Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#522423 Γιορτες της Γης 2018 - Βλάστη Κοζάνης .

Ημέρα 3η ... Balothizer - Villagers of Ioannina City - Θραξ Πανκς

Οι περισσότεροι ήρθαν για τους VIC οι οποίοι είχαν την ατυχία να παίξουν μετά τους Balothizer ( που έσπειραν ). Τρελό λαούτο , φούλ παραμόρφωση , τρελός ρυθμός , συνεχώς γεμάτο παίξιμο. Μπάσο ντραμς όργωναν συνέχεια . Μορφή ο τραγουδιστής ( που ζεστάθηκε και έπαιζε με τρυπιτό μπλουζίκι αλλά Duran Duran ... μαύρα μούσια , ξανθό βαμένο μαλλί , χαίτι λασποτήρας ... τί άλλο να ζητήσεις )



Μετά το προ 8ετίας σοκ του παντρέματος του κλαρίνου με το stoner rock η μουσική των VIC ηχεί πλέον ( στα αυτιά μου ) μονό-τονη ( κυριολεκτικά ) κουραστική και βαρετή . Το Ζβάρα θα απογειώσει ένα ροκάδικο αλλά - εκτιμώ - ότι συναυλιακά οι έξι 8λεπτες εκτελέσεις του ίδιου μοτίβου μας κούρασαν. Το St. Triad ( που είναι ουσιαστικά medley ) και τα Λιανοχωρταρούδια στο χάσιμο του Καρακόλια έσωσαν - μερικώς - την όποια παρτίδα. Οι πιτσιρικάδες ενθουσιάστικαν. Εγω κοιτουσα το ρολόι μου.

Οι θραξ πανκς έπαιξαν και αυτοί στο γνώριμο ύφος . Νταούλι , γκάιντα και κιθάρα όμως δεν μπορούν να σε κρατήσουν πάνω από 20 λεπτά . Ίσως θα πρέπει να σκεφτούν να βάλουν κανένα μπλιπλίκι.


Αϊντε και του χρόνου.

ΥΓ ...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#522553

Ένα χρόνο πριν.

:sorry:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#523218 Φαντάζομαι ναι, μιας και πρέπει να γράφουν νέο δίσκο αυτή τη περίοδο άρα μυρίζει tour για γο '19. Και το καλύτερο, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.

Σπικινγκ οφ χωράφι, είναι ο μόνος λόγος που με βλέπω τελικά να μην πηγαίνω στους maiden.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#523221 Είναι πολύ σοβαρός λόγος αποφυγής το χωράφι αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για μεγαλύτερη ενεργή μπάντα του πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#523748
Για μια ακόμη φορά ήρθαν να κολλήσουν τα "τελευταία" ένσημα στην μόνη χώρα που τους θυμάται σαν συγκροτήματα. Τα άρπαξαν οι Γερμανοί από την ψωροκωστενα! Ακόμα και στο rockwave έρχονται κάτι ξεχασμένοι 60αρηδες! Μνημόνια μέχρι να αποσυρθούν οι Scorpions!!!


XAXAXAXAXAXA
Ένα σχόλιο που διαβασα στο νετ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#523750 Μνημονια μεχρι να ξεκολλησουν τα μυαλα τετοιων ζωων. Για να δουμε ποσο ξεχασμενοι ειναι αυτοι οι 60αρηδες...

Εικόνα

(φώτο προηγούμενης εβδομάδος από Μαδρίτη)

Και μλκ στο τικετ χαους ανοιγουν 10.30 γαμω τα καντηλια και ετρεχα σαν ηλιθιος το πρωι! :rant:

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#523874 Με είχε ψιλοπρήξει ο κολλητός αλλά του έριξα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο. Δεν θα πληρώσω εγώ την κηροζίνη τους. :x

Κάτι μου είχε πετάξει και για αρκτικές μαϊμούδες, που ήταν ακόμη ακριβότερες (αλλά τουλάχιστον θα μπορούσα να βαυκαλιστώ ότι το άξιζαν).