Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#537669 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#537679 Τα ταληρακια είναι σωστα.
Η ταινία είναι λάθος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#537686 Ηταν λιγο γενικοτερο το σχολιο.
Απλα ολα αυτα τα γεγονοτα που διαβαζουμε κατα καιρους γεμιζουν το κοσμακι με απογνωση, θυμο κλπ..Και ειδαμε ολοι πως ξεσπασαν κατα του Ζακ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#537695 Στο σημειο αυτο, μια και η συζητηση εχει φτασει σε "ανημπορους ανθρωπους πεσμενους μπρουμυτα"** , να θυμισουμε στο φιλοθεαμον κοινο οτι ο μακαριτης ηταν ληστης που προσπαθουσε να δραπετευσει απο το χωρο στον οποιο διεπραξε αδικημα.

Η βια που του ασκηθηκε, με βαση τη σχετικη συνεντευξη που παρατεθηκε πιο πισω, ηταν οχι μονο δικαιολογημενη, αλλα και πιθανως επιβεβλημενη για να οδηγησει /συνδραμει στη συλληψη. Οπως γραφτηκε απο καποιον, το μονο που πιθανως μπορουμε να προσαψουμε ηταν το αν ηταν περισσοτερη απο οτι επρεπε, οχι την υπαρξη της καθ' εαυτη.

Το αν ο μακαριτης (γιατι το θυμα ειναι ο κοσμηματοπωλης) ηταν λοατκι, σουπερμαν, ναρκομανης, οροθετικος, τραγουδιστης, ντραγκ κουίν ή Αντονι Κουιν δεν εχει καμμια απολυτως σημασια, παρα μονο σαν λαβη για να κουκουλωθει εντεχνως το γεγονος οτι διεπραξε ληστεια.

** Ηιφι πηρες ενα frame απο ενα βιντεο και το εκανες ολοκληρη ιστορια βρε μπαγασα :inlove: θα ηθελα να σε ακουσω να προσπαθεις να ριξεις γκομενα τι θα λες :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#537699 Αλήθεια, έχει ακούσει ο οποιοσδήποτε έναν μάρτυρα που να δηλώνει ρητά ότι τον είδε να κλέβει κάτι μέσα από το κοσμηματοπωλείο; Να το βάζει στις τσέπες του; Υπάρχει σχετικό βίντεο μεταξύ όσων κυκλοφορούν; Συνελήφθη (πριν αποβιώσει) με κλοπιμαία πάνω του; Βρέθηκε μες το μαγαζί σακούλα με κλοπιμαία που του έπεσε στην προσπάθεια να φύγει; Γιατί οι "υπερασπιστές" (σε εισαγωγικά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, απλά για να δείξω την οπτική επί των γεγονότων) του κοσμηματοπώλη κατηγορούν τους "υπερασπιστές" του Ζακ ότι βιάστηκαν χωρίς στοιχεία να μιλήσουν για δολοφονία, θάνατο που προκλήθηκε άμεσα από τα χτυπήματα, κτλ.

Και μη μου πείτε τι έκανε εκεί. Γιατί το λογικό άλμα από το μπαίνω χωρίς άδεια σε ένα κατάστημα μέχρι το πραγματοποιώ κλοπή είναι αντίστοιχο του χτυπάω κάποιον μέχρι το προκάλεσα τον θάνατό του.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#537700 Μαγκες ( ο θεος να σας κανει) νικησατε.
Ισοβια να ριξουν στον 74χρονο καταστηματαρχη για δυο κλωτσιες.
Λυσσαξατε, λυσσαξατε, λυσσαξατε
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#537720 Μετα απο 2605 posts αποφασισα να πω και εγω τη γνωμη μου. Συνηθως δεν ποσταρω σε θεματα που η αποψη του καθενος ειναι εντελως υποκειμενικη, γιατι κολαει ο καθενας και λεει τα δικα του νομιζοντας οτι εχει δικιο και ολοι οι αλλοι αδικο, ειμαι και εγω απο τη μερια μου εντελως κολλημενος τυπος ωρες ωρες και απλα χαλαω τη ζαχαρενια μου "καυγαδιζοντας" με αλλους χρηστες!

Εδω ομως εγινε ενα παραδοξο, που αξιζει να αναφερω. Χωρις να ειμαι αυτο που λεμε "οπου φυσαει ο ανεμος" επιασα τον εαυτο μου να συμφωνει με πολλες αντιθετες αποψεις χρηστων και επισης να "ταυτιζεται" και με το θυμα και με το θυτη της συγκεκριμενης υποθεσης.

Στην αρχη που ειδα το video σκεφτηκα "ενα χερι ξυλο το ηθελε". Αυτη ηταν η ενστικτωδης μου αντιδραση γιατι μισω τους κλεφτες και ποτε στη ζωη μου δεν εχω κλεψει τιποτα, ουτε καν μια τσιχλα οσο ημουνα παιδακι. Βεβαια οταν λεμε ξυλο, δεν εννοουμε κλωτσιες στο κεφαλι. Αυτο το εβλεπα και γινοταν το στομαχι μου κομπος. Προς υπερασπιση του καταστηματαρχη θα πω μια ιστορια... Πριν πολλαααα χρονια ειχα τσακωθει με καποιον και του ειχα ριξει περισσοτερο ξυλο απο οτι επρεπε (συνεχισα ενω ειχα "κερδισει" ηδη τη μαχη) απο το φοβο μου. Απο το φοβο μπας και καταφερει να σηκωθει και τελικα με κανει εμενα τοπι στο ξυλο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. Ειμαι εναντια στη βια και τις ελαχιστες φορες που εχω πλακωθει στη ζωη μου, το εκανα οταν ο αλλος δεν επαιρνε απο λογια (που προσπαθουσα να ηρεμησω τα πνευματα) και πηγε να με χτυπησει πρωτος. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ακομα και αν ημουν εκτος ευατου γιατι δεν εχω τετοια φονικα ενστικτα. Απλα θελω να πω οτι και ο φοβος σε ωθει να κανεις πραγματα που μπορει να μην εκανες υπο κανονικες συνθηκες και το να βλεπεις ενα ναρκομανη κλεφτη με μαχαιρι μεσα στο μαγαζι σου προκαλει φοβο (και μισος εφοσον πηγε να σε κλεψει).

Στη συνεχεια μολις καταλαβα οτι πεθανε το παλικαρι, χαλαστηκα πολυ. Ειτε πρεζακι, ειτε κλεφτης σε κανενα δεν αξιζει ο θανατος.
Οταν μετα ειδα αυτη τη συνεντευξη που ειχε δωσει παλιοτερα, μου εγινε μεχρι και συμπαθης. Ειδα ενα αρρωστο παιδι που μιλουσε μια χαρα, αντιμετωπιζε με αξιοπρεπεια το προβλημα του και απλα η ζωη του τα εφερε αναποδα τα πραγματα.

Εν κατακλειδι, δεν ειναι ολα στη ζωη ασπρο ή μαυρο. Πρεπει να τα σκεφτομαστε λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα, γιατι πολλες φορες η αληθεια ειναι καπου στη μεση :)