Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση
Asimov έγραψε:ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά η εταιρεία για την σαλάτα με τον βάτραχοΑξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση
ουφ! ευτυχώς
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
Αυτο μαλλον τους ξεφυγε.
post picture
Έχει καλές τιμές, αλλά όσο τόσο μεγάλη ποικιλία σε πολύ ακριβά ή εξεζητημένα ποτά.
We are such stuff as dreams are made on and our little life is rounded with a sleep.
Andreasdik έγραψε:Αν είσαι κοντά στην Αργυρούπολη δοκίμασε την κάβα Κατσώνη στην Κύπρου.
Έχει καλές τιμές, αλλά όσο τόσο μεγάλη ποικιλία σε πολύ ακριβά ή εξεζητημένα ποτά.
Ναι κοντά είμαι, θα το τσεκάρω
Asimov έγραψε:ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά η εταιρεία για την σαλάτα με τον βάτραχοΑξίζει να σημειωθεί ότι ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση
θα βάλω τον g να κλαίει
My Flickr
21 quadra έγραψε:Scotch έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς μέλι από εδώ;
Τι λέει άραγε το ελάτης Πάρνωνα (σε σχέση με το Μαινάλου);
(λίγο άσχετο το τοπικό, αλλά μόνο εδώ βλέπω έχουμε συζητήσει για μέλι)
μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε για τα μέλια, πχ τα νοθευμένα με σκευάσματα από Βουλγαρία, Κίνα κλπ
https://www.youtube.com/watch?v=AuuGe28CbF0
επειδη παω Κρητη συνηθως παιρνω απο εκει απο ενα παραγωγο που μου φυγοκεντριζει μπροστα μου τελαρο απο κυψελη. οποτε γεμιζουμε τα βαζα...
Ομως στην Αθηνα παιρνω απο ενα Κρητικο παραγωγο που ανεβαινει και πουλαει στις "αγορες χωρις μεσάζοντες", μια φιρμα "τα Κοπελια". Ειναι οντως απο τα καλυτερα και σε τιμη 10 ευρω το κιλο... Θυμαρισιο βεβαια , αλλα εχει και αναμεικτο σε αλλα αρωματα....
21 quadra έγραψε:Βασιλόπουλος της περασμένης εβδομάδας, το αγοράζεις ΟΚ και σε 2 ημέρες που το χρειάζεσαι και το βγάζεις από το ντουλάπι το βρίσκεις έτσι πρησμένο, χημικός δεν είμαι αλλά μου κάνει κάτι στην παστερίωση που δεν ήταν σωστή και συνεχίστηκε η ζήμωση, αν γίνεται έτσι η επεξεργασία και στους χυμούς της τομάτας, είναι δικό μου περιστατικό και όχι ξένο.
post picture
Αεριογόνα μικρόβια
(παράγουν CO2, H2S, H2)
→ δυσάρεστες οσμές,φούσκωμα σε συκευασμένα τρόφιμα, σκάσιμο τυριών
- Leuconostoc, Lactobacillus, Desulfotomaculum, Clostridium, Escherichia,
Enterobacter, Propionibacterium, ζύμες (π.χ. Saccharomyces)
όπως είπες, μαλλον κατι τους ξέφυγε στην παστερίωση ή στην ναποστείρωση του προϊόντος ή των υλικών συσκευασίας.
Η σάλτσα ντομάτας έχει όξινο pH οπότε είναι απο τα πιο εύκολα διατηρήσιμα τρόφιμα
otso έγραψε: το θυμαρισιο που δεν μπορεις να το βρεις πια.
[url]http://www.honeysithon.gr/product/θυμαρίσιο-μέλι[/url]