Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#540959 ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά η εταιρεία για την σαλάτα με τον βάτραχο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση


:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#540963
Asimov έγραψε:ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά η εταιρεία για την σαλάτα με τον βάτραχο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση


:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl


ουφ! ευτυχώς :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#540971 Αυτό αποδεινύει πόσο φρέσκα είναι τα προϊόντα! :rtfm: :twisted: :shifty: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#540972 Στα χωραφια εξω υπαρχουν τετοιου ειδους ερπετα εντομα δν ξερω τι ,απλα περνανε απο ποιοτικο ελεγχο οι συσκευασιες πριν καταληξουν στους πελατες.
Αυτο μαλλον τους ξεφυγε. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#540987 Βασιλόπουλος της περασμένης εβδομάδας, το αγοράζεις ΟΚ και σε 2 ημέρες που το χρειάζεσαι και το βγάζεις από το ντουλάπι το βρίσκεις έτσι πρησμένο, χημικός δεν είμαι αλλά μου κάνει κάτι στην παστερίωση που δεν ήταν σωστή και συνεχίστηκε η ζήμωση, αν γίνεται έτσι η επεξεργασία και στους χυμούς της τομάτας, είναι δικό μου περιστατικό και όχι ξένο.

Εικόναpost picture

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#541129 Πού μπορούμε να βρούμε φθηνά και καλά ποτά; :hmmm: Ουίσκι, βότκα κλπ. Για κάβα/σούπερμαρκετ εννοώ, όχι bar :lol:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#541132 Αν είσαι κοντά στην Αργυρούπολη δοκίμασε την κάβα Κατσώνη στην Κύπρου.
Έχει καλές τιμές, αλλά όσο τόσο μεγάλη ποικιλία σε πολύ ακριβά ή εξεζητημένα ποτά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#541139 Ναι ε; Ενδιαφέρον :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#541147
Andreasdik έγραψε:Αν είσαι κοντά στην Αργυρούπολη δοκίμασε την κάβα Κατσώνη στην Κύπρου.
Έχει καλές τιμές, αλλά όσο τόσο μεγάλη ποικιλία σε πολύ ακριβά ή εξεζητημένα ποτά.


Ναι κοντά είμαι, θα το τσεκάρω :iconcool:

Asimov έγραψε:ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά η εταιρεία για την σαλάτα με τον βάτραχο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση


:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl


Εικόνα

θα βάλω τον g να κλαίει :s_cry
Άβαταρ μέλους
By 224v
#541154
21 quadra έγραψε:
Scotch έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς μέλι από εδώ;
Τι λέει άραγε το ελάτης Πάρνωνα (σε σχέση με το Μαινάλου);

(λίγο άσχετο το τοπικό, αλλά μόνο εδώ βλέπω έχουμε συζητήσει για μέλι)


μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε για τα μέλια, πχ τα νοθευμένα με σκευάσματα από Βουλγαρία, Κίνα κλπ

https://www.youtube.com/watch?v=AuuGe28CbF0


επειδη παω Κρητη συνηθως παιρνω απο εκει απο ενα παραγωγο που μου φυγοκεντριζει μπροστα μου τελαρο απο κυψελη. οποτε γεμιζουμε τα βαζα...
Ομως στην Αθηνα παιρνω απο ενα Κρητικο παραγωγο που ανεβαινει και πουλαει στις "αγορες χωρις μεσάζοντες", μια φιρμα "τα Κοπελια". Ειναι οντως απο τα καλυτερα και σε τιμη 10 ευρω το κιλο... Θυμαρισιο βεβαια , αλλα εχει και αναμεικτο σε αλλα αρωματα....
Άβαταρ μέλους
By bebes
#541192
21 quadra έγραψε:Βασιλόπουλος της περασμένης εβδομάδας, το αγοράζεις ΟΚ και σε 2 ημέρες που το χρειάζεσαι και το βγάζεις από το ντουλάπι το βρίσκεις έτσι πρησμένο, χημικός δεν είμαι αλλά μου κάνει κάτι στην παστερίωση που δεν ήταν σωστή και συνεχίστηκε η ζήμωση, αν γίνεται έτσι η επεξεργασία και στους χυμούς της τομάτας, είναι δικό μου περιστατικό και όχι ξένο.

Εικόναpost picture

Εικόνα

Αεριογόνα μικρόβια
(παράγουν CO2, H2S, H2)
→ δυσάρεστες οσμές,φούσκωμα σε συκευασμένα τρόφιμα, σκάσιμο τυριών
- Leuconostoc, Lactobacillus, Desulfotomaculum, Clostridium, Escherichia,
Enterobacter, Propionibacterium, ζύμες (π.χ. Saccharomyces)

όπως είπες, μαλλον κατι τους ξέφυγε στην παστερίωση ή στην ναποστείρωση του προϊόντος ή των υλικών συσκευασίας.
Η σάλτσα ντομάτας έχει όξινο pH οπότε είναι απο τα πιο εύκολα διατηρήσιμα τρόφιμα
Άβαταρ μέλους
By otso
#542393 Σημερα στο λιντλ ειχε μελια απ ολη την ελλαδα . Πήραμε απ ολα και πριν λιγο ειχε γευσιγνωσία για μενα ξεχωρισε το μελι Μανης και μετα το κυκλαδων , οχι οτι τα αλλα ηταν ασχημα , αλλά ηταν απο ενα ειδους ανθος , ενω το μανης ενοιωθες το αρωμα και την γευση απο ολα τα βοτανα του βουνου , βασιλιας μετα το θυμαρισιο που δεν μπορεις να το βρεις πια.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#542398
otso έγραψε: το θυμαρισιο που δεν μπορεις να το βρεις πια.


[url]http://www.honeysithon.gr/product/θυμαρίσιο-μέλι[/url]