Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#529275
Μυτιλήνη: Σκοτώθηκε πατέρας που επέβαινε σε μηχανή με τα δύο παιδιά του

Το ένα από τα δύο παιδιά τραυματίστηκε στο δυστύχημα, που σημειώθηκε ενώ ο επέστρεφαν και οι τρεις με την μηχανή από προσκύνημα στην Αγιάσο.
news247 15 Αυγούστου 2018 22:19
Δυστύχημα με δίκυκλο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην περιοχή της Καρύνης, πέντε χιλιόμετρα έξω από το θρησκευτικό προσκύνημα της Παναγίας στην Αγιάσο. Δίκυκλο που οδηγούσε ένας 40χρονος, με συνεπιβαίνοντες σε αυτό τα δυο του παιδιά, 16 και 10 ετών, βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου και τον ελαφρύτερο τραυματισμό των δυο παιδιών του.

Ο άτυχος άνδρας με τα δυο του παιδιά επέστρεφε από την Αγιάσο όπου είχαν πάει να προσκυνήσουν. Σημειώνεται ότι χθες χιλιάδες προσκυνητές πήγαν στην Αγιάσο πεζοί, διανύοντας απόσταση 21 χιλιομέτρων για να προσκηνύσουν την εικόνας της Θεοτόκου στο ναό της Κοίμησης στο ορεινό χωριό.

Η εικόνα της Θεοτόκου, σύμφωνα με την παράδοση έργο του Ευαγγελιστή Λουκά, ήρθε στην περιοχή την περίοδο της εικονομαχίας από τον μοναχό Αγάθωνα, ενώ στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας το προσκύνημα αποτέλεσε αφορμή για το μεγάλωμα του οικισμού και τη δημιουργία της κωμόπολης της Αγιάσου. Ονομασία που προέρχεται από την παράφραση του όρου Αγία Σιών που είναι ο τίτλος της εικόνας.

Βάσει της παράδοσης επίσης, την παραμονή της εορτής αλλά και όλες τις προηγούμενες μέρες χιλιάδες πιστοί κάτοικοι του νησιού και επισκέπτες, ανηφορίζουν στην Αγιάσο με τα πόδια.


Δυστυχώς, ούτε η Παναγία ούτε καμία θεϊκή δύναμη μπορεί να προφυλάξει από τη βλακεία. Η θεωρία του Δαρβίνου είναι αμείλικτη... Τρικάβαλο σε μηχανή πατέρας με δύο παιδιά. Η πιθανότητα να μην φορούσαν κράνος τείνει στο 100%.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#529846 ξανα τροχαιο στο ιδιο σημειο κατω απο το σπιτι μου με την μονη διαφορα πως για καποιο λογο ο δεξιος ειπε να μην δει το κοκκινο βγηκε αερα πατερα προς την καθοδο για παραλιακη και ο τυπας που ειχε πρασινο δεν προλαβε καν να πατησει φρενο

αποτελεσμα δυο τρομαγμενα παιδια ενα τρομαγμενο σκυλι μια σαρανταρα Milf να ριχνει καταρες και ενα πεζο κατεστραμενο και να λειπει μια ροδα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#529849 εκει - εμενα προ πολυ καιρου στα 50 και οχι 20 μετρα - παντα ηταν καταραμενη διασταυρωση.....
Άβαταρ μέλους
By 224v
#530004 Σήμερα το απόγευμα κατα τις 5.15, πριν το Κιάτο ενα αμάξι έπιασε φωτιά, και είχαν κλείσει ΛΕΑ και μια λωρίδα. Αποτέλεσμα ειχαμε γύρω στα 5 χλμ μπλοκάρισμα εντυπωσιάστηκα , γιατι κανένας δεν μπήκε στη ΛΕΑ,μέχρι να ανοίξει ο δρόμος. Ελπίζω να βγήκαν απο το αυτοκίνητο οι άνθρωποι που ηταν μέσα. Δεν ηταν τρακαρισμα πάντως.

.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#530109 Χθες κατα τις 10 το βραδυ, αλλο ενα σαξοραλο εγκατελειψε τους δρομους, χτυποντας στην εσωτερικη μπαριερα, στο τελειωμα της στροφης εξοδου απο το ποταμι προς Γλυφαδα...ο οδηγος δεν φαινοταν τραυματισμενος.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#530116 Μέχρι που έγινε λαμαρίνες είχε ΑΊΣΘΗΣΗ όμως
Άβαταρ μέλους
By Govus
#530122
Zeus έγραψε:Χθες κατα τις 10 το βραδυ, αλλο ενα σαξοραλο εγκατελειψε τους δρομους, χτυποντας στην εσωτερικη μπαριερα, στο τελειωμα της στροφης εξοδου απο το ποταμι προς Γλυφαδα...ο οδηγος δεν φαινοταν τραυματισμενος.


Άσχετο, αλλά επειδή πέρασα κι εγώ προχθές βραδιάτικα από εκεί, έχει καταλάβει κανείς από πλευράς οδοποιίας τι ακριβώς έχουν κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν με αυτήν την νέα ανισόπεδη "γκουμούτσα" (που περνάει ΜΕΣΑ από τα Ολυμπιακά Ακίνητα των Τζιτζιφιών κιόλας) :x ;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#530149 @govus, αν εχω καταλαβει καλα θα μεταφερθει ολος ο δρομος απο κηφισσο μεχρι συγγρου καποια μετρα προς τη θαλασσα και θα γινει υπογειος, ωστε να γινει παρκο (;) απο πανω. Γενικα η σκεψη ειναι:

-αναπλαση της περιοχης το 2004
-την παραταμε για 15 χρονια στη μοιρα της και γινεται ερειπιο
-ξαναναπλαση της αναπλασης το 2018
-????
-profit (το μονο σιγουρο)

Και για να ειμαι οφτοπικ, χθες το βραδυ εδω που λεει sandwich, στο ρευμα προς τα αριστερα, αστρα g8777 καθετα στο δρομο, η μουρη προς το διαζωμα, οι πισω ροδες πανω στο πεζοδρομιο, και η αριστερη πισω ροδα σε μια κατασταση οπως της εσπριτ/υποβρυχιο του james bond, οριζοντια. 5 πιτσιρικαδες σε late night adventures, ειχαν φαει την ξενερα της ζωης τους. Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως το καταφεραν στην ευθεια
Εικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#530163 Προφανώς φάγαν ρουκετα μετα απο ναυμαχία με το υποβρύχιο Πιπινος :adminpower:

Ερώτηση: Ποιό είναι τελικά το θεσμικό πλαίσιο με τις γουρούνες? Επιτρέπονται?
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#530165 Ετσι ήξερα κι εγώ αλλά σε ερωτησή μου προς εναν τυπά που οδηγούσε μια μου είπε οτι πήραν παράταση. Χαλαρά θα μπορούσε να μου λέει πίπες βέβαια
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#530413 Τι έγινε εδώ πέρα, θερίσαμε τα κολονάκια ή ενεπλάκη και άλλο αμάξι; :hmmm: