Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#528439 Πάλι αναστάτωση στα Βαλκάνια, πολλοί στρατηγικοί αναλυτές αναφέρουν σε συνεντεύξεις τους ότι άνοιξε η όρεξη των ΑΣλβανών μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και κατηγορούν τη μυστική διπλωματία του Κοτζιά ο οποίος θέλει τα Βαλκάνια να είναι μια όμοεφη ρόζ περιοχή ηρεμίας και ασφάλειας ( επιθυμητό αλλά ανέφικτο ) αγνοώντας τι θέλουν οι άλλοι που έχουν τα δικά τους προβλήματα, βλέψεις και εθνότητες θύλακες ανάμεσα σε εχθρικά για αυτούς εδάφη.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των Πρεσπών οι ίδιοι προέβλεπαν ότι θα ξεσηκωθούν τα Βαλκάνια και δικαιώθηκαν πολύ σύντομα.

https://europost.gr/mporei-na-epireasei ... -kossovoy/
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#528522 Τον διπλασιασμό των δασμών στις τουρκικές εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου ανακοίνωσε μέσω twitter o Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας μάλιστα ότι η τουρκική λίρα καταρρέει απότομα έναντι του «ισχυρού μας δολαρίου»!.

Ο (δασμός) στο αλουμίνιο θα είναι τώρα 20% και στο χάλυβα 50%. Οι σχέσεις μας με την Τουρκία δεν είναι καλές αυτή την περίοδο! σημειώνει ο αμερικανός πρόεδρος.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#528536 Μηπως ειναι και για τον Αμερικανο ομηρο που κρατουν οι Τουρκοι μαζι με τους (ξεχασμενους τους δολιους τελευταια) δικους μας στρατιωτες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#528549 Εικόνα

--->------>

:s_roses :s_roses :s_roses :s_roses


Οχι τοσο για το ξεβρακωμα του BBC αλλα για το υφος και ηθος του κρατους-παρια εδω και 70 χρονια. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#528550
DAP έγραψε:Μηπως ειναι και για τον Αμερικανο ομηρο που κρατουν οι Τουρκοι μαζι με τους (ξεχασμενους τους δολιους τελευταια) δικους μας στρατιωτες; :hmmm:


Το γινάτι βγάζει μάτι, ο Ερντογάν επιμένοντας επί 1.5 χρόνο με την κράτηση του Αμερικανού πάστορα έχει εξαγριώσει τους Αμερικανούς, αλλά είναι ακόμα καμμιά δεκαριά θέματα στην ατζέντα των Αμερικανών που δεν τα διαγράφουν εύκολα ούτε τα καταπίνουν και κυρίως δεν τα ξεχνούν, οι Αμερικανοί είναι σαν τους ελέφαντες, ακόμα και μετά από δεκαετίες επαναφέρουν θέματα που τους έχουν ενοχλήσει, καλά τα εμπορικά και στρατηγικά συμφέροντα αλλά η υπερηφάνεια των ΗΠΑ είναι πάνω από όλα και ο Ερντογάν δείχνει να το ξεχνάει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#528556 Έχει ψωμί η υπόθεση. Ο Σουλτάνος το περίμενε αυτό , μένει τώρα να δούμε γιατί έκανε πίσω και δεν τήρησε τη συμφωνία απελευθέρωσης του πάστορα ενώ πήρε τα ανταλλάγματα που ζήτησε ( συν τοις άλλος πήρε την απελευθέρωση μιας Τουρκάλας που είχαν συλλάβει οι Ισραηλινοί επειδή πήγε να βοηθήσει τη Χαμάς) . Μιλάμε για χοντρό δούλεμα από το Σουλτάνο...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#528569
cabala10 έγραψε:Εικόνα:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Είτε είναι το καλύτερο τρολάρισμα του αιώνα στα γίδια, είτε μιλάμε για την καλύτερη κωμωδία... :lol:

Το brexit εξελίσσεται σε χειρότερη φάρσα από την υπερήφανη των δικών μας των ηλιθίων... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#528575
markvag έγραψε:Το brexit εξελίσσεται σε χειρότερη φάρσα από την υπερήφανη των δικών μας των ηλιθίων... :lol:


Όταν βρω λίγο χρόνο θα επεκταθώ σε αυτό, έχω υλικό που φτάνει άνετα για τόμους. Μιλάμε για επίπεδα 'μαζέψτε κονσέρβες και φάρμακα', τέτοιο μπουρδέλο. Οι δικοί μας Συριζανέλ, Σαμαροβενιζέλοι κλπ, είναι μπροστά τους εθνάρχες. :help:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#528578
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:Το brexit εξελίσσεται σε χειρότερη φάρσα από την υπερήφανη των δικών μας των ηλιθίων... :lol:


Όταν βρω λίγο χρόνο θα επεκταθώ σε αυτό, έχω υλικό που φτάνει άνετα για τόμους. Μιλάμε για επίπεδα 'μαζέψτε κονσέρβες και φάρμακα', τέτοιο μπουρδέλο. Οι δικοί μας Συριζανέλ, Σαμαροβενιζέλοι κλπ, είναι μπροστά τους εθνάρχες. :help:Εικόνα