Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#503684
Deleted User 1 έγραψε:Έ ρε γιορτή που έχει να γίνει την Κυριάκη. Έχω βγάλει πρόγραμμα: θα πάω στη μάνα μου να μαγειρέψει κάτι καλό, μετά θα πάω για καφεδάρα στα Αγια χώματα με φανέλα ΑΕΚΑΡΑΣ (τέρμα γραφικός :rtfm: ) και μετά γήπεδο!


Εγω λεω να σηκωσω δυο κουπες την Κυριακη.
Η πρωτη θα ειναι εδω συνοδεια σουβλακιων και μπυρας :s_drinks :
http://www.aekfutsal-roots.gr/index.php ... ta-juniors
οπου αγωνιζεται γιος φιλου. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#503699 Καλύτερα θύρα 5 (κάτω) ή 10 (πάνω); Λεπτομέρεια: μάλλον θα έχω και τον μικρό (4,5 ετών) μαζί. (μήπως δεν είναι καλή ιδέα;)

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#503700 Το κάψες το παιδί από μικρό. :shifty:

Θα πρεπε βάσει αυτών που λέγονται στο θέμα της θρησκείας εδώ μέσα να μεγαλώνει χωρίς να υποστηρίζει καμία ομάδα και μετά να επιλέγει μόνο του απερισπαστο. :rtfm:

Καλά τα λέω Junior; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#503703 Γενικά είμαι κατά πάσης φύσεως προσηλυτισμού. Αλλά εδώ κινδύνευε το παιδί να μου γίνει ολυμπιακός :leapsealed: , οπότε έπρεπε να αναλάβω δράση . Υπό αυτές τις συνθήκες, το μη χείρον βέλτιστον θεωρώ

< >
Άβαταρ μέλους
By soch
#503716 Αν μπορείς να πεταχτείς Παγκράτι ή Βύρωνα Σάββατο ή Κυριακή, σου δίνω διαρκείας στην 9Β.
Θα είμαι με το μικρό (και καλή παρέα) σε σουίτα.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#503717
Scotch έγραψε:Καλύτερα θύρα 5 (κάτω) ή 10 (πάνω); Λεπτομέρεια: μάλλον θα έχω και τον μικρό (4,5 ετών) μαζί. (μήπως δεν είναι καλή ιδέα;)

< >



Με τόσο κόσμο νομίζω θα του μείνει στη μνήμη για πάντα, σαφώς και να τον πάρεις :)
Ως προς την θύρα, να πας στην 10. Έχεις παρασάγγας καλύτερη οπτική απάνω και θα είσαι και στο κέντρο.
(εγώ θα είμαι στην 6 και στο 136 στο μπάσκετ)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#503776 Εαν δεν ερθουν 2 φιλοι απο Χελι, θα περισσεψουν 2 εισιτηρια στην 23 (deals for you των 8.5€). Θα ενημερωσω εγκαιρως αν τα θελει καποιος. Αν ερθουν οι φιλοι ισως περισσεψουν και αλλα 2 στα βιπ. Δηλωστε συμμετοχη μπας και φτιαξω κανεναν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#503779 Εγώ θα κινηθώ στη λύση soch, με ενδεχόμενο τελευταία στιγμή να ακολουθήσω τη συμβουλή του pierce :hmmm: Θα εξαρτηθεί αν τελικά θα έχω και τον μικρό μαζί μου ή όχι.

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#503780
elteo έγραψε:Το κάψες το παιδί από μικρό. :shifty:

Θα πρεπε βάσει αυτών που λέγονται στο θέμα της θρησκείας εδώ μέσα να μεγαλώνει χωρίς να υποστηρίζει καμία ομάδα και μετά να επιλέγει μόνο του απερισπαστο. :rtfm:

Καλά τα λέω Junior; :shifty:


Ακουσε φιλε μου:
Οπως εχω ξαναπει ΑΕΚ γεννιεσαι, δε γινεσαι.
Αυτο σημαινει οτι η φυσικη εξελιξη ενος παιδιου εαν γνωρισει το μεγαλειο της ΑΕΚ ειναι να γινει ΑΕΚ. Εμενα πχ οκ ο πατερας μου ειναι ΑΕΚ αλλα τα παλια τα χρονια οντας κομμουνιστης κλπ δεν ασχολιοτανε με το ποδοσφαιρο (το οπιο των λαων κλπ). Οταν ομως γνωρισα το μεγαλειο της μεγαλυτερης ομαδας του πλανητη δεν εφυγα ποτε απο κοντα της. Αλλο παραδειγμα απο εδω ο Stefan. Οπως εχει πει ουτε απο σπιτι Αεκτζηδων προερχεται ουτε τιποτα. Ομως οταν γνωρισε την ΑΕΚ εγινε ΑΕΚ. Απο εκει και περα δε γινονται ολα τα παιδακια ΑΕΚ γιατι ο προσηλυτισμος προερχεται απο την αλλη πλευρα. Και οχι μονο απο το οικογενειακο περιβαλλον αλλα απο τα μεσα, την περιρρεουσα ατμοσφαιρα κλπ. Συμφωνα με την οποια πρεπει να εισαι με τους δυνατους, με αυτους που κερδιζουν με καθε μεσο, η νικη ειναι αυτοσκοπος, το ποδοσφαιρο ειναι μονο ποδοσφαιρο και τιποτε αλλο και εκει τελειωνει η ιστορια καθε club κλπ.
Θα σου δωσω αλλο ενα παραδειγμα:
Στην ταξη του γιου μου πρωτη δημοτικου ειναι δεκαπεντε παιδακια. Δεκα αγορια και πεντε κοριτσια. Ε τα οκτω εχουν γινει ΑΕΚ. :lol: + ο γιος μου και αλλος εναν που ητανε απο πριν. Τι σημαινει? Οτι τα προσηλυτισε ενα παιδι επτα χρονων? Οχι βεβαια. Ητανε η φυσικη εξελιξη απλα ο δικος μου λειτουργησε σαν καταλυτης. :lol:
Τεσσερα απο τα δεκα αγορακια + ο δικος μου παιζουν πλεον στις ακαδημιες της ΑΕΚ. Με γονεις γαυροβαζελους κλπ.
Ετσι εχουν τα πραγματα. :whistlink:
https://youtu.be/OSEqkhh45KA :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#503782 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δωσε πονο.


Τα κοριτσακια για αλλο λογο γινονται ΑΕΚ:

Εικόνα


ΞΥΠΝΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΑ :shifty:






Καλα, ειναι και μερικες πνευμα αντιλογιας Τζουνιορα:

Εικόνα

Που τα δες αυτα γραμμενα μωρη τσουραπω; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#503786 Ο πατέρας μου ήταν άεκ και μεγάλωσα στη νέα χαλκηδόνα/ριζούπολη (5-10' από το γήπεδο). Η δημοκρατικότητά του όμως με άφησε να γίνω Ολυμπιακός.
Ξέρω, σώθηκα. Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι πολύ λίγα παιδιά είχαν/έχουν τέτοια τύχη. Ευχαριστώ το μεγάλο μανιτού καθημερινά.

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#503822 Εικόνα

Ισχύει για όσους έχουν παρόμοιες ψευδαισθήσεις