Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#536534 :lol: :lol: :lol:


Βέβαια, εάν ένας σχετικά συντηρητικός σε γούστα (φαντάζομαι) άνθρωπος μίας ηλικίας που απλά θέλει να πηγαίνει άνετα από το Α στο Β δει αυτό το εσωτερικό, μάλλον θα βγάλει σπυράκια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#536579
Anonymous Founder έγραψε:Έχει και πιο προσγειωμένες επιλογές...
Εικόνα

Για βάλε μία απο αυτές. :shifty:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#536592 Από ΤΑ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑΤΑ των κρουασανατων χίλιες φορές προτιμότερο. Ημαρτον, ούτε όταν κατέβασε φλος ρουαγιαλ ο Αριστείδης ο Χητας πάνω στο Τσεπελοβο δεν είχαμε δει τέτοιο χαρτί φάτσα κάρτα.

ΕΜΕΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#536600 Εγώ έχω την ειλικρινή απορία, αν μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιο είναι πιο από τα VAG αν αφαιρέσουμε τα σήματα. Νομίζω πως και οι πόρτες είναι ίδιες (το έχουν ξανακάνει, τα Tuareg MK1 και Cayenne MK1 είχαν ίδιες πόρτες).
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#536604
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι SUV αλλά MPV το Sportsvan. Και μέχρι σήμερα, αγνοούσα και την ύπαρξή του! :lol:
Θα πω πάντως πως μοιάζει με το Tiguan MK1, κάτι που είναι καλό, μιας και το Tiguan MK2 μοιάζει με τα αδελφάκια Skoda, Seat και όλα μαζί γενικώς και ειδικώς είναι από αδιάφορα μέχρι άσχημα.
:help:

Δεν είναι κακό αν και MPV. Δε διάβασα πουθενά ότι θέλει SUV σώνει κ καλά.
Είναι αμάξι καθαρά για συνταξιούχους ή κ για οικογένειες. Βολεύει που μπαίνεις χωρίς να σκύβεις. Επίσης έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους από SUV, μικρότερη κατανάλωση, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Το Sportsvan ανήκει στη γκάμα του golf. Είναι η μετεξέλιξη του golf Plus παλιότερα. Και μοιάζει στο golf 7, στο πιο μεγάλο.

Ένα τέτοιο πήραμε στον πεθερό με 17άρες πολυάκτινες κ βγήκε πολύ καλή επιλογή.
Εικόνα

Στην Ελλάδα ξεκίνησαν να το εισάγουν αλλά αν δεν κάνω λάθος, σταμάτησαν μόλις βγήκε το νέο tiguan, ώστε να πουλήσουν περισσότερα tiguan. Καινούριο έβγαινε στα 22.500€ με μερικά έξτρας. Δεν υπάρχει καν στην επίσημε σελίδα της vw.
https://www.volkswagen.gr/el/models.html

Στη Γερμανία είναι πολύ διαδεδομένο αμάξι κ εμένα αν κ στην αρχή δε μου άρεσε, τελικά άλλαξα γνώμη. Είναι πολύ άνετο, γρήγορο (150 άλογα tsi), τα καθίσματα πίσω μετακινούνται μπρος πίσω μεγαλώνοντας το πορτ παγκάζ κτλ. Βέβαια κανείς δε θέλει MPV στην Ελλάδα αλλά κυρίως SUV. Τον ρωτά η φαρμακοποιός τον πεθερό μου "Καλά, κ γιατί δεν πήρες ένα SUV ?" :slap:

Το μεγαλύτερο αδερφάκι του είναι το touran και μετά το πιο μεγάλο το sharan.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#536607 Πριν απο καμποσα χρονια μου ειχε πει ενας μεγαλος ανθρωπος οτι μονο σε ψηλο αμαξι βολευεται γιατι στα χαμηλα ζοριζεται αρκετα με το μπαινω/βγαινω. Προσφατως ενας ακομα γνωστος (γυρω στα 70) μου ειπε το ιδιο πραγμα.

Δεν ξερω την κινητικη κατασταση του ανθρωπου στον οποιο αναφερομαστε, αλλα απο καποια ηλικια και μετα φανταζομαι αυτο αποτελει προβλημα για ολο και περισσοτερους ανθρωπους και λογικα το προβλημα επιδεινωνεται με σχετικα σβελτο ρυθμο οσο παιρνανε τα χρονια.

Οποτε ας κρατησουμε και αυτο στην ακρη του μυαλου μας εφοσον μιλαμε για ανθρωπο μεγαλυτερης ηλικιας. Ενα SUV (η καποιο αλλο ψηλο οχημα) μπορει να αποδειχτει πολυ ευκολοτερο στην καθημερινη χρηση :)
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#536635 O πατέρας μου (76) πάντως το Skoda Superb δεν το αλλάζει με τίποτα, ούτε με το μπες/βγες, ούτε με το τούρμπο :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#538625 Ο κύβος βαίνει προς ρίψη. Λογικά μες την εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές για το C3 1.2T 110 άτια EAT6 στην πιο πλούσια εξοπλιστικά έκδοση. Το κοστούμι γύρω στα 16k.

Χρωματικά θα παίξει διχρωμία, λευκό με μαύρη οροφή χωρίς τα πλαϊνά bumpers.

Για να δούμε...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#540117 Και ναι, η παραγγελία δόθηκε. Παράδοση σε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες. Ακριβή specs αφού επισκεφθώ τα πεθερικά.

< Note >