Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
ByManousos
#517923
dimik έγραψε:
Manousos έγραψε:
dimik έγραψε:Tο να κλείνεις τον δρόμο είναι απείρως πιο επικίνδυνο από το να τον ακολουθείς έστω και με 180.
Η μεγαλύτερη χαζομάρα δε ήταν το ξήλωμα της ΕΛΑΣ από ΑΘήνα μέχρι Αγρίνιο.

Τελικά τον τσάκωσαν όμορφα κι ωραία χωρίς να τιμωρηθεί κανείς που αφήνει τους φασίστες και ξεφεύγουν και το κυριοτερο χωρίς να ανοίξει μύτη :iconcool:

Και πως θα προστατέψεις τους υπόλοιπους οδηγούς από έναν ασυνείδητο που πάει με 180;


Κλείνεις τον δρόμο για τους υπόλοιπους.

Θα κλείσεις τον δρόμο, δλδ θα σταματήσεις την κυκλοφορία στην εθνική για να αφήσεις έναν να τρέχει μόνος;
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#517931
g8777 έγραψε:Είχαμε καταδίωξη σε κλειστό αυτοκινητοδρομο στην Ελλάδα για Παλαιοκωστα ή Πασσαρη και δεν το θυμάμαι; Η ηγεσία πάντως μια ΕΔΕ την διέταξε, να μας πουν τα παλικάρια πως κατάφερε και τους ξέφυγε σε κλειστό αυτοκινητοδρομο.


Καταρχάς δεν θυμάσαι. Κατά δεύτερον μόνον αυτοί είναι επικίνδυνοι; Κατά τρίτον και επαρχιακός δρόμος να είναι δεν αλλάζει κάτι. Κατά τέταρτον, όταν δεν γνωρίζεις κάτι, ακούς και μαθαίνεις και δεν αφήνεις τις κομματικές παρωπίδες να θολώνουν την κρίση σου. Κατά πέμπτον, επειδή ήξερες ότι θα απαντήσω και ότι το κόμμα δεν έχει σχετικό υλικό, ήσουν πιο μετριοπαθής αυτή την φορά, πράγμα θετικό.

Ενδεικτικά και μόνον:

http://www.blog.gr/index.php?p=article&article_id=6008

http://www.in.gr/2009/02/22/greece/apodraseis-listeies-apagwges-sto-biografiko-twn-adelfwn-palaiokwsta/

http://newpost.gr/ellada/286743/fwtografies-ntokoymento-apo-to-aytokinhto-toy-palaiokwsta-ekdothhke-entalma

Πάμε, τώρα, στο τι έγραψα. Αυτό που έγραψα, νομίζω, ήταν σαφές. Αν ήταν να κάνουμε τέτοιες επεμβάσεις για βουλευτή που εξέφρασε γνώμη (όσο βλακώδης κι αν ήταν), τότε στους εγκληματίες θα έπρεπε να ρίχνουμε πυραύλους, έγραψα. Δεν με απασχόλησε αν η καταδίωξη ήταν σε Ε.Ο. ή το στενό της γειτονιάς, παρά μόνον αν έγινε με υψηλές ταχύτητες ή όχι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#517932
NickTG έγραψε:
pipinos1976 έγραψε: Έχετε τάση να βάζετε τον κόσμο να απολογείται. Σας έχει μείνει από τις εποχές του Στάλιν, μου φαίνεται.

Ευχαριστώ.



:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Το υπόλοιπο δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.


Κουμμούνια... Θα πεθάνετε...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#517933
Manousos έγραψε:Θα κλείσεις τον δρόμο, δλδ θα σταματήσεις την κυκλοφορία στην εθνική για να αφήσεις έναν να τρέχει μόνος;


Μην σου φαίνεται παράξενο. Στις ΗΠΑ το κάνουν συχνά. Κόβουν τελείως την κυκλοφορία από πίσω και μπροστά αφήνουν μόνον φορτηγά για εμπόδιο. Μετά, αν η ταχύτητα είναι χαμηλή, εφαρμόζουν τεχνικές εκτροπής και καρφιά. Σε υψηλές ταχύτητες δεν κάνουν μπλόκα καθώς οι πιθανότητες καταστροφής πλησιάζουν το 100%. Και σκέψου ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχαμε επικίνδυνο εγκληματία, αλλά βουλευτή, που, απλά, είχε εκφραστεί παράξενα. Μην το τραβάμε το σχοινί...

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#518005
pipinos1976 έγραψε:
NickTG έγραψε:
pipinos1976 έγραψε: Έχετε τάση να βάζετε τον κόσμο να απολογείται. Σας έχει μείνει από τις εποχές του Στάλιν, μου φαίνεται.

Ευχαριστώ.



:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Το υπόλοιπο δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.


Κουμμούνια... Θα πεθάνετε...



Ό,τι να ναι! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#518063
dimik έγραψε:Άλλωστε εκ του αποτελέσματος τον τσίμπησαν πολύ αποτελεσματικοτερα και χωρίς δράματα σε εθνικές οδούς.

< >


Λίγα ποστ νωρίτερα μας μοστράρεις

Όπως αποκαλύπτεται από τα όσα αναφέρουν αναλυτικά οι αστυνομικοί στις αναφορές τους, ο βουλευτής, που πλέον έχει διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, δεν δίστασε ακόμα και να επιχειρήσει να πέσει επάνω σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα που τού είχαν κλείσει το δρόμο για να τον σταματήσουν και η σύγκρουση αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή από την άμεση αντίδραση του αστυνομικού οδηγού.

Αρχικά, οι Αρχές είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της νέας εθνικής οδού μετά τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αγρίνιο. Μόλις είδαν το βουλευτικό αυτοκίνητο να κόβει ταχύτητα για να περάσει τη μπάρα των διοδίων, οι αστυνομικοί φώναξαν από τα μεγάφωνα στον Μπαρμπαρούση να σταματήσει και να κατέβει από το αυτοκίνητο. Εκείνος, όχι μόνο δεν το έκανε αλλά άρχισε να φωνάζει ότι είναι βουλευτής και πρέπει όλοι να εξαφανιστούν από μπροστά του ενώ με θράσος φώναζε «δεν μπορείτε να σταματάτε βουλευτικό όχημα». Αμέσως μετά, ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε ξυστά από τα περιπολικά που είχαν στηθεί μπροστά του, ενώ λίγο έλειψε να παρασύρει τους ενστόλους που ήταν στο σημείο.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και ενώ έχει αρχίσει η καταδίωξη, κάτω μάλιστα από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχή και χαλάζι, οι αστυνομικοί στο ύψος της διασταύρωσης για την περιοχή του Αστακού, βάζουν κάθετα στο δρόμο ένα περιπολικό για να κόψουν τη διαδρομή του Μπαρμπαρούση. Εκείνος όμως κάνει ελιγμό, περνά ξυστά δίπλα από το υπηρεσιακό όχημα και μάλιστα προκαλεί και μικρές ζημιές.

Τα περιπολικά συνεχίζουν να τον καταδιώκουν στην εθνική οδό και, για τρίτη φορά, ο Μπαρμπαρούσης αδιαφορώντας για τα περιπολικά που βρίσκονται σχεδόν στο πλάι του, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς για να αναγκάσει τους οδηγούς τους να ανακόψουν ταχύτητα. Αμέσως μετά, καταφέρνει να εξαφανιστεί στα ορεινά του νομού, το πιθανότερο σε κάποια στάνη, σημεία που γνωρίζει ο ίδιος άλλωστε πολύ καλά.

Στην Αθήνα, οι επιτελείς της Κατεχάκη παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την επικίνδυνη καταδίωξη του βουλευτή, με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να ενημερώνεται συνεχώς και να δίνει εντολές για την ασφάλεια των αστυνομικών, αλλά και για τις κινήσεις για τη σύλληψη του Μπαρμπαρούση. Ο ίδιος μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ζήτησε να γίνει λεπτομερής καταγραφή των σημείων όπου οι αστυνομικοί σώθηκαν από θαύμα από την καταδίωξη, όχι κάποιου καταγεγραμμένου κακοποιού του ποινικού δικαίου, αλλά κάποιου που συστήνεται ως «βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου».


Διμικ, έχεις διπολική προσωπικότητα? :lol:
Εγώ θα μείνω στο οτι απλά τρολάρεις, γιατί τέτοιες αντικρουόμενες ηλιθιοτητες δε νομίζω ότι τις ποστάρεις εν αγνοία.

Το ότι τον κυνηγάγανε 4 ώρες σε αυτοκινητόδρομο με κόσμο και επιλέξαν να μην τον σταματήσουν σε τόσα διόδια στα δικά μου μάτια δείχνει τραγική αντιμετώπιση.

Αν λοιπόν όντως ο στόχος ήταν να τον πιάσουν χωρίς δράματα, θα συμφωνήσεις? ( :lol: ) ότι δεν τον καταδιώκεις στήνοντας μπλόκα που τα περνάει ως Steve McQueen
Άβαταρ μέλους
By dimik
#518070 Μωρέ μείνε όπου θες αλλά τα δράματα θα ήταν κανένα τουμπαρισμενο αυτοκίνητο και καμία οικογένεια να κλαίει όχι το "μας έβαλε τις φωνές και του ανοίξαμε τον δρόμο" ή το "γρατζουνισε ένα περιπολικό" που πρακτικά γράφει το κατά τα άλλα "αναξιόπιστο" άρθρο.

Να το πω άλλη μια φορά?
Η διεθνής πρακτική είναι η διακριτική παρακολούθηση ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες και η προσπάθεια να σταματήσει αναίμακτα, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γύρω, ο κακοποιός.
Εγώ αυτό είδα, αν εσύ βλέπεις ολιγωρία στις ενέργειες της ΕΛΑΣ προφανώς διαφωνουμε.


< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#544261 Ερώτηση προς οποιαδήποτε γνωρίζει (@gianik ακούει; ). Πλέον τι 100 δέχεται καταγγελίες μέσω sms. Φωτογραφίες σε αυτό, δηλαδή mms, είναι ορατές στο σύστημα; Κινδυνεύουμε να φάμε καμία μήνυση σε περίπτωση που η φωτογραφία απεικονίζει όχημα που παρανομεί (όχι οδηγό) λόγω προσωπικών δεδομένων;;;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#544340
Serf έγραψε:Ερώτηση προς οποιαδήποτε γνωρίζει (@gianik ακούει; ). Πλέον τι 100 δέχεται καταγγελίες μέσω sms. Φωτογραφίες σε αυτό, δηλαδή mms, είναι ορατές στο σύστημα; Κινδυνεύουμε να φάμε καμία μήνυση σε περίπτωση που η φωτογραφία απεικονίζει όχημα που παρανομεί (όχι οδηγό) λόγω προσωπικών δεδομένων;;;

< Note >


Ενδιαφέρον , να μια ενδιαφερουσα δραστηριότητα για οταν κατεβαίνω Ελλάδα ...give back to the community κτλ...
Άβαταρ μέλους
By otso
#544349
KiloMeater έγραψε:
Serf έγραψε:Ερώτηση προς οποιαδήποτε γνωρίζει (@gianik ακούει; ). Πλέον τι 100 δέχεται καταγγελίες μέσω sms. Φωτογραφίες σε αυτό, δηλαδή mms, είναι ορατές στο σύστημα; Κινδυνεύουμε να φάμε καμία μήνυση σε περίπτωση που η φωτογραφία απεικονίζει όχημα που παρανομεί (όχι οδηγό) λόγω προσωπικών δεδομένων;;;

< Note >


Ενδιαφέρον , να μια ενδιαφερουσα δραστηριότητα για οταν κατεβαίνω Ελλάδα ...give back to the community κτλ...


Χαφιες απο χομπι; αντι να μεταλαμπαδεύσεις τα ελληνικα χουγια και τον ελληνικο κοινωνικο πολιτισμο εγινες βαρβαρος
απ την αλλη βελτιωνεται το χιουμορ σου πραγμα παραξενο για εκει που ζεις , ισως επειδη δουλευεις στον χαβαλε που αποκαλειται οηε.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#544650 Καποιες φορες ειναι να τρβασ τα μαλλια σου ρε γμτ. Σημερα κατεβαινω απο πεζογεφυρα κ με το που βγαινω στο πεζοδρόμιο τησ Κηφισίας, περναει αμαξι με αρκετα χλμ ολοκληρο πανω στο πεζοδρομιο. Μιλαμε τρομαξα γιατι χαζολογουσα κιολασ αλλα λεω ρε μλκα μου θα μασ πατησουν κ στο πεζοδρόμιο. Σιχτιρ ζωα!
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#544871 Είμαι στις κούνιες στο Καβούρι με τη φαμίλια. Ηλιοβασίλεμα, ρομαντζάδα. Ξαφνικά εμφανίζονται δύο μηχανές Δίας. "Α τα μανάρια, έρχονται να αράξουν". Πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου, άλλες δύο. "Α, οργανωμένο το έγκλημα".
Κάνα δίλεπτο αργότερα, εμφανίζεται και περιπολικό. Σταματάει πιο κάτω κι ένας από τους Δίας, του δίνει περιγραφή για έναν ύποπτο και του λέει ότι αυτοί θα μπουν στον πεζόδρομο, αυτός να χτενίζει το δρόμο. Επί μισή ώρα πήγαιναν πέρα δώθε, δεν ξέρω αν βρήκαν αυτόν που έψαχναν.

Λέω μέσα μου, κακώς τους κατέκρινες τους ανθρώπους. Αμέσως να θεωρήσεις ότι λουφάρουν, ενώ αυτοί κοιτούν να μας κρατήσουν ασφαλείς. Έχουν δώσει βέβαια πάμπολλες αφορμές, εξ ου κι η καχυποψία. Ας κρατάμε όμως και μικρό καλάθι...

Εν τω μεταξύ, οι κούνιες στο Καβούρι είναι φοβερές.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#545857 Τον τελευταίο καιρό,2 μήνες; , βλέπω να κυκλοφορούν πολλά περιπολικά στους δρόμους.Μπλόκα τροχαίας σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο,σε ΕΟ αλλά και σε μικρότερους δρόμους.Και όχι μόνο Αρκαδία αλλά και Λακωνία και Μεσσηνία.