Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#529049
georgetz έγραψε:Είπε ποτέ ψέμματα ο ΣΥΡΙΖΑ ?


ΝΑΙ πολλες φορες αλλα τωρα ειναι ωρα να πας στη παιδικη χαρα,αργησες..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#529133 Αν ισχύοιυν αυτά που ακούγονται εδώ, και δεν βλέπω γιατί να μην ισχύουν, τότε κάποιοι είναι για κλωτσιές και για πολλές μπάτσες

https://www.youtube.com/watch?v=HYXAzzoH3Xs
Άβαταρ μέλους
By Serf
#529478
Asimov έγραψε:http://www.skai.gr/news/greece/article/379899/famellos-katapatimeni-dasiki-ektasi-to-oikopedo-tis-frikis-sto-mati/

Κι όμως αυτός ο τύπος αντί να πάει να αυτοκτονήσει, κούναγε και το δάχτυλο.


Επιβεβαιώνεσαι/επιβεβαιώνεται και επίσημα το αυθαίρετο του κτιρίου, σε αναμονή του οριστικού πορίσματος. Δε βλέπω, όμως, κάποια συζήτηση για ποινική δίωξη του ιδιοκτήτη...

Αποκάλυψη: Αυθαίρετο το κτίσμα στο μοιραίο οικόπεδο στο Μάτι

Τι αναφέρει το πρώτο πόρισμα των Επιθεωρητών Δόμησης που παραδόθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος- Προς γκρέμισμα εάν δεν υπάρξει προσφυγή των ιδιοκτητών στο ΣτΕ.

14 Αυγούστου 2018 07:41
Αυθαίρετο, χωρίς άδεια της Πολεοδομίας και σε δασική έκταση είναι το μοιραίο κτίριο στο Μάτι Αττικής, όπου το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι.

Τα παραπάνω αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πόρισμα των Επιθεωρητών Δόμησης που εστάλησαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο συγκεκριμένο οικόπεδο για να διαπιστώσουν τους όρους νομιμότητας.

Το πρώτο πόρισμα, όπως αποκαλύπτει το Νews 24/7, παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου, ενώ θα ακολουθήσει εντός των ημερών το τελικό πόρισμα, καθώς χρειάζεται η διασταύρωση ορισμένων ακόμα σημείων.

Εφόσον και το τελικό πόρισμα περιλαμβάνει τα ίδια συμπεράσματα η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της περασμένης Παρασκευής) έχει το δικαίωμα να προχωρήσει άμεσα σε κατεδάφιση, εκτός και αν ο ιδιοκτήτης προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και λάβει αναστολή της απόφασης.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#529784 https://www.facebook.com/exploremainalo ... =3&theater
Ο κλασσικός λαλακας ελληνας που βλέπεται στο βάθος Α Ν Α Ψ Ε Φ Ω Τ Ι Α στα χόρτα να μαγειρέψει χωρίς προστασία χύμα κάτω.Ηρθε Το ζώο να παει στην καρδιά του Μαινάλου, πάνω απο κατοικημένα χωριά να ανάψει Φ Ω Τ Ι Α για να φάει χθες το βράδυ.
Οταν τον έκραξα μου είπε πως θα μαγείρευα το φαγητό χωρίς φωτιά?

Τέλος η πυροσβεστική ανέλαβε το θέμα και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μην ρίχνουμε ευθύνες αλλα να αποκτήσουμε Παιδεία και σεβασμό στο περιβάλλον!



Δηλαδή πόσα κιλά |λογοκρισία| πρέπει να είσαι; :dizzy: :rant: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#530070 edit mod. Αναίτια, απρόκλητη επίθεση. Λόγω καλής διαγωγής, γλιτώνεις το warn. Αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί με ειρωνικά αντίστοιχα ποστάκια, η καλή διαγωγή θα πάει περίπατο και το warn θα πέσει.[mod]
Άβαταρ μέλους
By theo13
#530131
rx8_drifter έγραψε:Απ ο,τι φαινεται αυτος ο μΛακας ο ελληνας ξεκινησε και την φωτια στην Πεντελη

http://www.efsyn.gr/arthro/pos-xekinise ... is-ioylioy

Δειτε το βιντεο...



Θα ήθελα σχόλιο από το Δήμαρχο Ραφήνας που από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι προκλήθηκε από καλώδιο της Δ.Ε.Η. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#530139 edit mod. Την επόμενη φορά κάνεις απλώς αναφορά.Επειδή προκλήθηκες, δεν σημαίνει πως θα απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο ή χειρότερα.[mod]
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#530142 Βρε άει ξεχυθείτε στις παραλίες και αφήστε την κολοκυθιά

Τώρα όσον αφορά το βίντεο, από την αρχή δεν υπήρχαν μαρτυρίες για έναν που έκαιγε ξερά χόρτα; Δεν είναι κάτι καινούριο
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#530150 edit mod. Αν είσαι απογοητευμένος, κάνεις report.[mod]
Άβαταρ μέλους
By theo13
#548479 Ούτε ένα ευρώ για επενδύσεις σε πυροσβεστική και δικαστήρια

http://www.kathimerini.gr/993036/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/oyte-ena-eyrw-gia-ependyseis-se-pyrosvestikh-kai-dikasthria

Εικόνα

Κατατοπιστικό και θα λύσει πολλές απορίες γιατί συμβαίνουν όσα άσχημα συμβαίνουν. Καλά λέμε στην δουλειά ότι είμαστε οι μούτσοι του κράτους. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#548483 Εντάξει όχι και 0 €, τεράστια υπερβολή νομίζω.
Ο δείκτης είναι σε εκατομμύρια, οπότε πιο πιθανό να μην έβαλαν δεκαδικά στο διάγραμμα, έτσι αν υπήρχε επένδυση 500€, το 0,0005 θα φαγώθηκε και θα έγινε 0. Και το αναπαράγουν . :hmmm: