Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dexter
#531398
dexter έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα. Βρήκα σήμερα προσφορά κ αγόρασα τα asics nimbus 20 σε τιμή -50%. Ασχολούμαι με ποδόσφαιρο κ τρεξιμο κυρίως ταρτάν (4-5 χλμ) κ άσφαλτο (3-4 χλμ) για 2-3 φορές την εβδομάδα. Κατά το παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει asics kayano, volt 32, patriot, noosa . Έχεις κάνεις άποψη για τα nimbus . Κατά τη δοκιμή διαπιστωσα πολύ μαλακό πέλμα κ καλό κράτημα στο πόδι.
ΥΓ στο ποδόσφαιρο εννοείται μόνο adidas copa!

< 5 >
Καλησπέρα. Δοκίμασα τα nimbus και στο ταρτάν. Πάρα πολύ μαλακά κ σταθερά παπούτσια. Συνεχίζουμε.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#531518
dexter έγραψε:Καλησπέρα. Δοκίμασα τα nimbus και στο ταρτάν. Πάρα πολύ μαλακά κ σταθερά παπούτσια. Συνεχίζουμε.

Χθες έτρεξα κι εγώ για πρώτη φορά τα 19άρια μου σε ταρτάν, μια χαρά αίσθηση.
Μετά από την περσινή χρονιά ρεκόρ σε χιλιόμετρα και αγώνες, μέχρι και τον φετινό Μάιο, ήρθαν πολλά ανάποδα στη ζωή μου και βγήκα δειλά-δειλά χθες για ένα 5αράκι, 3,5 μήνες μετά την τελευταία φορά (20άρι στα Γιάννενα τότε). Σφιξίματα, λαχάνιασμα, ίδρωμα, βαριά ανάσα, πώς κατάντησα έτσι... Και δεν έχω πάρει γραμμάριο, μόνο αγυμνασιά και ξεσυνήθειο. Θέλω σε ένα μήνα να τρέξω ημιμαραθώνιο πάλι, αλλά δεν με βλέπω καλά.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#531526 Σε ταρτάν όλα τα παπούτσια είναι πιο απαλά σε σχέση με άασφαλτο/τσιμέντο. Και για αυτό αναμένεις και μειωμένες κακώσεις.
Τα nimbus που είναι παπούτσια με έτσι κι αλλιώς άφθονη μαλακωσιά δεν θα περίμενα να είχαν πρόβλημα.

JarnoT ξέρεις πολύ καλά ότι αν το βάλεις μπρος σε λίγες βδομάδες θα φτάσεις το προηγούμενο επίπεδο. Απλά πρόσεχε, πολύ σταδιακά, μην το παραζορίσεις και κάνεις ζημιά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#536632 Έχω βάλει στο μάτι κάτι Saucony, ξέρει κανείς πως πάνε από μέγεθος σε σχέση με άλλες μάρκες. Πχ φοράω 8,5 σε Asics αλλά 8 σε NewBalance. Τι να πάρω σε Saucony;
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#536673 Τα saucony freedom iso που έχω μου φαίνονται αντίστοιχα σε νούμερο με τα ASICS nimbus που δοκίμασα, αλλά μου φαίνονται πιο φαρδιά στο ίδιο νούμερο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#536692 Ω, μεγειά σου βέβαια! Καλότρεχτα!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#536703 Από μελέτη αγοράς κατέληξα στα παρακάτω (αντίστοιχη τιμή σε προσφορές): Saucony Guide 10 και New Balance Vazee Prism v2. Και τα 2 είναι της κατηγορίας stability (για λίγο ως μέτριο υπερπρηνισμό που είναι αυτό που θέλω), λίγο κάτω από 300 γραμμάρια που θεωρείται όχι βαρύ για παπούτσι stability, με 8 drop/stack/offset και άνετα με πάχος σόλας 27πίσω 19εμπρός και χώρο εμπρός και είναι σχετικά γρήγορα. Επίσης και για τα δύο λένε ότι είναι ανθεκτικά.
Πήγα σε μαγαζί που είχε λέει Saucony αλλά δεν είχε εκείνη τη στιγμή αλλά δοκίμασα κάποια NewBalance. Δεν μπορώ να ψάχνω, να δοκιμάζω κλπ. Οπότε τελικά (ή αρχικά, θα δείξει) χθες το βράδυ παράγγειλα τα New Balance Vazee Prism v2.
Εικόνα
Και λέω αρχικά γιατί η επιστροφή είναι απολύτως δυνατή και δωρεάν. Θα έρθουν αύριο, θα τα δοκιμάσω, αν το μέγεθος είναι καλό και μου κάθεται ωραία τα κρατάω, αν όχι θα πάνε πίσω και θα δοκιμάσω τα Saucony Guide 10. Τα άφησα δεύτερα αν και με ενδιαφέρουν πιο πολύ γιατί αφενός NewBalance άλλο μοντέλο δοκίμασα και μου άρεσαν ενώ Saucony ποτέ και αφετέρου το συγκεκριμένο Guide10 της προσφοράς είναι λιγότερο όμορφα :innocent: ).
Φυσικά περιμένω κριτικά σχόλια και απόψεις από τους έμπειρους τρέχτες. :)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#536704
bujinkan έγραψε:Μεγεια μου !Εικόνα
Asics Gel-Nimbus 20, κλασική σίγουρη καλή επιλογή για ουδέτερο παπούτσι. (όχι σαν κι εμένα που με τρώει ο πωπός μου με όσα πάω και βρίσκω...) :lol:
Μεγιά και καλά χλμ.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#536706
sknipper έγραψε:
bujinkan έγραψε:Μεγεια μου !Εικόνα
Asics Gel-Nimbus 20, κλασική σίγουρη καλή επιλογή για ουδέτερο παπούτσι. (όχι σαν κι εμένα που με τρώει ο πωπός μου με όσα πάω και βρίσκω...)
Μεγιά και καλά χλμ.
Για κάνα 3αρι χρόνια επαθα κολημα με τα under armour .δε.λέω καλά παπούτσια αλλά τα asics δεν τα φτάνουν