Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#524888 :s_thumbsup

The point of the story, which has been quoted frequently in inspirational writings, is that if Dantzig had known the problems were unsolved, he might not have made any serious attempt to solve them, whereas the "positive" assumption that they were not only solvable, but routinely solvable, focused his attention simply on finding the solution. Ignorance can thus be a help to the discoverer.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#524904 Μεγάλη αλήθεια το άνωθεν ^

Στο μεταξύ και ο καθηγητής του ο Neyman ήταν και αυτός μεγάλη σουπιά στο πεδίο:
Neyman first introduced the modern concept of a confidence interval into statistical hypothesis testing[2] and co-revised Ronald Fisher's null hypothesis testing (in collaboration with Egon Pearson).-wikipedia-

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#525789 Ένα αρθράκι - οδηγός αγοράς σχετικά με τη σωστή επιλογή και χρήση της σχολικής τσάντας (και γενικότερα των backpacks)

Σχολικές τσάντες: Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα σχολικό σακίδιο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#525826 g τι ευγε και μαλακιες , τα αρχιδια ΔΥ δασκαλοι , εκπαιδευτικοί του κωλου , πουτσες μπλε γραψτε οτι θελετε , ξερουν
100% ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κυνδυνευουν με το να κουβαλουν καθημερινα βιβλια στην πλατη ισα με το βαρος του σωματος τους
Που στον πουτσο ανεφεραν η απαιτησαν να μενουν τα βιβλια στο σχολειο οπως σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο και να παιρνουν μονο τα τετραδια και απο αυτα οσα χρειαζονται στο σπιτι .
Η γυναικα μου κοντεψε να παθη εγκεφαλικο οταν ειδε αυτη την κατασταση , μια μονο λεξη , κηφωση
Θα παρακαλουσα τον peter pan (petro) να πει 2 λογια για αυτη την απαραδεκτη κατασταση , επειδη υπαρχουν νεοι γονεις και δεν γνωριζουν .
Επισης G θα ηθελα την γνωμη σου τωρα που ολα τα τει θα γινουν ΑΕΙ .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#525829 Εφαρμόστηκε πιλοτικά νομίζω φέτος την τελευταία Παρασκευή του μήνα οι τσάντες να μένουν πίσω. Και ναι, έχεις δίκιο, μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση, φέτος που κουβαλούσα εγώ την τσάντα των 10, 15 κιλών (χωρίς πλάκα) αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν ένα παιδί 6 χρονών να σηκώνει αυτό το βάρος χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στην σπονδυλική του στήλη. Όσο γι τα ΤΕΙ, μια χαρά, δεν χρειάζεται να διαχωρίζεται η κατάσταση, η πίτα φτάνει για όλους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#525844 Υπάρχει και άλλη λύση, μόνο 500gr βάρος:

[urlhttps://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/HUAWEI-Tablet-Mediapad-T3-10-Wifi-471386450.htm]HUAWEI MediaPad T3 Tablet 9.6" [/url]
+
http://ebooks.edu.gr/new/classcoursespd ... de=DSDIM-C

Άντε και κάνα τετράδιο...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#525845
g8777 έγραψε:Εφαρμόστηκε πιλοτικά νομίζω φέτος την τελευταία Παρασκευή του μήνα οι τσάντες να μένουν πίσω.


Υπηρξαν βέβαια πολλές αντιδράσεις.

Ακόμα και γονείς αντέδρασαν με δικαιολογίες τύπου "θα μου κλέψουν την τσάντα" - ίσως ήταν και οι ίδιοι που προσκομίζουν παράτυπες (ψευδείς)δηλώσεις οτι τα παιδιά τους έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Άλλοι, υποστηρίζουν οτι το πιλοτικό μέτρο πλήττει την αριστεία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#525957
Anonymous Founder έγραψε:Πόνεσαν τα μάτια μου με το άρθρο! Ήμαρτον!


Το κορυφαίο είναι το πρώτο σχόλιο...

Ευτυχώς, η Δασκάλα μας, αφού μας έδωσε τη θλιβερή ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων με τα 6 Σ-Κ (αρχής γενομένης από σήμερα) και την απαγόρευση γιά μετάθεση των συνήθων εργασιών του Σ-Κ σε άλλη ημέρα της εβδομάδος... μας έδωσε αυτές (τις απαγορευθείσες) εργασίες γιά.. την Τρίτη.


Κλασσικός ελ γονιός... Ο ελεύθερος χρόνος είναι κάτι κακό, μόνο διάβασμα τα παιδιά. :tomato: Μη τυχόν και χάσουμε καμία άσκηση... :tomato:

Σαν κάτι ηλίθιες μανάδες στο δικό μας σχολείο που έλεγαν στη δασκάλα που είχαν τα παιδιά 1η και 2α δημοτικού που τους έβαζε αρκετά από μόνη της "Βάλτε τους κι άλλα, λίγα είναι αυτά" :s_crazy

Και μετά (πέρα από τις άπειρες ασκήσεις που τους έβαζε η δασκάλα) κατέβαζαν και άλλες από το ίντερνετ... :lipsealed:

Για κάτι τέτοιους ηλίθιους έγινε το μέτρο, αλλά, είπαμε... είναι ανίκητοι...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#525964 Εγω πιστευω οτι το νομοσχεδιο εγινε για καποιους αλλους ηλιθιους. Που θα ψηφισουν και παλι, ηλιθια, πειθομενοι οτι η Δραση εγινε για να φερει καποιο αποτελεσμμα.

Και ας δεχτουμε οτι υπαρχουν καποιοι γονεις που βαραινουν το βλασταρι τους με επιπλεον ασκησεις το ΣΚ. Τι ποσοστο ειναι αυτοι, και τι ποσοστο ειναι οι υπολοιποι? Πως η Δραση θα σταματησει/συνεφερει τους παραπανω γονεις τη στιγμη που τα βιβλια υπαρχουν σε pdf ? Η ελλειψη τσαντας θα το σταματησει αυτο?

Αποφασισε το υπουργειο να δωσει χαρα και ζωντανια στα πιτσιρικια. Ή μαλλον στους γονεις, και δασκαλους, που συντομα θα κληθουν να ψηφισουν. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#526010
saxon_747 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πόνεσαν τα μάτια μου με το άρθρο! Ήμαρτον!

Της Καθημερινής εννοείς;
Ναι. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις... Τραγικό από τη αρχή μέχρι το τέλος.