Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#511303
21 quadra έγραψε:Ρωτάω και τους τρείς σας, αν εσείς είχατε στοιχεία από μέσα από τα ΜΑΤ από συγγενή σας, θα τρέχατε στον εισαγγελέα ?



Για τι θέση μιλάμε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#511308
Deleted User 1 έγραψε:Τι λεγαμε? Κοτοπουλαρες του κερατα οταν σφιξουν τα γαλατα. Κλαμενα νιαμου. Θρασυπουστες που λεει κι ο ντιμικ.

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ella ... ari-oi-dyo

< >


Περίμενες κάτι διαφορετικό;

Παιδαρέλια, μια ζωή της φάπας που ξαφνικά βρήκαν ευκαιρία να ασκήσουν εξουσία μέσω της βίας σαν μπούγιο και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής αρχίσανε τα κλάματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#511316 Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό. Μόνο κάποιος φαντασιόπληκτος βλέπει αγανακτισμένους επαναστάτες στα πρόσωπα αυτών των θρασύδειλων.

Πήγε ο άλλος λέει ο καρατέκα να χτυπήσει με κίνηση πολεμικών τεχνών το γεροντάκι. :lol: ΜάΝγκας. Μπράβο. Τρέχα τώρα στα δικαστήρια να μυξοκλαίς σαν κοριτσάκι. Άμα είσαι επαναστάτης μεγάλε αναλαμβάνεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Αλλιώς είσαι κοτόπουλο με κράνος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#511327 καλά οι ποινές αστείες.. αναστολή οι άλλοι και του άλλου του βγαίνει κάνα 4χιλιαρο..; ας μας πει ένας δικηγόρος..

μου έκανε εντύπωση που αναγνωρίστηκε η σωματική βλάβη στον πολεμικοτεχνίτη, τι διαχωρισμός είναι αυτός; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#511328 Διοτι (προφανως ) το δικαστηριο δεχτηκε (και κατ εμε πολυ καλα εκανε) οτι τα χτυπηματα του ηταν "επαγγελματικα" να το πω κομψα.,,
Ειναι αλλο να σου ριξω μια σφαλιαρα κ αλλο να σε κτυπησω τεχνικα στην καρωτιδα κ να σε αφησω λυποθημο για κανα μισαωρο..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#511331 ναι οκ το καταλαβαίνω :hmmm: αν και η κλωτσιά αυτή ήταν στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά σαν αθλητής θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα να μην μπλέκει σε τέτοια.. για προπονητής πχ θες καθαρό μητρώο αν θελήσει να δουλέψει πάνω σε αυτό που κάνει

οι ποινές δεν πάνε ευρώ επί τις μέρες και μετά παίρνουν μια προσαύξηση 100% ή λίγο παραπάνω; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#511332 Η κλωτσιά ήταν όντως για τα πανηγύρια αλλά η γνώση πολεμικής τέχνης νομίζω μετράει λίγο λιγότερο από το να είχες όπλο-ρόπαλο-πέτρα στο δικαστήριο.



< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#511354
saxon_747 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Το κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά είναι εκπαιδευμένο στις κατασκηνώσεις της ΧΑ στη Φοινικούντα;


Τι προσπαθείς να πεις;

Εικόνα
Εικόνα


Το θέμα είναι να μην επιτραπεί η υιοθεσία στους πούστηδοι, για να μην μολύνουν τα μυαλά των παιδιών. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#511409
red_monster έγραψε:Διχασμός όχι αστεία :(


Πρώτη φορά σ' αυτόν τον τόπο βιώνουμε κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
By theo13
#511415
21 quadra έγραψε:Ρωτάω και τους τρείς σας, αν εσείς είχατε στοιχεία από μέσα από τα ΜΑΤ από συγγενή σας, θα τρέχατε στον εισαγγελέα ? Περιμένω απάντηση παντελονάτη, εγώ σας λέω ότι θα κάνατε τις κότες όπως την κάνω και εγώ γιατί δεν γουστάρω να μπλέξω και ούτε και εσείς θα θέλατε να μπλέξετε, σοβαρευτείται και δείτε την κατάσταση πως είναι και πόσο πονηροί είναι οι καιροί.

Το ξαναλέω, γνωρίζω αλλά κάνω την κότα, περιμένω απαντήσεις επί του θέματος, αλλιώς μούγκα και θα καταλάβω.


Παντελονάτο είναι αν ξέρεις κάτι για το πως χάθηκαν ανθρώπινες ζωές (Marfin) να πας στον εισαγγελέα.

Από εκεί και πέρα έχω μάθει στη ζωή μου να πιστεύω λιγότερα από τα μισά από όσα ακούω ή διαβάζω. Και ευτυχώς βλέπω από την απάντηση σου ότι κάνω καλά.

Το τι σου λέει ο ξαδερφος, γνωστός, μπάρμπας επειδή δουλεύει στα ΜΑΤ είναι αμφιβόλου έως μηδενικής αξιοπιστίας και σημασίας. Διότι ότι ξέρει αυτός και μάλιστα το λέει δεξιά και αριστερά και γράφεται και σε δημόσιο φόρουμ είναι κάτι που δεν είναι μυστικό. Μη το παίρνεις προσωπικά αυτό που σου λέω. Άλλωστε δε γνωριζόμαστε.
Απλά η απάντηση "δε θέλω να μπλέξω" ή ακόμα χειρότερα τα " :yahoo: " δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων.
Εγώ αν δεν θέλω να μπλέξω λέω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ, όχι ότι ξέρω αλλά δε λέω για να μη μπλέξω. Αλήθεια θεωρείς εύκολο να μείνουν κλειστά τόσα στόματα όταν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και διαφημίζει πόσα κρατικά μυστικά ξέρει;;

Εν τέλει θέλω να σου πω ότι τα θέματα είναι τόσο σοβαρά όσο σοβαρά τα αντιμετωπίζουμε. Τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι μια χαρά προσέγγιση αλλά για καφενειακό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#511433
saxon_747 έγραψε:
trident1971 έγραψε:Πανε οι στελεχαρες στις δικες, λενε οτι |λογοκρισία| τους κατεβει, παει επισκεψη η αλλη στον Κουφοντινα να ρωτησει αν του πεφτει το σαπουνι, παει ο Κουρακης "ως γιατρος μωρε" (βουλευτης ομως παραμενει), παρεα και η Κατριβανου (αλλη βουλευτινα), λες και δεν υπαρχουν αλλοι γιατροι, πεφτει το αλατοπιπερο που νοστιμιζει την επαναστατικη ψαροσουπα και το "μηνυμα" διδεται, αλλα ταυτοχρονα κρατουνται και τα προσχηματα. :s_howdy


Αναρωτιεμαι... :shifty:
Στην παραπάνω περίπτωση "πιάνεις" το μήνυμα, σε άλλες περιπτώσεις (όπως πχ του Μπουτάρη, που είναι το τρέχον θέμα) το χάνεις.
Γιατί έτσι;


Εδω στα μπουντρουμια δεν εχει καλο σημα.
Εχω και τον Εddie και τον giannik απο διπλα, βραζει αυγα ο ενας, φτιαχνει καθισματα απο παγο ο αλλος (περιμενουμε επισκεψεις), κανουν θορυβο και δεν τα πιανω ολα.