QsisVTS έγραψε:Και το έλατο είναι προστυχια
Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα μέλια από δέντρα δεν ζαχαρωνουν (εξίσου εύκολα το καθόλου δε νομίζω ότι παίζει), όχι ότι τρέχει κάτι απλά είναι πιο ευχάριστη η υφή όταν δεν είναι έτσι
+1000!!!Μετά τη βανίλια είναι Νο2.....έχει ο Σκλάβε ένα καλό έλατο-βότανα.....όσο για το "ζαχάρωμα":όλα ζαχαρώνουν,εκτός από τη Βανίλια που δεν ζαχαρώνει ποτέ!!!Και μόνο της ελάτης αργεί πολύ να ζαχαρώσει....
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...