Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#536014 Χθες πέτυχα στο δρόμο πατέρα (λέμε τώρα) με ένα impreza που είχε στο μπροστινό κάθισμα χύμα, δύο παιδάκια περίπου 3-5 χρονών. Μιλάμε για πόσο μεγάλο |λογοκρισία|; :x :rant:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#536023 Η συντριπτική πλειοψηφία έχει τα παιδιά του χύμα γενικά από όσο βλέπω.
Χθες το μεσημέρι σε στενό πέτυχα μπροστά μου ένα στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα του κλείδωνε, μπήκε στο αυτοκίνητο και από πίσω έτρεξε και χώθηκε μπροστά, επάνω στη μαμά ένα 5χρονο (εκεί γύρω) κοριτσάκι. Την πήρε αγκαλιά κι έφυγαν έτσι :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#536615 Τι βλεπουμε εδω; Το ενα ζωο διπλοπαρκαρει για να παρει μπουγατσα. Στο μεσοδιαστημα ερχεται αλλο ζωο με smart και παρκαρει αναμεσα στον 1ο και στο πεζοδρομιο πατωντας τη διαβαση με το πισω μερος του αυτοκινητου. Κατεβαινει και αυτος και παει να κατσει στις μπουγατσες για καφε. Το 1ο ζωο επιστρεφει και εκπληκτος αντιλαμβανεται οτι το smart του εχει κοψει την προσβαση στην πορτα του οδηγου. Απο την αλλη δεν μπορει να μπει γιατι στρογγυλοκαθεται η κυρα. Παταει λοιπον την κορνα του smart που ειχε ανπιχτο παραθυρο να σηκωθει το ζωο 2 για να το κουνησει. Το ζωο 2 που μουλωχτα παρακολουθει το σκηνικο απολαμβανοντας τον καφε, του λεει ειρωνικα "δεν παρκαρουμε ετσι κυριε". Τελος παντων αφου το ζωο 2 εκανε το δυσκολο τελικα εκανε πισω να μπει μεσα στο αμαξι του το ζωο 1 και να παει στο καλο.

Φαν φακτ: Γιατι ζωο ο οδηγος ν2; Επειδη παταει διαβαση; Οχι μονο. Πριν μερικες βδομαδες στο ιδιο σημειο σκαει μυτη το σμαρτ χωρις πινακιδα, το παρκαρει μισο πανω στο πεζοδρομιο πατωντας ταυτοχρονα και διαβαση. 2 Διες τον βλεπουν, του λενε ευγενικα να φυγει. Αυτος τους γραφει και αρχιζουν να συνειδητοποιουν οτι δεν εχει ουτε πινακιδες. Στο τελος ο ενας διας ειχε τρελαθει. Του φωναζε "σηκω και φυγε, παρε το αμαξι σου και φυγε". Χωρις φυσικα να τον γραψουν.

Και τα 2 ζωα ηταν αργοσυρτοι μπαρμπαδες. Απο τις χειροτερες ρατσες οδηγων.Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#536616 +το σκούτερ πάνω στο πεζοδρόμιο.
Μόνιμη κατάσταση βέβαια....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#536619 Δεν είχε πινακίδα και οι Δίες δεν τον έγραψαν; Μήπως να τους βάζαμε κι αυτούς στη λίστα με τα ζώα.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#536620
rafi έγραψε:. 2 Διες τον βλεπουν, του λενε ευγενικα να φυγει. Αυτος τους γραφει και αρχιζουν να συνειδητοποιουν οτι δεν εχει ουτε πινακιδες. Στο τελος ο ενας διας ειχε τρελαθει. Του φωναζε "σηκω και φυγε, παρε το αμαξι σου και φυγε". Χωρις φυσικα να τον γραψουν.


:dizzy:
Γιατί δεν τον έγραψαν;
Άβαταρ μέλους
By rafi
#536621 Γιατι ετσι. Μου εδωσαν την εντυπωση οτι τον εχουν κατσαδιασει δεκαδες φορες. Επισης η πινακιδα ελειπε γιατι του την ειχε παρει η τροχαια. Του ειπαν " τις πινακιδες στις πηραν για να μην κυκλοφορεις, οχι για να οδηγεις χωρις αυτες". Οι διες φαινοντουσαν αγανακτισμενοι και σε φαση "παραιτησης" οτι δε θα βαλει μυαλο ποτε.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#536623
rafi έγραψε:Γιατι ετσι. Μου εδωσαν την εντυπωση οτι τον εχουν κατσαδιασει δεκαδες φορες. Επισης η πινακιδα ελειπε γιατι του την ειχε παρει η τροχαια. Του ειπαν " τις πινακιδες στις πηραν για να μην κυκλοφορεις, οχι για να οδηγεις χωρις αυτες". Οι διες φαινοντουσαν αγανακτισμενοι και σε φαση "παραιτησης" οτι δε θα βαλει μυαλο ποτε.

.


Ε ας του πάρουν το αμάξι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexm
#536643
xenos έγραψε:Χθες πέτυχα στο δρόμο πατέρα (λέμε τώρα) με ένα impreza που είχε στο μπροστινό κάθισμα χύμα, δύο παιδάκια περίπου 3-5 χρονών. Μιλάμε για πόσο μεγάλο |λογοκρισία|; :x :rant:
Πέρυσι πέτυχα οικογένεια με forester 10ετιας, όπου το ένα παιδί καθόταν στην αγκαλιά της μάνας του (συνοδηγός) και το άλλο ακουμπούσε πάνω στο ταμπλω.

Τον είπα κάτι του στυλ, δεν φοβάσαι ότι θα σκοτωθούν τα παιδιά σου αν γίνει κάτι;

Η απάντηση ήταν ένα απλό να σαι καλά και με γράψε εκεί που δεν πρέπει.

Τι σκατα μπορείς να κάνεις;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#536651
Scotch έγραψε:Δεν είχε πινακίδα και οι Δίες δεν τον έγραψαν; Μήπως να τους βάζαμε κι αυτούς στη λίστα με τα ζώα.

< >


Με τα χίλια και οι Δίας στη λίστα. :rtfm:

alexm έγραψε:
Τι σκατα μπορείς να κάνεις;

< Note >


Τηλέφωνο στο 100 με την πινακίδα του αυτοκινήτου.

ΥΓ: Μ' αρέσει το αβατάρ σου! :inlove: :twisted: :shifty: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#536672 Καταστροφική αντιμετώπιση Δίας το δε σε γράφω γιατι χ ψ ... για μενα ειναι η βάση όλων αυτών των συμπεριφορών .