Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#506370 Η ουρά είναι υπέρ του δέοντος παιχνιδιάρα. Αυτό δεν ξέρω αν στο στροφιλίκι είναι καλό ή κακό τελικά. Δε νομίζω να με χαλούσε πάντως μια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά με σχετικά χαμηλά όρια ταχύτητας. Μάλλον θα είναι ευκολότερα ελέγξιμη .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#506407
Deleted User 1 έγραψε:https://youtu.be/Y0m_JPqMfxA

Ειναι δυνατον να ειναι τοσο σαπιο το πεντσμαρκ? :hmmm:


< >


Καποιο λαθος με τις ρυθμισεις του esp πρεπει να ειναι. Δεν μπορει να περνα το 308 Gt line αερα και να μην περνα το και το Golf
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#506417
mousatos έγραψε:Η ουρά είναι υπέρ του δέοντος παιχνιδιάρα. Αυτό δεν ξέρω αν στο στροφιλίκι είναι καλό ή κακό τελικά. Δε νομίζω να με χαλούσε πάντως μια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά με σχετικά χαμηλά όρια ταχύτητας. Μάλλον θα είναι ευκολότερα ελέγξιμη .

Δε βλέπω κανένα παιχνίδι της ουράς. Βλέπω άπειρο bodyroll και αδυναμία να διαχειριστεί τις μετατοπίσεις βάρους όπως θα έπρεπε να κάνει ο ιδρυτής της κατηγορίας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#507042 Οι αμερικανοί εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για το πρώην αφεντικό της VW

Τα προβλήματα για τον πρώην επικεφαλής του VW Group τώρα αρχίζουν. Ο Martin Winterkorn κατηγορείται από τις ΗΠΑ για απάτη, εξαπάτηση των αμερικανικών αρχών και συνωμοσία.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Ντιτρόιτ, ο 70χρονος, ο οποίος αποχώρησε από την ηγεσία του γερμανικού ομίλου τον Σεπτέμβριο του 2015 έπειτα από τις αποκαλύψεις για χειραγώγηση των εκπομπών ρύπων, ήταν πλήρως ενημερωμένος για το παράνομο λογισμικό σε κινητήρες diesel.

Εις βάρος του Martin Winterkorn εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, όπως και σε πέντε ακόμη στελέχη του VW Group και πιο συγκεκριμένα στους Richard Dorenkamp, ​​Heinz-Jakob Neusser, Jens Hadler, Bernd Gottweis και Juergen Peter.

Βέβαια, για να καταδικαστούν πρέπει να προσαχθούν στην αμερικανική δικαιοσύνη, κάτι που δεν προτίθεται να κάνει η γερμανική κυβέρνηση. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι, η έρευνα για το πρώην αφεντικό της VW συνεχίζεται – αλλά με αργούς ρυθμούς – στη Γερμανία.

http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... iko-tis-vw
Άβαταρ μέλους
By 224v
#520055
Νίκος Παππάς έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:https://youtu.be/Y0m_JPqMfxA

Ειναι δυνατον να ειναι τοσο σαπιο το πεντσμαρκ? :hmmm:


< >


Καποιο λαθος με τις ρυθμισεις του esp πρεπει να ειναι. Δεν μπορει να περνα το 308 Gt line αερα και να μην περνα το και το Golf


Χμ.. για δες και το Allroad... συμπεριφορα!!!! 4κινηση εχει... :superman:

https://www.youtube.com/watch?v=pn3j5aw ... ture=share
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#551834 https://www.zougla.gr/money/article/vol ... atanalotes
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#559978 τους παραδεχομαι παντως :s_yes
θες να συμμετασχεις στην παραγωγη του κολφ-e που παραγγειλες?
δινεις 390 ευρω, και εχεις την χαρα να μονταρεις και εσυ, καποια ανταλλακτικα στο αυτοκινητο σου. :thumbsup:

Μιλαμε για αλλο λεβελ τωρα. :inlove:

https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... tou-e-golf
Άβαταρ μέλους
By postruck
#560002 Τα πονηρά τα γερμανά με αυτο δεν θα ξαναβγάλουν ανάκληση,γιατί θα σου λένε,εσύ το συναρμολόγησες,δικό σου λάθος,φτιάξτο μόνο σου :rtfm: :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By markvag
#570272
kostis20 έγραψε:https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Giati-h-Volkswagen-den-mporei_184634.asp?a=1&fbclid=IwAR2fWKdi6Gr0X-XOIPVYd1vh3J8z8

VW: «Τουπέ, έλλειψη σεβασμού, λάθη & πανάκριβο after sales


:s_sarcastic Φυσικά και δεν πέφτω από τα σύννεφα, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι κάτοχοι ή πρώην κάτοχοι VW-Audi... Πολύ συχνές βλάβες, απαράδεκτη σε ΟΛΑ της αντιπροσωπεία (τουλάχιστον αυτή που πήγαινα όταν είχαμε), μηδενική διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Ακόμα και κωδικοί που κινούνται πολύ (όπως για παράδειγμα διακόπτες και γρύλοι παραθύρων).

Αυτό που με κάνει όμως να χαζογελάω είναι η σκέψη ότι το AutoΤσικνοΠέμπτη μόλις τώρα τα έμαθε... :svivhaha: :svivhaha: Τι έγινε;;; Μας έκοψε τη διαφήμιση η Kosmocar;;; :s_sarcastic