Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#541255 Μα τι ομορφιές γίνονται στην Folli-Follie; :inlove:
https://www.euro2day.gr/news/enterprise ... -kolp.html
Μέχρι και πλαστογραφία φαίνεται να βρήκαν, από... τον γραφίστα μιας (από τις 10άδες) φανερές και εικονικές εταιρείες που είχαν φτιάξει για να μαγειρεύουν τα αποτελέσματα.

Ο γραφίστας που έφτιαχνε… Bank Statements
Υπάλληλοι του FF GROUP ASIA παραδέχτηκαν στην Α&Μ ότι ορισμένα Bank Statements δημιουργήθηκαν από και σύμφωνα με τις οδηγίες υπαλλήλων του FF GROUP ASIA.

Στην έρευνα εντοπίστηκαν: αρχεία WORD κατασκευασμένα με τη μορφή BANK STATEMENTS της ALPHA BANK, κενά αρχεία PDF με bank statements της ALPHA BANK, αρχεία που υποδεικνύουν ότι ένα μέλος της ομάδας graphic design του FF GROUP ASIA είχε στην κατοχή του ένα πρότυπο bank statement, αλλά και διαφορές σε υπόλοιπα και καταχωρηθείσα δραστηριότητα σε υποτιθέμενα έγγραφα επιβεβαίωσης υπολοίπων που είχαν ετοιμαστεί από διαφορετικούς υπαλλήλους του FF GROUP ASIA.


Έλληνες entrepreneurs! :inlove:

Επιτέλους, βλέπουμε πώς δημιουργείται πλούτος όταν το Δημόσιο αφήνει την επιχειρηματικότητα να δημιουργήσει. Το άρθρο είναι διαφωτιστικό. Ένα μεγάλο μπράβο! Δημιούργησαν χρήμα από το τίποτε, εύγε!
:s_biggrin :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#541313 Χθες, προχθές πάντως μου ήρθε ένα e-mail μια κενή θέση στη Folie Folie... :yahoo: :s_rofl Προσλαμβάνουν, δουλειά με μέλλον! :s_rofl

Να στείλω βιογραφικό λέτε;;; :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#541319 Παλιότερα είχαμε μια συζήτηση σχετικά με τη φοροδιαφυγή / φοροαποφυγη στις μικρές επιχειρήσεις σε σχέση με τη φοροδιαφυγή στις μεγάλες... Κάποιο υποστήριζαν πως οι μεγάλοι δύσκολα θα φοροδιαφυγουν...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#541321 https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeirise ... oikonomias

Αυτοί πρέπει να μπουν πρώτα φυλακή.

Κατά τα άλλα οι ίδιοι πληρώνονται για να βρίσκουν τρόπους φοροαποφυγης ελέω τοπικής και διεθνούς νομοθεσίας.

< >