Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bill33
#527928
dimik έγραψε:Πως δεν κράτησαν τον ελληνικό; Το δικό μου το κράτησαν και είπαν μάλιστα ότι θα το στείλουν πίσω Ελλάδα.

< >

To ίδιο και όταν άλλαξε η σύζυγος απο βουλγαρικό σε ελληνικό δίπλωμα.Το κράτησαν για να το στείλουν Βουλγαρία.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#529457 Εγώ είχα το παλιό ροζ τρίπτυχο με το GR και μέσα ελληνικά και πλέον είχα θέμα με τις εταιρείες ενοικίασης οπότε το έκανα αγγλικό. Κρατάνε το ελληνικό που υποτίθεται το στέλνουν Ελλάδα. Αλλά έχω κι ένα παλιό ελληνικό "χαμένο" καλού κακού αν και μάλλον είναι άχρηστο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#529489 Πού είχες θέμα και γιατί; Ούτε σε χωρες που κυκλοφορείς χωρίς ρολόι στο χέρι δε μου δημιούργησε πρόβλημα.
Τεσπα τωρα εχω ενα με σταυρό. Το ελληνικό θεωρητικα ειναι συμμαζεμενο απο κάποια ελληνική υπηρεσία. Κοινώς LOL.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#529555 By increasing their speed on the 60 kilometres of affected motorway, drivers reportedly stand to save two minutes travelling from the capital Vienna and the western city of Salzburg.


< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#529600
mirage έγραψε:Πού είχες θέμα και γιατί; Ούτε σε χωρες που κυκλοφορείς χωρίς ρολόι στο χέρι δε μου δημιούργησε πρόβλημα.
Τεσπα τωρα εχω ενα με σταυρό. Το ελληνικό θεωρητικα ειναι συμμαζεμενο απο κάποια ελληνική υπηρεσία. Κοινώς LOL.
To θέμα το είχα στην Αγγλία που νοικιάζω πότε πότε. Από πέρσι βλέπω ότι όλο και περισσότερες εταιρείες ενοικίασης στα μικρά γραμματάκια λένε ξεκάθαρα ότι διπλώματα με μη λατινικούς χαρακτήρες δεν γίνονται δεκτοί και να έχετε διεθνές. Παλιότερα 1-2 φορές που εμφανίστηκα επιτόπου πέρασε αλλά πιο πρόσφατα όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν όχι, και το δοκίμασα πάνω από μία φορά ανά εταιρεία.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#533951 Θα κάνω το ταξίδι Γερμανία-Θεσσαλονίκη περί των Χριστουγέννων οδικώς. Πως είναι οι δρόμοι όσον αφορά χιόνια αν υπάρξει αυτό το πρόβλημα; Θα έχω χειμερινά ελαστικά βέβαια.
Το κομμάτι στα Σκόπια κ ο περιφερειακός Βελιγραδίου έχουν βελτιωθεί; Είχα περάσει πριν 6 χρόνια τελευταία φορά.

Με τον μικρό να υπολογίζω πως θα έχω πρόβλημα με τις ώρες ταξιδίου;
Διανυκτέρευση θα κάνω στην Αυστρία μάλλον πάλι. Ειχα κάνει στο Gratz. Κάτι άλλο να προτείνετε;


< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#533970 Ο δρόμος στη FYROM είναι 100% αυτοκινητόδρομος. Υπάρχει φυσικά πάντα το κομμάτι μετά τη διασταύρωση των Σκοπίων που πας με την παλιά χάραξη, αλλά είναι μονόδρομος, αλλά αυτό είναι αρκετά παλιό κομμάτι 20 χρόνια που το κάνω πάντα εκεί το θυμάμαι. Έχουν δε ανέβει και τα όρια στα 130 και έχουν εξαφανιστεί τα μπλόκα. Άρα σύνορο με σύνορο είναι περίπου μιάμιση ώρα.

Ο περιφερειακός του Βελιγραδίου δεν έχει ολοκληρωθεί, εκεί πήγαινε με το traffic του GPS σου. Αν δεις ότι πηγαίνοντας μέσα από το Βελιγράδι δεν έχεις κόκκινα σημεία, αλλά τσουλάει παντού, θα σου έλεγα να μην τον χρησιμοποιήσεις. Πρόβλημα πλέον έχεις μόνο για 30χλμ στην Κλεισούρα της Σερβίας, εκεί που είναι αυτός ο Λεβέντοβιτς που σταματάνε όλοι. Αλλά από τα σύνορα και βόρεια έχει επεκταθεί ο δρόμος τουλάχιστον για 50χλμ, οπότε η καθυστέρηση της Κλεισούρας άντε να είναι κανένα τέταρτο/εικοσάλεπτο.

Αυτά είναι πληροφορίες 2 εβδομάδων.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#534139 Χειμωνα παντα υπαρχει το ενδεχομενο να φας πο@τσα απο κακοκαιρια. Κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει τπτ. Προσωπικα το εχω κοψει το κατεβασμα με αμαξι χριστουγεννα.
Ο δρομος ολος καλος ειναι αλλα δε σημαινει οτι δεν κλεινει αν ριξει καλο χιονι και περνας απο κει.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#534246 Εκτός και έχεις κάποια ελαστικότητα στο πρόγραμμα και σε παίρνει να περιμένεις 1-2 μέρες οποτε τα οποία πΡοβλήματα θα έχουν λυθεί
Το σκεφτόμουνα και εγώ για φέτος Χριστούγεννα σοβαρά αλλά τελικά χρειάζεται αεροπλάνο, βρήκα και φτηνά εισιτήρια...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#534288 Αν εισαι μονος σου κλαιν, εχεις κι εναν υπνοσακκο μες στο αμαξι και θα την παλεψεις. Ο Πετρος ομως εχει μωρο και μια συζυγο που θεωρει ταξιδι να παει στη Νικητη για κρεπα, οποτε αυτο το σεναριο της ταλαιπωριας δεν το περνας στο ντουκου. Και μπορεις να φας καλη πιπα αν σου κατσει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#534390 Μάλλον θα το επιχειρήσω αν τελικά κάτσει η άδεια... κ η γυναίκα είναι μέσα κ μάλιστα με τη beba e93.

Παναγιώτη η γυναίκα είναι μέσα για ταξίδι πάντα. Έχω φάει το πρήξιμο για ταξίδι σε καραϊβική , κτλ κτλ εκτός ευρώπης. Είναι ταξιδιάρα. Μαζί της πήγα παντού, από Σκωτία μέχρι κ Ελλάδα με το αμάξι. Επόμενος στόχος με αμάξι κ παιδί είναι Δανία κ Σουηδία κάποτε.

Σχετικά με τη Νικήτη, το θέμα ήταν το εξής : όταν έχω 5 μέρες στον Καρρά σε 5στερο ξενοδοχείο κ εχω τη βολή μου, γιατί να τρέχω να κάνω χιλιόμετρα... γιατί οι οικογενειακές διακοπές δυστυχώς ήταν μετρημένες στα δάχτυλα φέτος. Όπως να ναι θέλουμε να κάνουμε κ γούτσου γούτσου!


< >