Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#529495
224v έγραψε:
xenos έγραψε:Μα δεν υπαρχουν αρ στο δρομο. Ελαχιστα βλεπεις.


:) αμα τα προλαβαίνεις τα βλέπεις!!! :iconcool:

bibendum έγραψε:Τα περι τσουβαλιασματος τ αφηνω στην ακρη. Για ποιον λογο ομως ειναι επικινδυνο να πηγαινεις σιγα σιγα πισω απο καποιον που πηγαινει ησυχα

< >



Ησυχα?? καντο λιανα εάν θελεις, να κατσω πισω από καποιον που παει σαν κοτα σε στενο στροφηλικι και που φοβαται πριν καν πλησιασει τη επερχομενη στροφη και ακουμπάει φρενο…. και να είναι ένα σειραδι από τετοια 4-5 μπροστα σου ??? Όχι φιλτατε,θα τον περασω και ας συνεχισει ησυχα την βολτα του...ετσι κανω χρονια τωρα και δεν εχω ακουμπησει ανθρωπο…


Να δεις ποσα βλεπω γδαρμένα πολύ η λιγο επειδή δεν μπορεσαν να υποογησουν το φαρδος που ειχαν στη διαθεση τους....ο πισω ποτε δεν θα σε ακουμπησει….
Και όλα αυτά στην Ιθάκη?
Και εγώ με το Α5 και τα παιδιά κότα πήγαινα.
Ούτε το δρόμο ήξερα ,ούτε πολυχωραγε το Α5. Ειχα και τα παιδάκια μου μέσα.Για διακοπές πήγα δε βιάζομουν να φτάσω στο Κιονι 2 λεπτά νωρίτερα.


< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#529496 Γερμανικός υποστροφικος κουβάς το Α5. Μη ξεχνιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#529513 Αν έχεις ευαίσθητους επιβάτες , βγάζεις ένα δεξί φλας , κάνεις λίγο δεξιά , κόβεις ταχύτητα (όχι πάνω στην στροφή) , και αφήνεις τους άλλους οδηγούς που δε σου φταίνε σε τίποτα να πάνε στην ευχή της Παναγίας. Το δεξί φλας είναι προαιρετικό.

224v έγραψε:Αργούς, φοβισμενους, με μπεμπες σε στενούς δρόμους επαρχίας έχω συναντήσει παρα αλφαρομεακιδες. Φέτος έχω κανει 800 χλμ στο νησί πανω κάτω σε διαδρομή 30 χλμ στροφυλικι στενό που φοβούνται να διασταυρωθούν μήπως και ακουμπήσουν τον άλλο. Εχει γέλιο γιατί τους βλέπεις πανικόβλητους να τραβιουνταιΙ στην άκρη οριακά στην οριογραμμή. ΑΣΕ που πάνε με 30+, και πάνε καροτσάκι 5 -6 μαζί πίσω απο την Μπέμπα..

Βέβαια στην Ελλάδα του "ξέρεις ποιός είμαι Εγώ ρε" είναι πιο εύκολο να συναντήσεις λευκή αρκούδα στο βουνό , παρά οδηγό Πεμβέ και θα κάνει στην άκρη για να σε διευκολύνει να τον περάσεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#529516 Επειδή εδώ μέσα υπερβάλλουν μερικοί politically correct, και πιάνουν τα άκρα, ξεκαθαρίσω οτι δεν τους προσπερναω για να φτάσω 2 - 3 λεπτά νωρίτερα, ουτε για να πηγαίνω συνεχώς με την ταυτότητα στο στόμα, όμως, όταν κάποιος φανερά άσχετος, ξένος κλπ, σε παει καροτσάκι με 35 χλμ, και πατάει και φρένο!!!! ε!!! θα τον περάσω για να φτάσω ήρεμος... και όχι δεν θα πιάσω τα 80- 100 όμως 50-70 θα πάω... Ώστε και μόνος να είμαι στο δρόμο και ασφαλής εξ αυτου του λόγου.
Και εγώ αφήνω να με προσπεράσουν κανοντας του και σήμα με το χερι καί αφήνοντας του χώρο εκεί που έχει πλάτος, όταν καταλαβαίνω οτι έχει άλλο ρυθμό απο τον δικο μου.
Όταν θέλω να το διασκεδασω, το κάνω μόνος και ώρες και εποχες που δεν έχει ψυχή σε αυτους τους δρόμους.
Ενδεικτικά μιας και έχετε κανει αυτές τις διαδρομές, κάνω το Βαθύ - Σταυρός σε 15 λεπτά, είναι περιπου 18 χλμ.. και μέχρι το Κιόνι 28...

Οπώς τα λέει και ο mousatos.... Με καλύπτει απόλυτα
.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#529517 Το θεμα ειναι τι κάνουμε με αυτούς που δεν πανε δεξιά. Τεσπα εχει πλάκα να μιλαμε για political correctness και ταυτόχρονα να κανουμε flooding ολα τα θεματα με διαφορες εξυπνάδες για Γερμανικά και Ιταλικά. Just my 2 cents.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#529519 Μ'όποιον δάσκαλο(Καββαθάς) καθίσεις τέτοια γράμματα( mercedes-πόρτσε και για ένα μικρό διάστημα πεμβέ) θα μάθεις .
Άβαταρ μέλους
By mirage
#529521 Σοφία Σολομώντος
Άβαταρ μέλους
By xenos
#529525 Z4
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#529526 Για περίπου 10 χρόνια αφότου σχεδιασαν την προηγούμενη περίμενα περισσότερη έμπνευση. Κλασική BMW φάτσα και τίποτα άλλο.
Από αυτές τις 2, 3 φωτογραφίες μ'αρέσει απλά γιατί είναι ανοιχτή και 2θεσια αλλά όχι να την προτιμήσω από μια Slk ή τα φτηνότερα Fiat/Mazda.

Δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό το πορτοκαλοκαραμελε χρώμα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#529528 Ψιλό χάλι είναι, προσπαθεί πολύ αλλά δεν...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#529651 Βασικά γαμαει.

Άσπρο κωλο που χει η νυφη να χαμε κι εμείς οι γύφτοι.
Και χρήμα να την αγοράζαμε.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#529653 Γμτ με κατάλαβες...
Μ'άρεσε κατά βάση αλλά ντράπηκα να το πω γιατί είναι για τσι πλούσιοι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#529655 Τροπετο απο Barchetta-Miata 2024 editions.

BMW.

Πριν απο εσας για εσας. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#529663 Κιλομετρη απλά λέω ότι μου αρέσει και ότι θα ήθελα να είχα τα χρήματα για να την παρω.

Περισσοτερες λεπτομέρειες προσεχώς...
:shifty: :shifty: :shifty: