Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#528050
mousatos έγραψε:είχαν ένα συμβάν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Parts Of Germany's Frankfurt Airport Evacuated After Security Breach
Parts of Frankfurt airport were evacuated for several hours on Tuesday after a French family of four bypassed security checks, federal police said on Tuesday.


Πόσα άτομα από το security έπιναν φραπόρτ εκείνη την ώρα; :lol: Και Γάλλοι κιόλας, να μην έχει τέλος το τρολάρισμα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#528065
Dimitris_P έγραψε:Koeln, Germany 08.08.2018 2:51 Arrival Scan
08.08.2018 1:29 An emergency situation or severe weather condition has delayed delivery.

Τι emergency situation γτπμμ?

Θέλουν και prime μετά :protest:


Αν σου σκάσει μύτη μια παλέτα με κάτι μυστήρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου ρίξε σήμα, κι εμείς ακόμα ψάχνουμε πράματα στην Κολωνία :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#528169
drdino έγραψε:
Αν σου σκάσει μύτη μια παλέτα με κάτι μυστήρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου ρίξε σήμα, κι εμείς ακόμα ψάχνουμε πράματα στην Κολωνία :lol: :lol: :lol: :lol:


κάτι τέτοιο; :lol:

Εικόνα

Έφτασε βλέπω :superman:
Spata, Greece 09.08.2018 Arrival Scan
Άβαταρ μέλους
By g47
#529423 Μπαταρια κινητου απο Κινα μπορω να φερω (aliexpress) η υπαρχει θεμα οπως παλιοτερα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By opc
#529592
g47 έγραψε:Μπαταρια κινητου απο Κινα μπορω να φερω (aliexpress) η υπαρχει θεμα οπως παλιοτερα? :hmmm:
Φίλος πήρε μπαταρία για φωτογραφική χωρίς κανένα θέμα. Νομίζω πως μέχρι 22€ δεν ασχολούνται στο τελωνείο..

.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#529619 Μπορείς αλλα στο aliexpress υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μικρότερης χωρητικότητας και να ψοφήσει λίαν συντόμως.
been there done that.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#529627 Παλιότερα νομίζω πως υπήρχε ένα θέμα με τις μπαταρίες και τον κίνδυνο για τις αερομεταφορές. Από προμηθευτή στην Αγγλία που είχα βάλει παραγγελία, μου έγραψε ότι μπορούσε να την στείλει μόνο οδικώς. Από Κίνα έχω παραλάβει χωρίς πρόβλημα, αλλά υποθέτω πως δεν δήλωσαν ότι είναι μπαταρία...
Άβαταρ μέλους
By g47
#529629 @OPC
Το ερωτημα μου ηταν λογω αντικειμενου και οχι κοστους γιατι καποια περιοδο λογω "επικινδυνοτητας" απλα γυρναγαν πισω, ανεξαρτητως κοστους.
εδιτ. Αυτο που λεει ο axel ακριβως.


Red το γνωριζω, εχω κανει οση ερευνα μπορουσα και θα παω σε αλλη μαρκα (Nohon) που βλεπω να ειναι ευχαριστημενοι οι αγοραστες και οχι xiaomi ακριβως επειδη μαλλον θα ειναι μαιμου.
Στην Ελλαδα εχουν σχεδον ολα τα μαγαζια την ιδια. Μαλιστα επικοινωνησα με ενα που φαινοταν πιο legit και μου ειπαν "ειναι απο εγκεκριμενο απτην xiaomi εργοστασιο". :lol: Απλα μαιμου.
Πηρα απο ενα διαφορετικο ελληνικο καταστημα και η μπαταρια ηταν πιο κοντη και ελαχιστα πιο χοντρη και το qr code δεν αντιστοιχουσε στο serial. Θα τη γυρναγα πισω αλλα ημουν χωρις κινητο και τη χρειαζομουν.

Εκτος αν ξερει καποιος που να παρω μια bm49, θα παω με το αλι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#529780 Υπάρχουν πλέον αυστηροί κανονισμοί για τη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Όταν πήρα μέσω άμαζον μια για το τηλέφωνο που μου βγήκε μάπα δεν μποορύσα να την επιστρέψω με την τυπική διαδικασία (απλό περιτύλιγμα, ένδειξη και παράδοση σε τοπικό σημείο περισυλλογής) αλλά ήθελε ειδικό πακετάρισμα, ειδική ένδειξη και ειδική αποστολή με εταιρεία κούριερ επιλογής μου (τα λεφτά θα μου τα επέστρεφαν μετά). Λόγω της ταλαιπωρίας δεν ασχολήθηκα κι ευτυχώς η ίδια η εταιρεία που είδε ότι παραπονέθηκα στο review για το προϊόν μου έστειλε άλλη.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#530699 Τα νεύρα μου Παρασκευιάτικα... :rant:

Παρήγγειλα ένα Google Pixel από το Amazon και το πακέτο που έφτασε στο σπίτι περιέχει 2 μπουκάλια νερού Star Wars... Έχουν και χιούμορ οι αλήτες.. Και η Amazon να μου λέει ότι έφυγε το σωστό αντικείμενο από την αποθήκη τους και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα... Να πάω στην αστυνομία λέει... Μας δουλεύουν βραδιάτικα;

Γκκκρρρρ :rant:

Ουφ, κάπου ήθελα να τα πω να ξεσπάσω... :oops:
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#530710 Μπα, που να το σκεφτώ το βίντεο. Τόσα πράγματα έχω πάρει από το amazon (prime τους τελευταίους καμπόσους μήνες), δεν είχα ποτέ θέμα. Από εδώ και πέρα θα το έχω υπόψιν για ακριβά αντικείμενα.

Τους απάντησα να τους ξεχέσω λίγο και περιμένω να δω τι θα πουν. Αλλιώς θα πρέπει να τρέχω σε αστυνομίες και τράπεζες... Άλλη δουλειά δεν είχαμε... :rant:

Πάω να βάλω κανα ουισκάκι μπας και χαλαρώσω.. :s_drinks

Γκρρρ