυχιακή (σαν λέξη και μόνο), προφανώς αφορά το μεταπτυχιακό του (που είναι δίπλωμα και όχι πτυχίο)
Στο πολυτεχνείο έχουμε διπλωματική και όχι πτυχιακή.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#543182 Άλλα 10" γκουγκλάρισμα :roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#543186 Παρόλα αυτά με άλλα 2' γκουγκλάρισμα, η διπλωματική αυτή είναι Μεταπτυχιακό και για κάποιο περίεργο λόγο έχει τριμελή και εξτρά επιβλέποντα (δεν το έχω ξαναδεί). Αυτοί οι 4 είναι αυτοί που λέει ο Βηματοδότης και όντως ο Μπαλτάς, η Βαΐου, η Αυγερινού και η Καραμεσίνη ήταν οι επιβλέποντες-εξεταστές.

Αν αυτό συνεπάγεται διαπλοκή το 2001 που έλεγες ΣΥΝ και γελούσες δεν ξέρω, αλλά στο τυπικόν του πράματος έτσι είναι. Και ζητώ συγνώμη από όσους αμφισβήτησα πριν ολοκληρώσω το ψάξιμο :)

Πτυχιακή έχουν οι 4ετείς σχολές. Το Πολυτεχνείο έχει διπλωματική
Άβαταρ μέλους
By 224v
#543197 Αυτή είναι η διπλωματική, για τη σχολή Πολιτικών μηχανικών, το άλλο που λέτε με Μπαλτά κ.λ.π. είναι μάλλον απο την αλλη σχολή Σεφμε του ΕΜΠ Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#543203
cabala10 έγραψε:Εικόνα


Έχει και καλύτερα:

Εικόνα

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#543300 Λαβράκι
Ψάρι
Το λαβράκι είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Το λαβράκι μαζί με τη τσιπούρα από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκουν στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες του δημοσιογράφου του iefimerida.gr Δημήτρη Τάκη, στο σφραγισμένο έγγραφο που έφερε στη Βουλή ο ειδικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών υπήρχαν τρεις κωδικοί, ενώ το συνολικό ποσό που διατέθηκε έφτανε περίπου το 1.000.000 ευρώ.

Ο πρώτος κωδικός αφορούσε χρήματα που διοχετεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας.
Ο δεύτερος κωδικός αφορούσε χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Ο τρίτος κωδικός αφορούσε χρήματα που διοχετεύονται για τη στήριξη Ορθοδόξων Εκκλησιών και γενικά της Ορθοδοξίας.
Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, όσον αφορά τους δύο πρώτους κωδικούς και το γιατί χρηματοδοτούνται μέσα ενημέρωσης στις δύο γειτονικές χώρες, η εξήγηση που δόθηκε σε ερωτήσεις που έκαναν οι αντιπρόεδροι ήταν προκειμένου να υπάρχουν θετικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα και για να γίνεται λόμπινγκ με τους εκεί δημοσιογράφους ή τους επικεφαλής των ΜΜΕ προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων.
Αντιδρώντας, το Μαξίμου έκανε λόγο για «προβοκάτσια» και για «αθλιότητα» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάνουν «διαρροές» διά του Τύπου, ενώ μιλά και για «αθλιότητα» δημοσιοποίησης από το iefimerida.gr «δήθεν πληροφοριών» κατά τρόπο που θίγει τα εθνικά συμφέροντα. Παράλληλα, το Μαξίμου καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη «αν θέλει να ενημερωθεί για τα απόρρητα κονδύλια, να ζητήσει άμεσα συνάντηση από τον πρωθυπουργό».

Πηγή: Σε πανικό το Μαξίμου για τα μυστικά κονδύλια σε βαλκανικά ΜΜΕ -Η αμετροεπής επίθεση στο iefimerida και η οφειλόμενη απάντηση | iefimerida.gr


Πάμε για εκλογές αρχές Δεκεμβρίου, έχει βγει φήμη :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#543302 Αν τους κωδικούς τους έχει δει ο προστατευόμενος μάρτυρας 'Κάντι-Κάντι' είμαστε ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#543310 Στο ΥΠΕΞ παντα υπηρχαν μυστικα κονδυλια και κανεις μη αρμοδιος δεν ηξερε που πηγαιναν.Οι τωρινοι σαν λεβεντομαλακες θεωρησαν σωστο/δημοκρατικο να τα κοινοποιουν και στα κομματα.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#543382
DAP έγραψε:Στο ΥΠΕΞ παντα υπηρχαν μυστικα κονδυλια και κανεις μη αρμοδιος δεν ηξερε που πηγαιναν.Οι τωρινοι σαν λεβεντομαλακες θεωρησαν σωστο/δημοκρατικο να τα κοινοποιουν και στα κομματα.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.


+1

Είναι δυνατόν;;; :help:

Επίσης, προφανώς και όλες οι χώρες έχουν αντίστοιχα κονδύλια με αντίστοιχους προορισμούς.