Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#537669 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#537679 Τα ταληρακια είναι σωστα.
Η ταινία είναι λάθος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#537684
Geo f1 έγραψε:Πραγματικα ομως 20 σελιδες για τον ναρκομανη ληστη...και 5 ποστ για τον φοιτητη που σκότωσαν στου Φιλοπάππου..
Αδικη κοινωνια...πφφ

.
Άκυρη η σύγκριση. Για τον φοιτητή δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφωνία ως προς τα γεγονότα και την ερμηνεία αυτών. Ηταν τόσο θύμα ληστείας όσο και θύμα με τη ζωή του. Και πάλι θα μπορούσαμε να κάνουμε debate κατα πόσο τον έσπρωξαν ή παραπάτησε. Αλλά χωρίς βίντεο/ μάρτυρες θα αμπελοφιλοσοφουσαμε.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#537686 Ηταν λιγο γενικοτερο το σχολιο.
Απλα ολα αυτα τα γεγονοτα που διαβαζουμε κατα καιρους γεμιζουν το κοσμακι με απογνωση, θυμο κλπ..Και ειδαμε ολοι πως ξεσπασαν κατα του Ζακ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#537690
italakias έγραψε:Πρασινογαλαζιε μην ντρεπεσαι να πεις την αληθεια. :svivhaha:


Ή αυτό που ήδη έχεις αποφασίσει πως είναι αλήθεια, έτσι;; :lol: :lol: Μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις άλλο ένα παραμύθι, δεν θα κάνει διαφορά στη ζωή σου, ούτε στη δική μου. :inlove:


axel12p έγραψε:Μαθήματα συμπεριφοράς, από τον κύριο που έγραψε αυτό, επειδή του έκλεισαν την πυλωτή... :thumbsup:


Μόλις μάθουμε να ξεχωρίζουμε πότε κάποιος υπερβάλει ΛΕΚΤΙΚΑ και ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ από τα νεύρα του και πότε όχι, μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Επίσης, όταν βρεις άτομο που να έχω πειράξει ή που να του έχω έστω ακουμπήσει το κωλάμαξό του (ακόμα και αν δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου ή χειρότερα και ναι, μου έχουν τύχει και πολύ χειρότερα από το να μην μπορώ να πάω στη δουλειά, πχ να μην μπορώ να πάω άρρωστο παιδί στον γιατρό για παράδειγμα...), έλα να τα ξαναπούμε. :s_wink Εκείνη στη στιγμή (ιδίως όταν είχα άρρωστο το παιδί και ο παπάρας με έκλεισε γιατί βαριόταν να παρκάρει 5 μέτρα πιο κάτω και κυριολεκτώ λέγοντας 5 μέτρα, και έφυγε και στα @@ του) θέλω να του σπάσω το αμάξι στην καλύτερη, μάντεψε όμως... υπάρχει και κάτι που λέγεται αυτοέλεγχος και πολιτισμός. :s_wink Σίγουρα θα βγει κάποιος και θα πει πως δεν πιστεύει το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά προσωπικά στα @@ μου, θα κοιμηθώ άνετα το βράδυ.

Και ναι, με πειράζει αφάνταστα κάποιος να παρκάρει παράνομα, να κλείνει 5-6 αυτοκίνητα, να φεύγει και να τους γράφει όλους στα @@ του. Εσένα προφανώς σου φαίνεται αδιάφορο ίσως και λογικό. Τι να κάνουμε... σ' αυτή τη χώρα ζούμε...


trident1971 έγραψε:@Μαρκο
Σε ξεβρακωσε λιγο ο axel. Ειναι η διαφορα που λεω τοοοοοσο καιρο, πρεπει να κρινουμε τα πραγματα σαν να ειμαστε εκει.


Α, ναι... αγχώθηκα... :lol:

Η διαφορά δεν είναι εκεί που λες. Η διαφορά είναι αλλού.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#537691
Geo f1 έγραψε:Ηταν λιγο γενικοτερο το σχολιο.
Απλα ολα αυτα τα γεγονοτα που διαβαζουμε κατα καιρους γεμιζουν το κοσμακι με απογνωση, θυμο κλπ..Και ειδαμε ολοι πως ξεσπασαν κατα του Ζακ.
Ξέρω πολλούς και θα υπάρχουν ακόμα πολλοί περισσότεροι που ζουν απείρως πιο δύσκολα από τον κοσμηματοπωλη αλλά δεν πλακώνουν στο ξύλο εμφανώς καταβεβλημένους ανθρώπους.

Όποιος δεν μπορεί να ελέγχει τον θυμό του υπάρχουν γιατροί να τον βοηθήσουν.



Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#537695 Στο σημειο αυτο, μια και η συζητηση εχει φτασει σε "ανημπορους ανθρωπους πεσμενους μπρουμυτα"** , να θυμισουμε στο φιλοθεαμον κοινο οτι ο μακαριτης ηταν ληστης που προσπαθουσε να δραπετευσει απο το χωρο στον οποιο διεπραξε αδικημα.

Η βια που του ασκηθηκε, με βαση τη σχετικη συνεντευξη που παρατεθηκε πιο πισω, ηταν οχι μονο δικαιολογημενη, αλλα και πιθανως επιβεβλημενη για να οδηγησει /συνδραμει στη συλληψη. Οπως γραφτηκε απο καποιον, το μονο που πιθανως μπορουμε να προσαψουμε ηταν το αν ηταν περισσοτερη απο οτι επρεπε, οχι την υπαρξη της καθ' εαυτη.

Το αν ο μακαριτης (γιατι το θυμα ειναι ο κοσμηματοπωλης) ηταν λοατκι, σουπερμαν, ναρκομανης, οροθετικος, τραγουδιστης, ντραγκ κουίν ή Αντονι Κουιν δεν εχει καμμια απολυτως σημασια, παρα μονο σαν λαβη για να κουκουλωθει εντεχνως το γεγονος οτι διεπραξε ληστεια.

** Ηιφι πηρες ενα frame απο ενα βιντεο και το εκανες ολοκληρη ιστορια βρε μπαγασα :inlove: θα ηθελα να σε ακουσω να προσπαθεις να ριξεις γκομενα τι θα λες :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#537699 Αλήθεια, έχει ακούσει ο οποιοσδήποτε έναν μάρτυρα που να δηλώνει ρητά ότι τον είδε να κλέβει κάτι μέσα από το κοσμηματοπωλείο; Να το βάζει στις τσέπες του; Υπάρχει σχετικό βίντεο μεταξύ όσων κυκλοφορούν; Συνελήφθη (πριν αποβιώσει) με κλοπιμαία πάνω του; Βρέθηκε μες το μαγαζί σακούλα με κλοπιμαία που του έπεσε στην προσπάθεια να φύγει; Γιατί οι "υπερασπιστές" (σε εισαγωγικά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, απλά για να δείξω την οπτική επί των γεγονότων) του κοσμηματοπώλη κατηγορούν τους "υπερασπιστές" του Ζακ ότι βιάστηκαν χωρίς στοιχεία να μιλήσουν για δολοφονία, θάνατο που προκλήθηκε άμεσα από τα χτυπήματα, κτλ.

Και μη μου πείτε τι έκανε εκεί. Γιατί το λογικό άλμα από το μπαίνω χωρίς άδεια σε ένα κατάστημα μέχρι το πραγματοποιώ κλοπή είναι αντίστοιχο του χτυπάω κάποιον μέχρι το προκάλεσα τον θάνατό του.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#537700 Μαγκες ( ο θεος να σας κανει) νικησατε.
Ισοβια να ριξουν στον 74χρονο καταστηματαρχη για δυο κλωτσιες.
Λυσσαξατε, λυσσαξατε, λυσσαξατε
Άβαταρ μέλους
By Serf
#537703
italakias έγραψε:Μαγκες ( ο θεος να σας κανει) νικησατε.
Ισοβια να ριξουν στον 74χρονο καταστηματαρχη για δυο κλωτσιες.
Λυσσαξατε, λυσσαξατε, λυσσαξατε


1) Μάγκας δεν έχω καμία πρόθεση να αποδειχθώ
2) Δεν πιστεύω σε θεό για να με κάνει μάγκα :)
3) Καθόλου ισόβια. Δεν είχε σκοπό να σκοτώσει, κανείς εδώ μέσα δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Όμως, ούτε φαίνεται να είχε απλά στόχο να αποτρέψει ληστεία/προστατευθεί. Έβγαλε το όποιο άχτι του (λαϊκά) εκεί που μπόρεσε για παραδειγματισμό/συνέτιση, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Πόσο κοστίζει σε χρόνια αυτό; Δεν ξέρω. Συνήθως φυλάκιση με εξαγορά ισχύει για τέτοια περιστατικά. Η διαφορά είναι ότι ο "αντίπαλος" πέθανε.
4) Δεν απάντησες στο ερώτημα. Φαίνεται σε κάποιο video, ακούγεται σε κάποια μαρτυρία ότι ο νεκρός ξεκίνησε να κλέβει; Ή εκεί βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα ενώ παράλληλα διαφωνείς που οι υπόλοιποι βγάζουμε συμπέρασμα ότι χτύπησε περισσότερο από όσο χρειαζόταν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#537720 Μετα απο 2605 posts αποφασισα να πω και εγω τη γνωμη μου. Συνηθως δεν ποσταρω σε θεματα που η αποψη του καθενος ειναι εντελως υποκειμενικη, γιατι κολαει ο καθενας και λεει τα δικα του νομιζοντας οτι εχει δικιο και ολοι οι αλλοι αδικο, ειμαι και εγω απο τη μερια μου εντελως κολλημενος τυπος ωρες ωρες και απλα χαλαω τη ζαχαρενια μου "καυγαδιζοντας" με αλλους χρηστες!

Εδω ομως εγινε ενα παραδοξο, που αξιζει να αναφερω. Χωρις να ειμαι αυτο που λεμε "οπου φυσαει ο ανεμος" επιασα τον εαυτο μου να συμφωνει με πολλες αντιθετες αποψεις χρηστων και επισης να "ταυτιζεται" και με το θυμα και με το θυτη της συγκεκριμενης υποθεσης.

Στην αρχη που ειδα το video σκεφτηκα "ενα χερι ξυλο το ηθελε". Αυτη ηταν η ενστικτωδης μου αντιδραση γιατι μισω τους κλεφτες και ποτε στη ζωη μου δεν εχω κλεψει τιποτα, ουτε καν μια τσιχλα οσο ημουνα παιδακι. Βεβαια οταν λεμε ξυλο, δεν εννοουμε κλωτσιες στο κεφαλι. Αυτο το εβλεπα και γινοταν το στομαχι μου κομπος. Προς υπερασπιση του καταστηματαρχη θα πω μια ιστορια... Πριν πολλαααα χρονια ειχα τσακωθει με καποιον και του ειχα ριξει περισσοτερο ξυλο απο οτι επρεπε (συνεχισα ενω ειχα "κερδισει" ηδη τη μαχη) απο το φοβο μου. Απο το φοβο μπας και καταφερει να σηκωθει και τελικα με κανει εμενα τοπι στο ξυλο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. Ειμαι εναντια στη βια και τις ελαχιστες φορες που εχω πλακωθει στη ζωη μου, το εκανα οταν ο αλλος δεν επαιρνε απο λογια (που προσπαθουσα να ηρεμησω τα πνευματα) και πηγε να με χτυπησει πρωτος. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ακομα και αν ημουν εκτος ευατου γιατι δεν εχω τετοια φονικα ενστικτα. Απλα θελω να πω οτι και ο φοβος σε ωθει να κανεις πραγματα που μπορει να μην εκανες υπο κανονικες συνθηκες και το να βλεπεις ενα ναρκομανη κλεφτη με μαχαιρι μεσα στο μαγαζι σου προκαλει φοβο (και μισος εφοσον πηγε να σε κλεψει).

Στη συνεχεια μολις καταλαβα οτι πεθανε το παλικαρι, χαλαστηκα πολυ. Ειτε πρεζακι, ειτε κλεφτης σε κανενα δεν αξιζει ο θανατος.
Οταν μετα ειδα αυτη τη συνεντευξη που ειχε δωσει παλιοτερα, μου εγινε μεχρι και συμπαθης. Ειδα ενα αρρωστο παιδι που μιλουσε μια χαρα, αντιμετωπιζε με αξιοπρεπεια το προβλημα του και απλα η ζωη του τα εφερε αναποδα τα πραγματα.

Εν κατακλειδι, δεν ειναι ολα στη ζωη ασπρο ή μαυρο. Πρεπει να τα σκεφτομαστε λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα, γιατι πολλες φορες η αληθεια ειναι καπου στη μεση :)
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#537721
Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Δημοσιογραφικό κανιβαλισμό καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ

'Αλλο δημοσιογραφικός κανιβαλισμός, άλλο ρεπορτάζ, τονίζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ, καταδικάζοντας όσους δε σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας και προσποιήθηκαν πως ήταν φίλοι του Ζακ Κωστόπουλου για να μπουν στην κηδεία και να τραβήξουν φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε διαδικτυακά ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση- καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ:

"Το ΔΣ της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος έλαβε γνώση ότι στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 κατά την διάρκεια της κηδείας του Ζακ Κωστόπουλου συνέβησαν πράξεις από δημοσιογράφους που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που τηρούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι της ΕΦΕ.

Με παράκληση των συγγενών και φίλων του Ζακ Κωστόπουλου, τόσο οι φωτορεπόρτερ όσο και οπερατέρ τηλεοπτικών μέσων σεβάστηκαν τον πόνο τους και δεν μπήκαν στο νεκροταφείο.

Ωστόσο κάποια άτομα μη μέλη της ΕΦΕ μπήκαν προσποιούμενοι τους φίλους του νεκρού και τράβηξαν με κινητά τηλέφωνα κοντινές εικόνες από συγγενείς και φίλους αλλά και από το φέρετρο. Οι επίμαχες φωτογραφίες έχουν ανέβει σε διαδικτυακά μέσα και προκάλεσαν την οργή των συγγενών και φίλων του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ΕΦΕ έγινε δέκτης πολλαπλών παραπόνων των άνω με αυτή την αφορμή εκφράζει δημόσια με την παρούσα ότι καταδικάζει τις πρακτικές των συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

Η ΕΦΕ διαχωρίζει τον δημοσιογραφικό κανιβαλισμό από το ρεπορτάζ και προασπίζει τους κώδικες δεοντολογίας που οφείλουν να τηρήσουν τα μέλη της αλλά και όλοι οι επαγγελματίες εργαζόμενοι της δημοσιογραφίας.

Κάτι λέγαμε για τους μπόλικους "φίλους" του νεκρού που βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.

Απλώς απέχουμε μερικά δισεκατομμύρια έτη φωτός από το να αναβαθμιστούμε σε ανθρώπινη κοινωνία. :(
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#537725
Serf έγραψε: Δεν είχε σκοπό να σκοτώσει, κανείς εδώ μέσα δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.


:shifty: Βρηκα ενα προς τα πισω., Δεν εψαξα καν απ την αρχη...
junior gt έγραψε:Και μάλιστα από χτυπήματα που όπως φαίνεται ΕΧΟΥΝ σκοπό να τον σκοτώσουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#537741
Y.V έγραψε:
Serf έγραψε: Δεν είχε σκοπό να σκοτώσει, κανείς εδώ μέσα δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.


:shifty: Βρηκα ενα προς τα πισω., Δεν εψαξα καν απ την αρχη...
junior gt έγραψε:Και μάλιστα από χτυπήματα που όπως φαίνεται ΕΧΟΥΝ σκοπό να τον σκοτώσουν.


Αμα ψαξεις θα βρεις και αλλα, λιγοτερο ή περισσοτερο οφθαλμοφανη. :s_sorry