Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#517046
stavrosg έγραψε:
kubiak έγραψε:Τμήμα της δυτικοποίησης (αποδοχής του διαφορετικού από τη μία αλλά και πρόκλησης άνευ ουσίας από την άλλη)...
Αν δεν υπήρχαν οι ανθιμοι να στοχοποιούν ανθρώπους σύμφωνα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις δεν θα υπήρχε ανάγκη να γίνονται και τα gay pride

< >

Κανεις δεν στοχοποιει τους ομοφυλοφιλους, edit, mod
Άβαταρ μέλους
By markvag
#517080 Όντως, κανένας...

Παραλήρημα Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους: Δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, είναι αποβράσματα

«Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως, κοινωνικό κακούργημα»


Αναρωτιέμαι ποιος πάει και διαδίδει φήμες πως υπάρχουν άτομα που στοχοποιούν τους ομοφυλόφιλους;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#518044 http://www.zougla.gr/greece/article/sti ... to-dimosio
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#518247 Περαιτέρω εξελίξεις για τη Folli-Follie:

https://banks.com.gr/anakalypse-ernst-y ... hochorise/

Εδώ τα λέει λίγο διαφορετικά για τον έλεγχο της ΕΥ:
http://www.ekathimerini.com/229894/arti ... -august-10

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#518255 To κορυφαίο είναι ότι τα γράφει κι όπως να'ναι. Και με μπατσοκαθαρεύουσα. Γιανγκάμι Λάιτ (όνομα πατρός Σοϊτσίρο), Όομπα Τσογκούμι στον Ομπάτα τα έχει βάλει κανονικά όμως - να το κοιτάξουμε. Τα μάνγκα είναι μαγκνα και γενικώς ασταναπάν. Όσο για τα εγκλήματα που προκαλούνται από την αναγραφή ονομάτων σε τετράδιο, να το δούμε με επιείκεια. Ο αυριανός μίλησε με εξωγήινο :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#518277
Zorz έγραψε:Περαιτέρω εξελίξεις για τη Folli-Follie:

https://banks.com.gr/anakalypse-ernst-y ... hochorise/

Εδώ τα λέει λίγο διαφορετικά για τον έλεγχο της ΕΥ:
http://www.ekathimerini.com/229894/arti ... -august-10

:hmmm:


To ίδιο κάνουν ( έκαναν ) και οι εταιρίες δίσκων, τύπωναν 50.000 δίσκους και τους μοίραζαν στα καταστήματα και έλεγαν ότι ο δίσκος πχ της Σούλας Μπούλας έκανε 50.000 πωλήσεις άσχετα αν όλοι ήταν ακόμα στα ράφια των καταστημάτων, βέβαια εδώ δεν έτρωγαν τα λεφτά του κόσμου όπως η F-F με τις μετοχές, αλλά σαν διαδικασία παράγει το ίδιο ψευδές αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#518321
Corto Maltese έγραψε:To κορυφαίο είναι ότι τα γράφει κι όπως να'ναι. Και με μπατσοκαθαρεύουσα. Γιανγκάμι Λάιτ (όνομα πατρός Σοϊτσίρο), Όομπα Τσογκούμι στον Ομπάτα τα έχει βάλει κανονικά όμως - να το κοιτάξουμε. Τα μάνγκα είναι μαγκνα και γενικώς ασταναπάν. Όσο για τα εγκλήματα που προκαλούνται από την αναγραφή ονομάτων σε τετράδιο, να το δούμε με επιείκεια. Ο αυριανός μίλησε με εξωγήινο :lol:


Νομίζω η φάση είναι it's morphin' time :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#518503 Πώς η ΥΠΑ μετακόμισε σε χρόνο-ρεκόρ από το Ελληνικό
http://www.capital.gr/epikairotita/3300 ... o-elliniko

Με ρυθμούς-εξπρές πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) από την έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό (Λεωφ. Ποσειδώνος) σε νέα κτήρια, με όσους έχουν παρακολουθήσει τη διαδικασία να κάνουν λόγο για "τετραγωνισμό του κύκλου”. Κι αυτό επειδή οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα πολύμηνο εγχείρημα, ιδίως εάν ληφθεί υπόψη ότι οι εγκαταστάσεις της ΥΠΑ καταλάμβαναν συνολικά 274 στρέμματα στο οικόπεδο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

(...)
Στο μέτωπο της απομάκρυνσης των δημόσιων φορέων και οργανισμών από το Ελληνικό, ολοκληρώθηκε και η μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου των λεωφορείων, το οποίο θα "απλωθεί" στην Ανθούσα, τον Βοτανικό και την Πέτρου Ράλλη.

Ως εκ τούτου, με τα πιο σημαντικά προαπαιτούμενα, όπως η μετεγκατάσταση των φορέων και υπηρεσιών από το Ελληνικό, να έχουν, σχεδόν, ολοκληρωθεί, η διεξαγωγή του διεθνούς διαγωνισμού για τη χορήγηση άδειας καζίνο συνιστά την πιο σοβαρή εκκρεμότητα για την εκκίνηση της μεγαλύτερης Μητροπολιτικής παρέμβασης των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα.


To βάζω για τον cabala10 που ανησυχούσε για την επένδυση... :ninja:
Είναι σχεδόν βέβαιο πως αρχές του 2019 η Λάμδα ξεκινάει εργασίες οπότε κάπου εκεί θα μάθουμε και πού θα φτιαχτούν και οι 4 ουρανοξύστες των 200 ορόφων που θ' αλλάξουν για πάντα (προς το χειρότερο) την εικόνα των περιοχών.
:vava:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#518515 Καλυτερα ουρανοξυστες παρα ΧΥΤΑ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#518524
Dodger έγραψε:Καλυτερα ουρανοξυστες παρα ΧΥΤΑ :iconcool:


Ο χώρος θα γίνει ο πιο ακριβός όσον αφορα τα €/ τμ ....η οικοδόμιση καθ ύψος, κατα τη γνώμη μου, θα εμποδίσει μόνο τοπικά τη θέα στις όπισθεν περιοχές, αλλα η συνολική αλλαγη του τοπίου απο τσιμέντο επιπεδο με σκουπίδια και παράγκες -> συγχρονες κατασκευες + πάρκο θα προσδώσει άλλη αίσθηση στην περιοχή τόσο εκ του σύνεγκης όσο και βλέποντας τη απο ψηλά ..
Το πάρκο , τα εμπορικά κέντρα και η μαρίνα θα απογειώσουν και τουριστικά την περιοχή !

Anonymous Founder έγραψε:
taxidiwtis έγραψε:200 ορόφους λίγο δύσκολο....

Burj Khalifa -> 163

200 μέτρα, συγνώμη λάθος! :lipsealed: :s_shout


σε ύψος μάλλον θα είναι σα το scalpel(190m) που ολοκληρώνεται τώρα , o φαλλός δίπλα είναι
180 .


Εικόνα