Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#516450 Παρομοίως. Για όλους το ίδιο ισχύει. Είναι βέβαιο πως αν δώσεις αυτά τα θέματα σε ένα 30χρονο, δεν θα γράψει ούτε στην βάση.
Αλλά κι εμένα ωραία μου φαίνονται βέβαια... (γιατί όχι; ).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#516454 μόνο μαθηματικά γενικής, καμιά οικονομία, γλώσσα/έκθεση και λιιιιγο μαθηματικά κατεύθυνσης θα μπορούσα να παλέψω όπως είμαι τώρα (θα έπιανα το 10 έστω, γενικής θα πήγαινα πιο ψηλά)

και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν πλέον αυτά τα πράγματα :hmmm: εννοώ στη μορφή που τα είχαμε εμείς με την ίδια ύλη
Άβαταρ μέλους
By dimik
#516456
QsisVTS έγραψε:αν και είχα γράψει 18.5 φυσική κατεύθυνσης, αυτή τη στιγμή τα παραπάνω μου φαίνονται κινέζικα :oops:

τι μπορεί να σου κάνουν 16 χρόνια :vava:

γεράσαμε και πού μας καταντήσανε, οι αλήτες


+1 μακράν το αγαπημένο μου μάθημα με 18+ στις πανελλήνιες x2 φορές μάλιστα και τώρα λίγα πράγματα πιάνω.

17 χρόνια πίσω η τελευταία φορά :help:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#516466 Φυσικές Κατεύθυνσης-Γενικής ήταν σχετικά εύκολο να πιάσεις το 18άρη. Πλέον από το 15 και πάνω θέλει αρκετή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#516468 Εγώ νομίζω, ότι οι περισσότεροι, αν σκεφτόμασταν αξιοπρεπώς θα γράφατε μπόλικα ερωτήματα (εξαιρούνται τα θεωρητικά )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#516478
red_monster έγραψε:Φυσικές Κατεύθυνσης-Γενικής ήταν σχετικά εύκολο να πιάσεις το 18άρη. Πλέον από το 15 και πάνω θέλει αρκετή δουλειά.

στη χρονιά μου (2002) είχαν πέσει δύσκολα θυμάμαι και τα φυτά έκλαιγαν, εγώ είχα έναν τύπο που με είχε κάνει μηχανή, θυμάμαι ότι βγήκα πρώτος από όλους έξω και άφησα άλυτο κάτι που θεωρούσα ότι θα μου έπαιρνε δυσανάλογα πολύ χρόνο να λύσω για τους βαθμούς που έδινε (και όχι ιδιαύτερη κάψα ότι αυτό που κάνω εκείνη τη στιγμή γίνεται μια φορά στη ζωή μου οπότε πρέπει να δώσω το 110% ) και επειδή δεν μου αρέσει να προσπαθώ πολύ ή να αγγίζω την τελειότητα έφυγα, όλα τα άλλα που έγραψα ήταν ολόσωστα, έτσι έκανα και στο τελευταίο μάθημα στη σχολή, γράφω 7 βλέπω μετά ότι πρέπει να γεμισω τουλάχιστον πάνω από μια κόλλα (2σελιδη μπρος πίσω) για να πάρω βαθμούς από το τελευταίο θέμα , οπότε γεια σας

ο τύπος αυτός μόνο βέργα δεν έβγαζε όταν μου έκανε μάθημα, αλλά εγώ λειτουργώ με πειθαρχία, η αδερφή μου έκλαιγε μαζί του :svivhaha:

ήταν το μόνο μάθημα που είχα γίνει τόσο μηχανή, στα υπόλοιπα μετριάτζα (δεν πιάνω οικονομία πχ που έπρεπε να είσαι χαζός για να μην πιάσεις μεγάλο βαθμό)

άμα δεν είσαι διαβαστερός από τη φύση σου πάντως μπορεί να σε βοηθήσει πολύ ένας ικανός δάσκαλος, αν έχει την κατάλληλη για σένα μέθοδο βεβαίως
Άβαταρ μέλους
By g8777
#516481 Τα έλυσα σε δέκα λεπτά. Φυσικά η κληρονομιά του περιοδικού Quantum είναι ακόμα μέσα μου. Πανελλήνιες 3 20αρια και έκθεση 10. Που να καταλάβει ο μέσος αξιολογητής :svivhaha: τι διαολο εννοούσα με το " Analυοντας". :iconcool: Απλά μπροστά από την εποχή μου :s_dunno .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#516483
red_monster έγραψε:Εγώ νομίζω, ότι οι περισσότεροι, αν σκεφτόμασταν αξιοπρεπώς θα γράφατε μπόλικα ερωτήματα (εξαιρούνται τα θεωρητικά )Τι εννοεις "αξιοπρεπως" ; :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By otso
#516524
g8777 έγραψε:Τα έλυσα σε δέκα λεπτά. Φυσικά η κληρονομιά του περιοδικού Quantum είναι ακόμα μέσα μου. Πανελλήνιες 3 20αρια και έκθεση 10. Που να καταλάβει ο μέσος αξιολογητής :svivhaha: τι διαολο εννοούσα με το " Analυοντας". :iconcool: Απλά μπροστά από την εποχή μου :s_dunno .


Το 92;
στην αθηνα 5 χρονια σχολη; η θεσ. 4 χρονια;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#516567
diplomat έγραψε:
Εδώ έχωμε ξεχάσει τα της σχολής... :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:


Οι καθηγητές σου το ξέρουν;;; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#516575 Μάλλον όχι. Πάντα ήμουν καλός στο να δείχνω διαβασμένος, αεριτζής από το πάνω ράφι. :iconcool:

Εάν έπεφτε καμία γραπτή φασούλα όμως, θα έπεφταν από τα σύννεφα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#516616
diplomat έγραψε:Μάλλον όχι. Πάντα ήμουν καλός στο να δείχνω διαβασμένος, αεριτζής από το πάνω ράφι. :iconcool:


Θα πας πολύ μπροστά στη ζωή σου εσύ! :shifty: :lol: :lol: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#516648
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:Εγώ νομίζω, ότι οι περισσότεροι, αν σκεφτόμασταν αξιοπρεπώς θα γράφατε μπόλικα ερωτήματα (εξαιρούνται τα θεωρητικά )Τι εννοεις "αξιοπρεπως" ; :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Με αξιοπρέπεια! Με το κεφάλι ψηλά! Σαν άριστοι! :rtfm:

Αλλά πού να καταλάβεις εσύ, για καμιά analυση και πολύ σου είναι. :s_dunno

Γι' αυτό και έγραψες έκθεση 10, επειδή δεν ξέρεις να εκφράζεσαι αξιοπρεπώς.
:svivhaha:
Και ζηλεύεις. :s_biggrin