Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#522563 Μεταγραφή αεροδρομίου! :lol:

Αφού πρώτα είπε "όχι" στην πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τριετή επέκταση της συνεργασίας του (2+1), είπε το "ναι" σε εκείνη του Παναθηναϊκού Superfoods! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο, κι από το ΣΕΦ να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα έκλεισε το πρωί της Τρίτης (10/7), όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον ατζέντη του Παπαπέτρου και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "πράσινους" είναι η ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο 24χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους" μετά από μια πενταετία, με τους "πράσινους" να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση του. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές, για να "γεμίσει" ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ελληνικό κορμό του.

Μόλις ολοκληρωθεί τυπικά η απόκτηση του Παπαπέτρου και ανανεώσει και ο Νίκος Παππάς εντός των προσεχών ημερών, ο Παναθηναϊκός θα έχει πλέον στο ρόστερ του μία δυνατή εξάδα Ελλήνων παικτών, κάτι που ήταν εξ αρχής βασικός στόχος του καλοκαιρινού σχεδιασμού του Τσάβι Πασκουάλ.

Στον Ολυμπιακός ο "Πάπι" πέρασε τα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Τέξας. Ο διεθνής φόργουορντ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016) με τον Ολυμπιακό, όπου είχε 6,8 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά ανά αγώνα στην EuroLeague τη χρονιά που πέρασε, την καλύτερή του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Παπαπέτρου έπαιξε συνολικά σε 114 αγώνες στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, έχοντας 5,3 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην Basket League φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά σε 133 αγώνες, έχοντας 6,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.


:s_whiteflag

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ston-panathhnaiko-o-papapetroy.5254428.html
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#522675 Αυτος ο χαζος καθησε τοσα χρονια με Σφαιροπουλο και τωρα που μπορει να μαθαινε δυο πραγματακια απο τον Μπλατ αποφασισε να παει να παιξει μπασκετ αλανιαρικο στον Παναθηναικο. Μαλλον δεν ειναι τυχαια η απογοητευτικη του εξελιξη.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#522708 Δυστυχώς (μακάρι να διαψευστώ) ήρθε.

Αλλα σίγουρα με Μπλατ θα μάθαινε κοντρολαρισμένο και όχι αλανίαρικο μπάσκετ ε;

Δηλαδη όπως της Μακάμπι, της Νταρου, του Λεπρον κλπ.... Μπλατ ο σκακιστής και ο εχθρός της αλάνας!

Ρε τι λετε!!!!


< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#523858 Οι Σίξερς ανακοίνωσαν ότι ο Μπιέλιτσα τους είπε να μην τον περιμένουν και να φάνε. Φενέρ μάλλον; Άντε Ρωσία. Πάντως ζόρικα τα πράματα για τους εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#523894 Συμφώνησε προφορικά, δεν πήγε να περάσει τα ιατρικά και επειδή δεν είχε συμβόλαιο έπαιξε κάποιο πρόβλημα με τη βίζα του με βάση τους κανόνες του Τραμπ. Και τους είπε ότι τελικά δε θα πάει. Θα υπέγραφε με το mid-level exception το οποίο είναι νομίζω γύρω στα 4 καθαρά, λεφτά που δε θα βρει στην Ευρώπη νομίζω, σίγουρα όχι σε μία σεζόν. Οπότε περιμένω συμβόλαιο περίπου 10 μύρια 3ετίας. Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι μπορούνε να τα δώσουνε, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ σχεδόν σίγουρα, Χίμκι πιθανόν, δε ξέρω για την Νταρουσάφακα.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#523987 Μάλλον στο Τορόντο θέλουν να αλλάξουν κάτι σημαντικό στην ομάδα για να "γυρίσει" η κατάσταση.
Με την παρούσα σύνθεση μένουν μόνο με τον τίτλο του φαβορί...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#523992 Με τόσο αδύναμη ανατολή ότι και να κάνουν δε φτάνει. Καλός ο Leonard αλλά δεν είναι τόσο dominant στο παιχνίδι που θα κάνει καμιά σπουδαία διαφορά έναντι του DeRozan.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#524007 Συμφωνώ Stefan.
Βέβαια για αυτούς και ο τίτλος της ανατολής καλός θα είναι.
Αν και μέχρι στιγμής δύσκολο να τον πάρουν από τη Βοστόνη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#524014 Οι Ράπτορς θα πάνε για τη φετινή χρονιά. Και ότι βγει. Ο ΝτεΡόζαν είχε θέματα. Δε γίνεται να σε σκουπίζει αυτό το Κλήβελαντ όταν έχεις πάρει το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή. Κάτι έπρεπε να αλλάξει και το δίδυμο ΝτεΡόζαν - Λάουρι έδειξε ότι έχει ταβάνι. Θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Λέοναρντ μέσα σε ένα χρόνο, όπως το κατάφερε η Οκλαχόμα με τον Τζορτζ που επίσης θεωρούνταν κλεισμένος από τους Λέικερς, αλλά ανανέωσε πρώτος-πρώτος. Αν όχι, κρατάνε όλα τα ταλέντα τους, Wright, VanVleet, Anunoby, Siakam, Nogueira παίρνουν και μερικά καλά πικς δίνοντας Lowry & Valanciunas και κάνουν αρκετά γρήγορο rebuild σε σύγκριση με το Process.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#524017 Ο καγουάϊ σε τί κατάσταση βρίσκεται; IIRC είχε clearance από το ιατρικό προσωπικό των σπέρς από τα μέσα της περυσινής σαιζόν.

Θα μπορούσε να είναι νέο ξεκίνημα για τον ίδιο πάντως. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο λεπρόν στην ανατολή.

BTW, o καγουάϊ σε κατάσταση 100% ήταν upcoming mvp material.

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#524057 Το Χωψονίδη τον πέτυχα με τα μούλικα και το Χατζή, νομίζω έχει και σπίτι εκεί. Τώρα πήγανε και οι άλλοι. Τι γίνεται ρε στην Πάρο?

http://www.gazzetta.gr/basketball/psak/article/1251911/pareaki-stin-paro-oi-diamantidis-spanoylis-kai-papaloykas-pic

Το μπούστη το ΔΔ πόσο αντικοινωνικός! :lol: