Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By krom
#509225 Να και κάτι εντελώς ουρανοκατέβατο μετά απο 85546456 χρόνια σπέκουλας

https://www.stalker2.com/

Μαζί με το metro exodus, οι ανατολικοποστσοβιετ gamers τον έχουν βγάλει και μπαίζουν.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#509265 το metro το περιμένω με αρκετή αγωνία θα έλεγα αν και βλέπω ότι αυτή τη φορά δεν θα εντυπωσιάσουν τα γραφικά του :hmmm:

με το stalker είμαι σκεπτικός, το πρώτο δεν με τρέλανε, ελπίζω να έχει αρκετές βελτιώσεις το 2ο

από ανατολικό μπλοκ αυτό που περιμένω πώς και πώς είναι το cyberpunk
Άβαταρ μέλους
By giannis tsaknis
#509392
giannis tsaknis έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε::thumbsup: Φοβερο ειναι!

Για πες αν θες περισσοτερα. Με τι εξοπλισμο τρεχεις, Η/Υ, τιμονιερα. Πως μπορει να παρει μερος καποιος, κανονισμοι, κλπΤρέχω με μια Logitech Driving Force GT + πετάλια από g25.
Από υπολογιστή είμαι με έναν i5 6600k + 1060 6gb

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 8 ομάδες των τριών οδηγών (+ ένας test driver που έχει το δικαίωμα κατόπιν συνεννόησης να συμμετάσχει μόνο όταν απουσιάζει κάποιος από τους 3 βασικούς οδηγούς) και βαθμολογούνται όλοι.
Υπάρχει μόνο πρωτάθλημα κατασκευαστών άρα επιβραβεύεται η ομαδική δουλειά.
Τα αυτοκίνητα είναι ίδιας κατηγορίας, άλλα έχουν διαφορετικά δυνατά σημεία μεταξύ τους, απ ότι έχω παρατηρήσει το πρωτάθλημα έχει στηθεί έτσι ώστε να μην ευνοείται κάποια ομάδα και ούτε το αντίθετο.

Για να "γραφτείς" στο πρωτάθλημα υπάρχει λινκ κάτω στην περιγραφή του βίντεο που ανέβασα πριν (για να μην κάνουμε στεγνή διαφήμιση :lipsealed: ) εκεί θα βρεις και τους κανονισμούς.

Τέλος, για να πάρεις το τελικό οκ συμμετοχής από τους διοργανωτές, περνάς από μια αξιολόγηση. :s_gamerΑφού τελείωσε το πρωτάθλημα και η ομάδα μου κατάφερε να σηκώσει την κούπα, είπα να κάνω ένα βιντεακι με τα highlights όπως τα είδα εγώ μέσα από το κοκπτιτ... :yahoo:

https://www.youtube.com/watch?v=D24Wl8eaQtc&t