Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#517461
junior gt έγραψε:
Dodger έγραψε:Με προβλημάτισε ο Μιράζ από πάνου και το'ψαξα. Λιχτστάινερ. Παίρνω πίσω την ερώτηση μου :shifty:


Ε ενταξει ειναι και τρεις τεσσερις ακομη που γεννηθηκαν Ελβετια αλλα η καταγωγη τους ειναι ειτε απο Αφρικη, ειτε απο πρωην Γιουγκοσλαβια. :lol:
Η Βραζιλια μια απο τα ιδια. Οι ποδοσφαιριστες οσο παικτουρες κι αν ειναι (που ειναι) πρεπει καποιος να τους μαθει να παιζουν για την ομαδα τους και οχι ο καθενας για την παρτη του. Οπως ακριβως τους εχουν βαλει και κανουν στους συλλογους τους (εκτος απο τον Νεϊμαρ που δεν το κανει ουτε στο συλλογο του γι'αυτο και ξεκουμπιστηκε απο τη Μπαρτσελονα) . Αλλιως γινονται ζογκλερ στο τσιρκο 'Βραζιλια' . :rtfm:

ειδες ποτε ομαδα λατινικης αμερικης να παιζει για την ομαδα?
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#517464 Την Αργεντινη. Παιζουν για το Μεσι, παιζαν για το Ντιεγκο. Γιατι γυρω απο αυτους ειχε και εχει κτιστει η ομαδα. Αρα δεν παιζουν για τον εαυτο τους. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#517469 Η Βραζιλία του Σκολάρι και όλες οι ομάδες που έχει κατεβάσει στην ιστορία της η Ουρουγουάη. Ακόμα και η πρόσφατη μεγάλη γενιά της Χιλής έπαιζαν παικταράδες σαν τον Βιδάλ ή τον Αλέξις για το σύστημα. Όταν άρχισαν να παίζουν για την πάρτη τους και με υφάκι αποκλείστηκαν από τη Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#517473 Εγω περιμενω και το Βελγιο. Που νομιζω εχει σα μοναδες το πιο πολυ πληρες ροστερ στην ιστορια του. Και οχι μονο απο τη μεση και μπροστα που δεν ξερεις που θα πρωτοχωρεσεις Λουκακου, Αζαρ, Ντεμπρουιν, Ντεμπελε, Μερτενς, Μπατσουαγι αλλα και πισω με Κουρτουα, Κομπανι, Αλντερβαιρερ, Βερντογκεν κλπ οι περισσοτεροι απο τους οποιους γνωριζονται καλα μιας και παιζουν πρεμιερ και πολλοι ειναι και σε ιδιες ομαδες.
Μπορει να ειναι η φετινη εκπληξη.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 18 Ιουν 2018, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#517474 Μάλλον το στήσιμο πάει ήδη σύννεφο, έχουν φωταγωγηθεί η Μαλαισία και τα νησιά Κέϋμαν. Χαλάλι ο κουβάς που με έστειλε το Μεξικό, χάρηκα πολύ την ήττα των ακατανόμαστων παρόλο που το έπαιξα Χ


Νίκος Παππάς έγραψε:Αργεντινή γκέλα, Γερμανία γκέλα, Βραζιλία γκέλα.
Καλά ξεκίνησε το παγκόσμιο κύπελλο.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#517476 Αυτοί πάντα τη κρίσιμη ώρα τα έκαναν πάνω τους, μακάρι να προχωρήσουν γιατί έχουν παιχταράδες

junior gt έγραψε:Εγω περιμενω και το Βελγιο. Που νομιζω εχει σα μοναδες το πιο πολυ πληρες ροστερ στην ιστορια του. Και οχι μονο απο τη μεση και μπροστα που δεν ξερεις που θα πρωτοχωρεσεις Λουκακου, Αζαρ, Ντεμπρουιν, Ντεμπελε, Μερτενς, Μπατσουαγι αλλα και πισω με Κουρτουα, Κομπανι, Αλντερβαιρερ, Βερντογκεν κλπ οι περισσοτεροι απο τους οποιους γνωριζονται καλα μιας και παιζουν πρεμιερ και πολλοι ειναι και σε ιδιες ομαδες.
Μπορει να ειναι η φετινη εκπληξη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#517505
Corto Maltese έγραψε:Η Βραζιλία του Σκολάρι και όλες οι ομάδες που έχει κατεβάσει στην ιστορία της η Ουρουγουάη. Ακόμα και η πρόσφατη μεγάλη γενιά της Χιλής έπαιζαν παικταράδες σαν τον Βιδάλ ή τον Αλέξις για το σύστημα. Όταν άρχισαν να παίζουν για την πάρτη τους και με υφάκι αποκλείστηκαν από τη Ρωσία.

η βραζιλια του σκολαρι μετα το πρωτο μερος με την κινα τα παρατησαν ολα αφου ειδαν πως δεν τους ταιριαζει το ευρωπαικο συστημα με πασουλες και αγιος ο θεος και το γυρισαν σε αυτο που ηξερα καλυτερα τρεις τεσσερις πασες και γκολ
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#517509
21 quadra έγραψε:H Πολωνία του Λεβαντόφσκι θα πάει καλά.



Τρέλα στην Πολωνία με την Εθνική τους, παντού η μάπα του Λέβα :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#517687 Τώρα σοβαρά σου άρεσε αυτό το χάλι;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#517692
Asimov έγραψε:Τώρα σοβαρά σου άρεσε αυτό το χάλι;



Σαν Αγγλια και μαλιστα σε πρεμιερα ναι μου αρεσε.
Εχει κανα δυο αδυναμους κρικους πχ τον επικο και γνωστο χασογκολη στερλιγκ (γνωστο απο τη λιβερπουλ ακομα) , τον γουοκερ που στη θεση που επαιζε ηταν αρνητικος (αληθεια που επαιζε?). Σα δεξι φουλ μπακ που επαιζε στην Τοτεναμ αλλα και φετος σε αρκετα παιχνιδια στη σιτυ ειναι καλος και πολυ γρηγορος.
Κατα τα αλλα βρισκονται, παιζουν κατω μπαλα, εχουν πλατος, εχουν πολυ γρηγορη επιθετικη μεταβαση, μαρκαρουν παντου, εχουν παικτες που βλεπουν διχτια εκτος του στερλινγκ :lol: .
Νομιζω ηταν η πρωτη ομαδα απο τις 'μεγαλες' που επαιξε σαν ομαδα.
Το Βελγιο επαιξε με τα αστερια του και το ποδοσφαιρικο τους ταλεντο, τα λεγαμε και χτες, καπως ετσι το περιμεναμε. Επαιζε νομιζω και με πιο αδυναμο αντιπαλο.
Εχω την αισθηση οτι αν δεν εδινε αυτο το βλακωδες πεναλτι στο Γουοκερ καπως ετσι θα ητανε το σκορ και της Αγγλιας απο τη στιγμη που μοιραια στο δευτερο θα βρισκανε χωρους και θα κανανε παρτι ο ντελεαλι και η παρεα του.