Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#535924
glf έγραψε:Τζαμάδικο είχαμε, οπότε..

Το 10αρι ειναι πολύ χοντρο. Διαμάντι το χαρακτικό θα πρεπει να αγοράσεις. Για ενα κόψιμο υπερβολή δεν είναι;

Και γω λεω παντο σε ενα μαγαζί, να στο λειάνει σωστά κιόλας.

Αν θες να ... μάθεις, ξεκίνα με 4αρια και 5αρια τζάμια για προπόνηση πρώτα
ευχαριστώ glf και Νίκο για τις απαντήσεις σας

Μάλλον θα το πάω κατευθείαν σε τζαμά. Αλλιώς σωστά είπατε, ριψοκίνδυνο κ το έργο κ το αποτέλεσμα.


< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#535936
Geo f1 έγραψε:Πως θα γινει γραφειο αυτο..ο Θεός και η ψυχη του...
Εννοείς ο πεθερός και η πίτσα του... :lol:
Με το καλό η νέα εγκατάσταση. Ωραίο χρώμα.
Ενώ θα γίνεται η συναρμολόγηση κάτω από το άγρυπνο μάτι σου οφείλεις να μελετήσεις τον καλύτερο τρόπο τοποθέτησης, αποστάσεις, χώρος, προσανατολισμός με βάση τις παροχές ρεύματος, ακτίνες ήλιου κλπ, την μέγιστη κατάληψη χώρου με την μικρότερη ενόχληση, ιδιωτικότητα (να μην βλέπουν άλλοι τι κάνεις στην οθόνη) αλλά ταυτόχρονα εσύ να έχεις καλή άποψη για το τι γίνεται γύρω σου, άμεση όραση τηλεόρασης και σχετικά καλή στερεοφωνική εικόνα, άποψη για την ώρα την ημέρας και τον καιρό (κοινώς να βλέπεις παράθυρο) και αν γίνεται να βλέπεις και κουζίνα ακόμα καλύτερα. Εγγύτητα στο ψυγείο στα σύν αν και ίσως πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να πάρεις δικό σου προσωπικό και ιερό (του μπαμπά, δεν αγγίζουμε) ψυγειάκι. Το έχει κάνει ο πεθερός μου, μεγάλη επιτυχία, τόσα χρόνια μετά και η γυναίκα μου ακόμα και τώρα διστάζει να το ανοίξει χωρίς άδεια. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#536780 Έφτιαξα μια κορνίζα καθρέπτη diy.. Πήρα ένα καθρέπτη απλο, έβαλα γύψινα γύρω γύρω και το έβαψα με μεταλλική ασημένια μπογιά (καταληκτική είναι, παχυρευστη με εκπληκτικό αποτέλεσμα στην υφή και το χρώμα) .. Συνολικό budget 40€.
Σιγά σιγά διαμορφώνεται και αυτό το δωμάτιο (είναι μπάνιο επισκεπτών).

Τώρα θέλω μια καλή ιδέα για φωτισμό, ξερώ ποιον να ρωτήσω όταν κατέβει από τα βουνά:-) Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#536785 κιλο φαινονται ασχημα τα σωληνακια παροχης και το σιφωνι κατω απο το νιπτηρα.Για βαλε μπροστα προτσεκτ καλυψης αποκρυψης.
ο καθρεπτης πανεμορφος!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#536817 Από κάτω έπρεπε να βάλεις κορνίζα γυψινη όπως έβαλες στις άλλες τρεις πλευρές.

Θα έδειχνε αισθητικά άρτιο.
Τώρα σαν κάτι να λείπει.

Ο καθρέφτης γυαλί η πλεξιγκλας;

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#536820 Εχεις ενα δίκιο, και εγώ μετά που το είδα λέω θα εδειχνε καλύτερο

Όμως εχει ενα πλεονέκτημα έτσι. Το υλικό αυτό ειναι πολυ ευαίσθητο, εδώ τα γύψινα δεν ειναι απο γύψο αλλά ενα πολυ ελαφρύ υλικό σαν αφρολέξ... άμα το ακουμπήσεις λίγο αφήνει σημάδι, και ειδικά βαμμένο ακόμα χειρότερα
Η κάτω μερια εχει ενα πεζουλακι που ακουμπάμε χρηστικά πράγματα πχ άμα θες να ξυριστεις, η κάτι άλλο
Έτσι που ειναι τώρα δεν εχει φόβο, αλλά αν είχε και απο κάτω υλικό ίσως να είχε γρήγορα εκφυλισμό .
Τώρα ειναι αργά έτσι και αλλιώς
Άβαταρ μέλους
By mirage
#536833 Ωραιο αλλα θα μπορούσε να παει ψηλότερα, φαση 1 πλακάκι που θα μπορούσες να κολλήσεις εσυ, και να φαίνεται πιο ωραίο. Αν και μάλλον με αυτό που γράφεις λαθος επιλογή υλικών μυρίζομαι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#536863 Μπράβο που ασχολείσαι!

Εγώ θα σου πρότεινα (αλλά είναι αργά) να έβαζες καθρέφτη με led φωτισμό. Δείχνει πολύ όμορφο, έχει άπειρες συνθέσεις κ μερικές είναι κ ντουλάπι ως αποθηκευτικός χώρος. Κ σε πολύ καλές τιμές.

https://www.bernstein-badshop.de/led-li ... g4QAvD_BwE

Κ σε εμάς στη Γερμανία κάνουν τα μπάνια έτσι, με το κλασικό πεζουλάκι κιόλας. Εμείς τους είπαμε να μη βάλουν καθόλου καθρέπτη κ θα βάλω εγώ μια σύνθεση.


< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#536868 Αυτό το δωμάτιο δεν ηταν μπάνιο, το αλλάξαμε στο τέλος μετά τα χτισίματα. Και τόσο που το έφτασα να δείχνει μπάνιο και να είναι λειτουργικό , είναι ψιλό επίτευγμα. Δεν είναι και η βιτρίνα του σπιτιού, η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και τόσο πολύ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#536872 Μοιάζει μεγάλο για μπάνιο. Κάντο πλυσταριό με απλώστρα-σιδερωτήριο ή αν έχεις προβλέψει αλλού το κάνεις μπάνιο/αποθήκη.
PeterPan έγραψε:Κ σε εμάς στη Γερμανία κάνουν τα μπάνια έτσι, με το κλασικό πεζουλάκι κιόλας. Εμείς τους είπαμε να μη βάλουν καθόλου καθρέπτη κ θα βάλω εγώ μια σύνθεση.
To βρίσκω πολύ βολικό το πεζουλάκι. Έχει μήκος για να χωράει πολλά πράματα και αντοχή, δεν είναι ραφάκι να φοβάσαι μην το χτυπήσες και σου πέσει. Και αν θέλεις βάζεις και ραφάκι.
Τα ντουλάπια καθρέφτες επίσης εξαιρετική λύση, όλο καθρέφτης για να είναι μεγάλος και όλο χώρος με ραφάκια από μέσα για φαρμακείο, καλλυντικά, αντηλιακά, ξυριστικά κλπ κλπ.
Απλά θέλει προσοχή το φως να είναι έτσι που να φωτίζει εσένα ακόμα κι όταν πας κοντά στον καθρέφτη (μακιγιάρισμα, φακοί επαφής, σπυράκια, λεπτομερές ξύρισμα).