Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#542767 Παντου αυτό συμβαινει… Αλλα όταν μιλαμε για ΕΣΗΕΑ αυτά που λεει για επιλεκτικες εγγραφες κ.λ.π είναι απολυτα αληθεια… ένα κλειστο κλαμπ ηταν ...τα χρονια της ευφορίας….
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#543344 Πάνω που λες ότι πιο καθίκι δεν γίνεται:

'He's my guy': Trump praises Gianforte for assault on Guardian reporter

Την ώρα που τα κολλητάρια του δολοφονούν και τεμαχίζουν οποίο δημοσιογράφο τους μπαίνει στο μάτι, την ώρα που έχει ανοίξει κυνηγετική σεζόν για δημοσιογράφους σε Βουλγαρία, Σλοβακία, Μάλτα, Ρωσία κλπ, ακόμα και στην Ελλάδα (Γκιόλιας), βρίσκει ευκαιρία να συγχαίρει τον καραγκιόζη που επιτέθηκε σε αμερικάνο δημοσιογράφο. :dizzy: :help:

Προσοχή: δεν τον εκθειάζει παρά το γεγονός, δεν τον δικαιολογεί ως "ατυχές συμβάν" ή "κακιά στιγμή", δεν τον εκθειάζει αποσιωπώντας το συμβάν, αλλά τον συγχαίρει ειδικά γι αυτό. :dizzy:

“Greg is smart. And by the way, never wrestle him. You understand. Never.”
“We endorsed Greg very early. But I heard that he body-slammed a reporter. This was the day of the election or just before, and I thought ‘Oh, this is terrible! He’s going to lose the election.’”

Trump continued: “And then I said, ‘Wait a minute, I know Montana pretty well, I think it might help him.’ And it did.”


Ψόφος.-
Άβαταρ μέλους
By DAP
#543366 Αυτος θα φυγει χειροτερα και απο τον Νιξον.....Αφου θα εχει κανει τις ΗΠΑ μισητη ακομα και απο ευεργετουμενες χωρες.......
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#543371
DAP έγραψε:Αυτος θα φυγει χειροτερα και απο τον Νιξον.....Αφου θα εχει κανει τις ΗΠΑ μισητη ακομα και απο ευεργετουμενες χωρες.......

μπααα, πολύ δύσκολα όσο και να του την πέφτουν τα μύδια

βασικά ακριβώς για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να κάνει και 2η τετραετία

για να δούμε τώρα πώς θα χειριστεί το θέμα με τους σαουδάραβες.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#543373
DAP έγραψε:Αυτος θα φυγει χειροτερα και απο τον Νιξον.....Αφου θα εχει κανει τις ΗΠΑ μισητη ακομα και απο ευεργετουμενες χωρες.......


Από τη στιγμή που οι συνθήκες που τον έβγαλαν (τεράστιες ανισότητες, εξαιρετικά περιορισμένη κοινωνική κινητικότητα, κοινωνικός αποκλεισμός για πάρα πολύ κόσμο, κτλ) παραμένουν (και όχι μόνο παραμένουν, αλλά χειροτερεύουν), έχει εξαιρετικά καλές πιθανότητες να ξαναβγεί.

Και κάτσε... σε λίγο μη δούμε ακροδεξιά κυβέρνηση στη Γερμανία... :ninja: :help: και μετά ο Τραμπ μας φαίνεται αγγελούδι...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#543383 οι γερμανοί μου κάνει εντύπωση που κρατιούνται τόσο καιρό να μην βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

αν και η μέρκελ στο τέλος θα τα καταφέρει :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#543421
QsisVTS έγραψε:για να δούμε τώρα πώς θα χειριστεί το θέμα με τους σαουδάραβες.. :hmmm:

Η Σ.Α είναι το σκυλάκι των αμερικάνων . Τρέχουν συνεχώς γύρω από αφεντικό κουνώντας την ουρά . Τα πετρέλαιο της Σ.Α στην ουσία είναι ιδιοκτησία των αμερικανικών. Το νόμισμα είναι κλειδωμένο σε σταθερή ισοτιμία με το δολάριο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#545562 Ο ηλίθιος που κατάφερε να απολυθεί από τον ΣΚΑΙ για αντικομμουνιστική προπαγάνδα!!! :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#545665



:s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By markvag
#545730
Zorz έγραψε:

Θεούλης όμως. :superman:


Ο Μπογδάνος αποδεικνύει πάντως πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς εγκέφαλο! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#546101 Επετειακο «ιστορικο» ντοκυμανταιρ» στην ΕΡΤ1 στο Σαββατο το βραδυ
Δεν το προλαβα απ την αρχη να δω απο που ξεκινησε αλλα το πετυχα καπου στην μεση και το ειδα μεχρι τελους.
Ειδα παντως απο την αντισταση μεχρι το τελος του εμφυλιου.
Τετοια προκλητικη και εξοφθαλμη «αγιογραφια» δεν θα φτιαχνε ουτε ο Ζαχαριαδης, ο Κουτσουμπας, η Παπαρηγα, ο Φλωρακης και ο Σταλιν σαν τημ.
Ολα απολυτως μα απολυτως μονομερη και μονοδιαστατα, βοηθουσων των επιλεγμενων εικονων, των πλανων, της αφηγησης και της μουσικης.
Αν το βλεπες και δεν ειχες εστω μια μικρη μυρωδια των γεγονοτων της εποχης, θα σου ερχοταν να βγεις με ενα ντουφεκι και να πυροβολεις ολους οσοι δεν ησαν με τον ΔΣΕ και το ΚΚΕ.
Μιλαμε για πληρως διαστρεβλωτικη και ανιστορητη αθλιοτητα πρωτου μεγεθους, καθαρα προπαγανδιστικη, παραγωγης ΕΡΤ 2017. :x
Mε ενοχλησε αφανταστα, με εξοργισε, αλλα και με απογοητευσε, γιατι εκτος απο ανιστορητο και διαστρεβλωτικο, ηταν μακραν του πνευματος της εθνικης συμφιλιωσης και προσπαθουσε με δολιο τροπο να αναμοχλευσει εντονα παθη.
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 29 Οκτ 2018, 12:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά