Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#528946 Μωρέ ξέρω που είναι απλά γενικά το κάτω διάζωμα στο ΟΑΚΑ είναι μούφα. Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι καλύτερα στο τέρμα ψηλά του διαζώματος παρά στις πρώτες σειρές.

Τέσπα ας το πάρουμε το ματσάκι και είναι μετρήμενα ακόμα αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο κωλογήπεδο αυτό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#529093 Ο προτελευταίος είναι σαν να ετοιμάζεται να φερμαρει γλωσσοφιλο
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#529145
EDDIE_147 έγραψε:Ο προτελευταίος είναι σαν να ετοιμάζεται να φερμαρει γλωσσοφιλο


https://www.youtube.com/watch?v=Lc34x8Q0ivU

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#529154 Κατ'αρχας για τον Scotch που ητανε καπως αυτες τις μερες:
https://ibb.co/foy0mU

Ειχα πει οτι αυτο ηταν το πιο κρισιμο και κομβικο ματς για την ΑΕΚ τουλαχιστον της τελευταιας πενταετιας.
Πλεον ειμαστε στους ομιλους του europa και εχουμε την ουγγρικη που ειναι σαφως πιο ευκολη απο τη Σελτικ για να κουνησουμε σεντονι :yahoo:
Οι ατυχιες συνεχιστηκαν σημερα με τον Λοπεζ. Η ΑΕΚ επαιξε σημερα χωρις τρεις απο τους οποιους θα ξεκιναγε η εντεκαδα
Μανταλος, Λοπεζ, Μητσος και χωρις Κωστακη, Μπογιε. Η ΑΕΚ που ετσι κι αλλιως γνωριζαμε οτι εκανε μεγαλο κρατει στις μεταγραφες και της φυγανε βασικα στελεχη.
Πραγματικα δε θα ηθελα καθολου να ειμαι στη θεση του Μαρινου που κοιταζε και ξανακοιταζε στον παγκο να αποκρουσει τις κατα κυματα επιθεσεις των Σκοτσεζων και δεν ειχε να βαλει καποιον να διορθωσει τις αδυναμιες. Βασικα στην αμυνα αριστερα, δημιουργικα στον αξονα αλλα και να ξεκουρασει τον Αλεφ και τον Μαρκο.
Με αυτα τα δεδομενα ειναι μεγαλος αθλος η προκριση απεναντι σε μια ομαδα πολυ πιο ετοιμη, πιο δεμενη, πιο εμπειρη στη διοργανωση η οποια να μη ξεχναμε περσι κουναγε σεντονι.
Βεβαια το θετικο στην οικονομια του παιχνιδιου της ΑΕΚ το timing των δυο γκολ.
Για ακομα μια φορα το κεντρο της αμυνας ηταν τρομερο. Και ειδικα ο Οικονομου. Το ιδιο και ο Μπαρκας που πλεον εχουμε εναν τερματοφυλακα πιυ αν μη τι αλλο εμπνεει εμπιστοσυνη.
Μπακακης βελτιωμενος αλλα κατι εμπαζε απο κει. Τον βοηθησε και ο φανταστικος και σκορερ Γκαλο.
Χουλτ μετριος και με λαθη. Δεν τον βοηθησε και ο Μπακασετας αμυντικα απο κει. Ο Τασος ουτε δημιουργικα εκανε κατι τρομερο.
Αλεφ καλος, και μαλιστα οταν θα δεσει θα προσφερει πολλα και στο δημιουργικο τομεα αλα Γιοχανσον. Δεν ηταν λιγες οι φορες που επαιρνε μπαλα σαν τελευταιος να μοιρασει παιχνιδι.
Για τον Αντρεα δεν ξαναμιλαω. Να τον εχει ο θεος γερο.
Ο Μαρκος ειναι μεγαλη παικτουρα, τους εκανε μονος του οπα.
Αγνωριστος και ο Κλωναριδης και σε αυτο το παιχνιδι. Το μαγικο ραβδακι του Μαρινου... Αν και σε καποιες φασεις θυμηθηκε λιγο τα παλια.
Ο Μαρινος διαβασε και διαχειριστηκε πολυ καλα το ματς με δεδομενο τις ελλειψεις. Ισως ηθελε λιγο πιο πολυ πιεση στην πρωτη μπαλα στα σεντερ μπακ που ητανε τελειως μπουρδελα. Αλλα με ποιον και με τι τιμημα. Θα τους ξεθεωνε.
Ο Ρωσος διαιτητης μεγαλο πανι. Απο αυτους που θελουν πολυ ξυλο στα αποδυτηρια. Εκνευρισε ολη την ομαδα, επαιξε μεσα στην εδρα μας σαφως Σελτικ, νομιζω ειχε σκοπο να εκνευρισει και το Μαρκο και παραλιγο να την πληρωσουμε.
Τελος καλο, ολα καλα.
Ολα? Οχι. Περασε και ο Μπαοκ :lol:
Δεν αντεχω μακρια σου ουτε λεπτο,
Και για παρτη σου χιλιομετρα μετρω... :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#529962 Για να δούμε... Θα πάει ο Λιβάια στη φασιστική εθνική; Ή η κλήση του ήταν μία κίνηση εκδημοκρατισμού την οποία και θα επικροτήσει έμπρακτα;
Άβαταρ μέλους
By nEK
#529966 Τη Κυριακη απογευμα θα εχει καποιο αγωνα ή εκδηλωση στη Τουμπα? Θα βρισκομαι εκει κοντα οποτε να αν θα πρεπει να μεριμνησω για τη προσελευση μου και παρκινγ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#530002
nEK έγραψε:Τη Κυριακη απογευμα θα εχει καποιο αγωνα ή εκδηλωση στη Τουμπα? Θα βρισκομαι εκει κοντα οποτε να αν θα πρεπει να μεριμνησω για τη προσελευση μου και παρκινγ.

Σαββατο παίζει ο παοκ
Άβαταρ μέλους
By nEK
#530188
Bayern7 έγραψε:
nEK έγραψε:Τη Κυριακη απογευμα θα εχει καποιο αγωνα ή εκδηλωση στη Τουμπα? Θα βρισκομαι εκει κοντα οποτε να αν θα πρεπει να μεριμνησω για τη προσελευση μου και παρκινγ.

Σαββατο παίζει ο παοκ


Τη κατσαμε....σαββατο πρεπει να παω...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#530416 Η προσέλευση δεν θα έχει πρόβλημα αν αποφύγεις την Μικράς Ασίας και την Αδαμίδου. Πρακτικά είναι οι μόνοι δρόμοι που κλείνουν αλλά και οι δυο σε στέλνουν σε χαζομονοδρομησεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι προσβάσιμοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Για πάρκινγκ, θέλει υπομονή αν είσαι σε απόσταση βολής. Αλλά είναι Σάββατο και ακόμα η Χαλκιδική τραβάει κόσμο.

Το φευγα είναι πρόβλημα από την περιοχή (1-1,5 χλμ) για κάνα 20λεπτο από τη λήξη.