Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
#536846
224v έγραψε:Πολύ εντυπωσιακό και ειδικα μέσαΕικόνα

.



πραγμα που δεν κάνει glide, ουτε autorotate... ειναι εντυπωσιακο μονο ως στατικο εκθεμα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#537709 καλημέρα σας!
Ι am back!!
ναι το ροζ πραμα ηταν το φωτογραφικό Skyvan
τα κοκκινα ηταν το Ελβετικό Σμηνος των PC-7 οπου ζητησαν να φωτογραφηθουν με φοντο την Ακροπολη μια και φωτογραφιζονται σε καποιο landmark της περιοχής που επισκέπτονται.

Για τα Osprey, αν και 2 η διαταγη που ειχαν ηταν μονο γοα στατικά δυστυχως.... Βλακωδες που μας ξετιναξε ολο το σχεδιασμό της στατικής....
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#537717 Κρίμα ,τα Osprey είναι πολύ εντυπωσιακά , τα εχω πετύχει σε άσκηση συνεργασίας με ΕΣ , κατέβηκαν σε κάτι χωράφια στον κάμπο της Λάρισας χωρίς καμία προεργασία πλην κατι στρατονόμους που μας σταμάτησαν -αλωνίζαμε- για λίγο όλοι στην παλαιά Εθνική Λάρισας - Βόλου πήγαιναν βέβαια με τους προβολείς ομίχλης ήταν αν θυμάμαι 4 τεμάχια Χ 2 στροφεία καταλάβατε τι έγινε απο σκόνη, εμάς δεν μας ένοιαζε είμασταν ήδη σκονισμένοι !

Για λίγο που μίλησα με τους πιλότους -πρώην ελικοπτέρου CH-53- ήταν περήφανοι για το μηχάνημα "κάνουμε οτι κάνει ένα ελικόπτερο μόνο που πετάμε με διπλάσια ταχύτητα στην τριπλή απόσταση με δυο φορές το ωφέλιμο φορτίο"

Προφανώς θέλει να ξεχάσεις οτι ξέρεις απο πτήση και να εμπιστευτείς τα όργανα και τους υπολογιστές ,το πλήρωσαν ακριβά στις δοκιμές εξέλιξης αν θυμάμαι έχασαν δυο αεροσκάφη και τους δοκιμαστές πιλότους αλλά όταν βρήκαν τον σωστό τρόπο να το πετάνε και να το χρησιμοποιούν δεν υπήρχε γυρισμός .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#537737 Μου αρεσε πο βαλατε τα αυτοκίνητα κοντα στους θεατες..όπως και το μπες βγες... μπήκαμε στις 10 ακριβως και βγηκαμε στις 7.30μμ και πουθενα δεν εγινε μπλοκαριμα στους δρομους μεσα και εξω από το αεροδρομιο, μιλαω για το Σαββατο που ειχε παρα πολύ κοσμο συγκριτικα με άλλες φορες… κάθε χρονο και καλυτερα… μπραβο στην Οργανωση..
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#537851 Όντως τα αυτοκίνητα ήταν πολύ κοντά στις θέσεις των θεατών οτι ώρα ήθελες μπορούσες να πεταχτείς να πάρεις κάτι , εγω που εχω πανοραμική οροφή και είχα παρκάρει πρώτη σειρά ευχόμουν για συννεφιά να παω να την αράξω μέσα στο αυτοκίνητο με ριγμένο τελείως το κάθισμα να απολαμβάνω θέαμα , τελικά καλά που είχα ομπρέλα άκουσα τον fokion :thumbsup: πιάστηκε ο σβέρκος λίγο αλλα χαλάλι!
Άβαταρ μέλους
By fokion
#537891 και περσι ισχυε αυτο με το παρκινγκ που δε πατησε ψυχη.....
πληρωσαμε την παπατζα του παρκινγκ στην ΕΑΒ το 2016...

224v - Εγινε... την Κυριακή που ειχε ακομα περισσότερο..
ψαχνουμε ομως το γιατι....
μαλλον ειναι 50 - 50... αλλα το ψαχνουμε..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#538184
trident1971 έγραψε:Λογικα οι εμπειροι στα αεροπορικα το εχετε ξαναδει, αλλα γουατ δε φακ

Δε νομίζω να χρειάζεται εμπειρία :hmmm:

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=FUCKME

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#538187
Άβαταρ μέλους
By fokion
#538225 Εικόνα

το "ροζουλι" που ειδατε στον Αττικό ουρανό....

Εικόνα
Εικόνα

το βγαλαμε περιπατο.....



η πτήση τους πάνω από την αθηνα...

Εικόνα

Kai η Aegean πάνω από τον Παρθενώνα...

Εικόνα

Aviation photocrew ψαξτε...