Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#528387 Το σκέφτομαι σοβαρά. Το θέμα είναι ότι μετά δεν έχω κουράγιο για custom παραγγελία, θα πρέπει να πάρω ένα από τα έτοιμα . Εχω δει η mazda έχει πολλά στοκαρισμένα (cx5)
Εναλλακτικά δεν παίρνω τίποτα για 1-2 χρόνια με την ελπίδα του φουλ ηλεκτρικού με καλή αυτονομία τότε.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#528389 Κιλο, φίλος που για να μην περιμένει, πηρε 5008 (1.6 ντίζελ) απο ακύρωση παραγγελίας που υποτίθεται ήταν ήδη στο πλοίο κι ερχόταν, παρέλαβε κοντά 1.5 μήνα μετά :dizzy:
Δεν ξέρω τι σκαλωμα έχει φάει η πεζό πολύ καιρό τώρα...παρέλαβε 1 βδομαδα μετά απο εμένα, τέλος Απριλίου δηλαδή, που δεν είχαν απεργία τα τρένα κτλ..
Άβαταρ μέλους
By mirage
#528393
KiloMeater έγραψε:Εναλλακτικά δεν παίρνω τίποτα για 1-2 χρόνια με την ελπίδα του φουλ ηλεκτρικού με καλή αυτονομία τότε.

5-6 θα πώ εγώ. Γενικά κρατα το C5.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#528409
KiloMeater έγραψε:Το σκέφτομαι σοβαρά. Το θέμα είναι ότι μετά δεν έχω κουράγιο για custom παραγγελία, θα πρέπει να πάρω ένα από τα έτοιμα . Εχω δει η mazda έχει πολλά στοκαρισμένα (cx5)
Εναλλακτικά δεν παίρνω τίποτα για 1-2 χρόνια με την ελπίδα του φουλ ηλεκτρικού με καλή αυτονομία τότε.


Εμένα θα με προβλημάτιζε το after sales μετά από τα παραπάνω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#528412 Δεν μου αρέσουν καθόλου οι 31 βαθμοί στις 7:30 το πρωί :rant:

Kilo εφόσον δεν μπορούν να τηρήσουν αυτά που υπόσχονται και σε κοροιδεύουν και από πάνω αντί να σου μιλήσουν ειλικρινά το καπελάκι σου και αλλού. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#528415
red_monster έγραψε:Εμένα θα με προβλημάτιζε το after sales μετά από τα παραπάνω :hmmm:


Γείτονας είχε ένα τρακαρισματάκι με το 2008 του , 3+ βδομάδες περιμένει να έρθει φτερό από τη Γαλλία και κυκλοφορεί με το σκούτερ. Τι 'ναι αυτοί ωρέ;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#528441 Για την Peugeot δεν έχουν ακουστεί ανάλογα παράπονα στο παρελθόν, οπότε πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην απεργία των σιδηροδρομικών. Στο internet αναφέρει ότι ξεκίνησαν τον Απρίλιο και πως είναι η μεγαλύτερη απεργία τα τελευταία 30 χρόνια! Αν η εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρείας εξαρτάται από τα τρένα, δε μπορώ να σκεφτώ τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#528443 Ok, για να είμαστε και on topic:
Δε μ'αρέσει η απεργία στα τρένα στη Γαλλία, συνδικάτα και μλκις..
Βγάλτε ένα βουρδουλα ντε, να δουλέψει ο καπιταλισμός!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#528449 Μήπως έχει κολλήσει όπως σε όλες τις εταιρίες με τις αλλαγές στις μετρήσεις κατανάλωσης και όχι με τους σιδηροδρομικούς;

Για να πω την αλήθεια, εγώ θα το ακύρωνα. Δεν θέλω να ξεκινάνε χαρούμενα πράγματα με γκρίνιες. Και μιλάμε για 5008, όχι για κάτι σπάνιας αξίας.
Άβαταρ μέλους
By otso
#528455 κιλο ετσι ειναι ο καπιταλισμος τα λαθη τους οι εταιρειες τα ριχνουν σε αλλους , σιγα μην φταινε τα τραινα .
Ο funkyreverend αναγκαστηκε και πηγε σουηδια για να φερει κι αυτος γαλλικο αμαξι . μηπως να πας να το παρεις ο ιδιος
απο το εργοστασιο; οπως το επαιρναν οι λαζοι απο την μερσεντες στην γερμανια;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#528492 Μου αρέσουν οι πρόσφατες επιτυχίες στον στίβο και την κολύμβηση και οι άλλες που έρχονται οσωνούπω, όπως οι ομάδες μας που πήγαν καλά στο Europa και η νίκη του Τσιτσιμπά επί του Τζόκοβιτς γιατί μας βοηθούν να ξεφύγουμε για λίγο από το ΜΑΤΙ του κυκλώνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#528503
funkyreverend έγραψε:Μήπως έχει κολλήσει όπως σε όλες τις εταιρίες με τις αλλαγές στις μετρήσεις κατανάλωσης και όχι με τους σιδηροδρομικούς;
.


κατι τετοιο πρεπει να παιζει,γνωστη με auris hybrid παει απο αναβολη σε αναβολη ,αλλα της εχουν δωσει αυτοκινητο αντικαταστασης