Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#518228 Νοοτροπία για τα πανηγύρια. Σύνδρομο καταδίωξης και απύθμενο κόμπλεξ. Όταν στα 25 κυκλοφορείς με Χ6 νομίζω πρέπει να δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό στο μέσο που σου έδωσε αυτή τη δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
By pro
#518235 Προσωπικά με εκνευρίζουν αφάνταστα οι πολιτικά ορθές απόψεις αθλητών και οι στυλιζαρισμένες απαντήσεις με χρήση ξύλινου λόγου. Αν ήμουν πρόεδρος, δηλώσεις τύπου: Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ αλλά να κερδίζει η ομάδα, ο αγώνας με την Ρεάλ τελειώσε (σ.σ. κερδίσαμε 5-0) τώρα μας ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας της Κυριακής στη Λεβαδειά, κλπ, θα τιμωρούνταν με πρόστιμο. Βάζεις χατ τρικ; Πες ρε μεγάλε καύλωσα, τι δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ... Υπ αυτή την έννοια, αθλητές που μπορούσαν να σπάσουν λιγάκι την κορεκτίλα και να μιλήσουν ανθρώπινα, θα είναι πάντα ψηλά στην εκτίμησή μου.
Επίσης, δεν μπαίνω εύκολα στο τριπάκι να κρίνω τον χαρακτήρα ενός παίκτη, του τύπου ο Ρονάλντο/Παππάς/Σουάρες/Ουσταμπασίδης είναι @. Πρώτον, δεν τον προορίζω για γαμπρό. Δεύτερον, το πως είναι κάποιος μέσα στο γήπεδο, πολλές φορές δεν τον χαρακτηρίζει και σαν άνθρωπο. Και τρίτον, αν δεν είσαι και λίγο @, μπάλα δεν παίζεις.
Για τον Παππά συγκεκριμένα, αντικειμενικά, έχει άδικο; Δεν έχει αδικηθεί στις κλήσεις; Πλάκα κάνουμε; Εχουν πάει εθνική όλα τα τσουρούκια, και δεν πάει ο Παππάς που με τα 1000 κακά του μπορεί να σου βάλει και 10 πόντους; Σ αυτή την εθνική, που το επιθετικό ταλέντο ξεχυλίζει είναι περιττός; Αλλά είπαμε, τα κριτήρια είναι να μη μιλάει πολύ κάποιος, κι όταν μιλάει να μη λέει τίποτα. Να είναι καλό παιδί, λες και θα τον πάρουμε για ταμείο στο παγκάρι της εκκλησίας. Κι αν αθλητής Παππάς δεν υπάρχει, περιμένω να μου πει κάποιος αν υπάρχει αθλητής Μάντζαρης, από τον οποίο ξεκινάνε οι κλήσεις. Αλλά ο Βαγγελάκης είναι καλό παιδί, μέχρι και φωτοσοπ ξέρει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#518237 Το να έχεις άποψη μέχρι το να εκφράζεσαι όπως ο Παππάς, απέχει πολύ. Ο τύπος είναι ένας απλά μέτριος παίκτης με μεγάλο στόμα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο χειρότερος. Ας είσαι παιχταράς μεγάλε και ζάλισέ μας τα παπάρια. Καμία αντίρρηση. Αλλά να είσαι μέρα παρά μέρα στο Ροκ και το Bogart, να παίζεις σε ένα ματς και μετά από κάνα 2μηνο πάλι να το θυμάσαι και να προσβάλεις (προσοχή, όχι απλά να ασκείς κριτική) τους θεσμούς που σε ανέδειξαν, είναι απλά αγνωμοσύνη.

Ούτε το σύστημα τον πολεμάει ούτε οι ΑΡΔ τον κυνηγάνε ούτε τίποτα. Στο βάζελο παίζει και είναι και παραχαϊδεμένος. Επομένως κάτι δε λογαριάζει καλά για να είναι εκεί που είναι στα 28 του και έχοντας τέτοιο ταλέντο. Btw ακόμα χειρότερη περίπτωση ο "αθλητής" Μάντζαρης, ο οποίος εκτός από ντιπ άμπαλος μου κάνει και για μπασταρδάκι που το παίζει καλούλης.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#518251 Δεν διαφωνω οτι για να κανεις καριερα μεγαλου αθλητη πρεπει να εισαι και λιγο @ακι... Αλλα αυτη η συμπεριφορα πρεπει να εξαντλειται μεσα στις τεσσερις γραμμες του γηπεδου και για 40 λεπτα αν εχει ξυλο κατω απο τα παπουτσια σου η 90 αν εχει γρασιδι. Εκει δεν θα ειχα κανενα προβλημα με τον Παππα. Οταν η βλαχομαγκια σου ομως ξεκιναει στο ινσταγκραμ και τελειωνει στο οπαδιλικι που πουλας σε προβατα οπαδους (την ιδια μαγκια θα πουλησει και στους αεκτζηδες αν επιβεβαιωθουν τα σεναρια) τοτε δεν αξιζει κανενα σεβασμο.

Καποτε εκανε πουτανα τα αποδυτηρια της εθνικης... Αυτο πληρωνει τωρα και νομιζω κατι αντιστοιχο θα πληρωσει και στον βαζελο.
Ας μην ξεχναμε οτι η εθνικη ειναι ομαδα και οχι παιχτες! Ατομα που χαλανε την ομαδα αν και ειναι καλοι παιχτες δεν εχουν θεση... Ασε που προσωπικα δεν εχω και τον παιχτη Παππα σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Στο καλο απο την εθνικη και καλες διακοπες. Αλλωστε δεν εινια οτι δεν του αρεσει απλα στην εθνιικη δεν αρεσει αυτος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#518597 The Doctor Dr J , class and dignity , το αντίθετο του Παππά θα έλεγα.
https://www.youtube.com/watch?v=AKwXf0EQLhU
Άβαταρ μέλους
By pro
#518618 Υπερπαικταράς ο Dr J. Επειδή όμως δεν έχω ώρα να το δω τώρα, και επειδή είδα κάτι σχόλια του τύπου "τι τζέντλμαν" κλπ, τα μπουνίδια στην μάπα που ρίχνει στον Μπερντ ενώ τον κρατάνε 2 και τον έχουν ακινητοποιήσει τα δείχνει, ή περασμένα ξεχασμένα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#519749 Διαβάζοντας τη δήλωση Παππά για την Εθνική μου βγαίνει ένας γέλωτας συγκρίνοντας τις αντιδράσεις στα σόσιαλ μύδια για τη μη συμμετοχή του Αντετοκούμπου για τραυματισμό.

Δηλαδή αν έλεγε ο Αντετοκούμπο πιο νωρίς ότι 'δεν έρχομαι, θα πάω να ψαρέψω μπεκάτσες με τον αδερφό μου', όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#519784

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

"Σωστό σενάριο είναι του Πατρικ απ'τη Γερμανία. Εκεί παίζει ο ΟΣΦΠ. Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει Μεσινα και Μπλατ καλείτε να ασχοληθεί με κάτι άλλο." - Γιώργος Συρίγος 20/6/2018

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

"15 χρόνων ήθελα να έχω την Κριστυ Τερλινγκτον. Έτσι και ο ΟΣΦΠ θέλει Μπλατ." - Γιώργος Συρίγος 20/6/2018

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Οι γνώστες. Χαντάκι...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#519830
Dimsabas έγραψε:Άδικο είχαν; Η υπογραφή του Μπλατ ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Δεν ξέρω τι ήταν και τι δεν ήταν και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Γαμώ και τον Μπλάτ στην τελική.
Το ύφος ξερολίασης σχολιάζω και την ειρωνεία προς τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.
Κρίστι Τέρλινκγτον ονειρευόταν ο Συρίγγος, ο κεφτές.
Πληρωμένοι αληταράδες. Έρχεται η ώρα σας.

Σε άλλα νέα:

Ο Σπύρος Γκόντας απάντησε στον Στέλιο Συμεωνίδη μέσω του Twitter, επιλέγοντας δέκα από τις θέσεις του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΚ για να φέρει αντίλογο.

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBask ... 43395.html

Τρελό γλέντι. Συμεωνίδη καλη υγεία
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#519853
vasilis έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:..... θα πάω να ψαρέψω μπεκάτσες.....

:slap: :lol:


Έχεις δει τον Αντετοκούμπο με τα χέρια στην ανάταση;
:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#520694 ΝΒΑ : Στους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς :shifty:

Καλωοριζουμε τον αθλητη Λεμπρον στον μεγαλυτερο συλλογο ολων των εποχων , ολων των αθληματων. :s_howdy