Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#534830 Το μεταναστευτικό φέρνει πολύ χρήμα για πολλούς οι οποίοι χέστηκαν στην κυριολεξία για τις συνθήκες κλπ, το χρήμα να πέφτει και ας πάνε όλοι να κουρεύονται, γιατί αν δεν υπήρχε χρήμα στη μέση δεν θα ήταν εκεί 19 ΜΚΟ με 2000 προσωπικό, όλοι αυτοί κάπου μένουν και κάπου τρώνε, και οι οι διαμαρτυρίες τους είναι για τα μάτια του κόσμου επειδή έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο από την τοπική κοινωνία η οποία βολέυεται και αυτή χρηματικώς από την κατανάλωση, φωνάζουν ξέροντας ότι δεν θα γίνει τίποτα όπως και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ακολουθήστε το χρήμα και θα βρείτε το γιατί γίνονται όλα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#534886 εάν είχαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, με λεφτά της ΕΕ, θα έπεφταν στο νησί και όλοι θα ηταν ικανοποιημένοι, γιατί λοιπον δεν πέφτουν για το σκοπό που τα δείνει η ΕΕ?? Λένε οτι το κονδύλι είναι πανω απο 1 δις!!! Ποιο λαμογιο τα κρατάει εκτός του σκοπού που τα δείνει η ΕΕ???

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#534908
224v έγραψε:εάν είχαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, με λεφτά της ΕΕ, θα έπεφταν στο νησί και όλοι θα ηταν ικανοποιημένοι, γιατί λοιπον δεν πέφτουν για το σκοπό που τα δείνει η ΕΕ?? Λένε οτι το κονδύλι είναι πανω απο 1 δις!!! Ποιο λαμογιο τα κρατάει εκτός του σκοπού που τα δείνει η ΕΕ???

.


Όπως λένε και οι αρμόδιοι της Ε.Ε και απορούν, είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει επιστρέψει πίσω άτομα, μόνο κάπου 36 είχαν πεί, αλλά και 500 να ήταν είναι σταγόνα στον ωκεανό γιατί για κάθε κεφάλι εδώ υπάρχει μπαγιόκο και μάλιστα πολύ και ζεστό.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#535164 https://www.protothema.gr/greece/article/821114/mko-zita-apokathilosi-tou-staurou-apo-ti-lesvo-giati-enohlei-tous-allothriskous/

Τυπονια πηγαν και εστησαν νυχτα ενα σταυρο σε μια παραλια στη Λεσβο.
Μια ΜΚΟ λεει οτι θα πρεπει να ξηλωθει διοτι ενοχλει τους αλλοθρησκους.

Discuss
Άβαταρ μέλους
By g8777
#535167 Το έχουμε πει χίλιες φορές. :s_yes


Είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά του Ισλάμ όταν εξαπλώνεται σε έναν τόπο, στον οποίον δεν έχει εξ αρχής καμμία απολύτως πρόθεση να "ενσωματωθεί". :s_wink

Το Ιερό Βιβλίο τους δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες:
"Πολεμείτε αυτούς μέχρις ου δεν θα υπάρχη πλέον πειρασμός, μέχρις ου δεν θα υπάρχη άλλη θρησκεία ή του μόνου Θεού"(Κεφ. Η 40). "Πιστοί καλλιεργείτε φιλικές σχέσεις μονον μεταξύ υμών. Οι άπιστοι θα επιδιώξωσι να διαφθείρουσι υμάς, επιθυμώντες την καταστροφήν υμών"(Κεφ. Γ 114)
:roll:

Στην αρχή είναι οι καλοκάγαθοι, ήσυχοι γείτονες που δεν ενοχλούν κανέναν. :s_empathy
Μόλις γίνουν περισσότεροι, αρχίζουν σιγά σιγά οι πιέσεις και οι "απαιτήσεις". Όταν γίνουν ακόμα περισσότεροι, οι "απαιτήσεις" γίνονται εντονότερες. Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι. Όπως πχ στην Νορβηγία, το 2013, όπου η τηλεπαρουσιάστρια Σιβ Κρίστιν Σέλμαν αναγκάστηκε να πάψει να φορά τον σταυρό, επειδή διαμαρτυρήθηκαν κάποιες μουσουλμανικές οργανώσεις!!! :iconcool:
Έτσι και εδώ. Στην αρχή πάει λάου λάου το πράγμα, "οι ταλαίπωροι, καλοκάγαθοι πρόσφυγες, που δεν μπορούν να πάνε να κάνουν μπάνιο". Κανείς δεν τους εμποδίζει να πάνε. Αν δεν μπορούν να ανεχθούν το σύμβολο της Πίστεως του τόπου που τους φιλοξενεί απρόσκλητους, πρόβλημά τους. Ας ξεκουμπιστούν να πάνε αλλού, δεν τους καλέσαμε κιόλας. :s_roses

Γιατί μετά, άμα γίνουν πολύ περισσότεροι θα ζήσουμε πολύ πιο μεγάλη επιθετικότητα εκ μέρους των "ταλαιπώρων προσφύγων". Αλλά είπαμε, είναι η στρατηγική τους, όταν είναι ακόμη σε ολιγαριθμία. Τέλος, το τι συμβαίνει όταν πλέον η "θρησκεία της αγάπης" γίνει πλειοψηφία σε έναν τόπο, μπορεί όποιος θέλει να το αναζητήσει στις σελίδες των βιβλίων της Ιστορίας, που βρίθουν αιμοσταγών περιστατικών "αγάπης". :s_sarcastic

Το Ιερόν Βιβλίον της θρησκείας της αγάπης είναι και πάλι σαφέστατο: "Φονεύετε αυτούς (τους πολεμούντας υμάς) όπου τους εύρητε, και αποδιώξατε αυτούς όθεν απεδίωξαν υμάς. Μην μάχεσθε πλησίον του ιερού προσευκτηρίου εκτός αν οι ενάντιοι αρχίσωσι πρώτοι την μάχην, και αν τούτο πράξωσι, φονεύσατε αυτούς. Τοιαύτη η αμοιβή των απίστων"(Κεφ. Β 187). "Οπόταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά του αιχμαλώτου"(Κεφ. ΜΖ 4).


:whistlink:

Το έχουμε ζήσει δυστυχώς και εμείς στο πετσί μας, 400 χρόνια οθωμανικό και μουσουλμανικό λεπίδι :sorry: . Φαίνεται βεβαίως πως τα χρόνια αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να βάλουμε μυαλό. Προφανώς η Ιστορία δεν μας εδίδαξε. Η Ιστορία, αυτή που κατά πως λένε, όποιος λαός δεν διδάσκεται από την δική του, είναι σίγουρο πως θα αναγκασθεί να την ξαναζήσει...

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#535172 Όταν το είχα κάνει θέμα πρίν χρόνια και που θα καταλήξουμε ( ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα μπροστά σε αυτά της επόμενης δεκαετίας με όλους αυτούς που με περισσή ευκολία μας έκατσε στο σβέρκο η κυρά Τασία και οι όμοιοί της ) μου επιτέθηκαν οι προοδευτικάριοι του φόρουμ αποκαλώντας με ρατσιστή, μόνο όταν δούνε την ασχήμια στο πετσί τους θα καταλάβουν τι εννούσα αλλά θα είναι πολύ αργά, γιατί το σχέδιο της αλλοτρίωσης της Ελληνικής κοινωνίας είναι έτοιμο από δεκαετίες και έψαχναν να βρούν τους πρόθυμους που θα ανοίξουν την κερκόπορτα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#535173 Σταυροί, μανουαλια και ιστορίες, μια μεγάλη πινακίδα να γράφει "κόπηκαν τα επιδόματα στην Ευρώπη" σε διάφορες ανατολικές γλώσσες θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά.

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#535180
dimik έγραψε:Σταυροί, μανουαλια και ιστορίες, μια μεγάλη πινακίδα να γράφει "κόπηκαν τα επιδόματα στην Ευρώπη" σε διάφορες ανατολικές γλώσσες θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά.

< >


++++
Άβαταρ μέλους
By markvag
#535250 Ένα θέμα κατανόησης κειμένου βλέπω να υπάρχει, αλλά δεν πειράζει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#535663 Άντε και περαστικά μας, όσο υπάρχει χρήμα στο μεταναστευτικό θα υπάρχουν και κάποιοι που θα γίνονται πλουσιότεροι με ελπίδα και κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να μακροημερεύει το μεταναστευτικό και ο Ερντογάν να είναι καλά να μας στέλνει Μουσουλμάνους, το ότι η χώρα και η κοινωνία αλλοιώνεται και θα μετατραπεί σε τζαμί με πολυεθνική κοινωνία κανείς δεν ενδιαφέρεται αρκεί να πέφτει το χρήμα, μια ζωή πουλημένει και μόνιμα προσκυνημένοι

http://www.iefimerida.gr/news/444453/st ... s-hathikan
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#535708 H Tουρκία άνοιξε τη στρόφιγγα και οι ΜΚΟ και όσοι από τα πάνω ράφια τις στηρίζουν τρίβουν τα χέρια τους, καλά πάμε, οι νέποι μας φεύγουν και αντικαθίστανται με νέους Μουσουλμάνους, η Ελλάδα γερνάει από γηγενείς και γεμίζει από αλλόθρησκους που δεν είναι όλοι οικογενειάρχες, θα έρθει η ώρα που θα παίξουν το ρόλο τους για τον οποίο εστάλησαν εδώ.

https://europost.gr/600-neoi-paranomoi- ... sta-nisia/