Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#503599 Αν δεν έταζε λαγούς και πετραχήλια θα έπρεπε να έχει μοντάρει τη στρατηγική του τελείως διαφορετικά από την αρχή.
Και εγώ πιστεύω ότι θα έβγαινε (επειδή αποδείχτηκε έμπρακτα ότι ο κόσμος είχε σιχαθεί τα παλιά κόμματα) αλλά όχι τόσο εύκολα όσο το '15 και για να το πετύχει θα έπρεπε να έχει σοβαρό αντίλογο.

Ρε_αλήτη check επειδή κάποιοι ξεχνούν τι είχαμε βιώσει την περίοδο 2010-2015...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#503603
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Αυτά που λες το πολύ πολύ να σε βγάλουν βουλευτακο. Αυτά που γράφει ο Κορτο όμως θα σε κάνουν πορδηπουργο. Άπειρα τα εσωκομματικά αγγούρια που οφείλεις να πηδηξεις για να φτάσεις στο ναμπερ ουαν. Θυμήσου πως καθάρισε τη μπουγάδα ο Αλεξέι σε ένα κόμμα με περισσότερα υλικά και από μια ΑΠΛΉ ΦΑΚΙΝ ΜΠΡΙΖΌΛΑ του Ματσακου.


Εδώ που τα λεμε είχε να κάνει και με την ψυχοπαθή την Κωνσταντοπούλου και τον άλλο τον μουσάτο που δεν θυμάμαι το όνομα του. Άσε που πίνουν ακόμα στην υγεία της αριστεράς και των εσωκομματικών συλλογικών διαδικασιών, δεν έχει δελφίνους εκεί, είναι σκέτο Δελφινάριο :lol:

Αλλά αν το καλοσκεφτείς αυτοί ήταν παιχνιδάκι λόγω συμπεριφοράς, μόνοι τους το έφαγαν το κεφάλι τους, μέχρι να το κάνουν απλά τους άφησε να αλωνίζουν.

Anyway κανα 2-3 καλοί υπουργοί κρατάνε τα μπόσικα και το γεγονός ότι ο λαός βαρέθηκε-κουράστηκε-απογοητεύτηκε λόγω κρίσης, αλλιώς μαύρη μαρμάγκα θα τον είχε φαει και αυτόν αλα Κωστάκης, γιατί καλύτερος δεν είναι.

Καλύτερος; Ποιος είπε κάτι τέτοιο. :s_dunno
Το θέμα είναι αν είναι χειρότερος.
Για εμένα ναι, γιατί έχει την τεράστια ευθύνη που η χώρα έφτασε στο γελοίο δημοψήφισμα και στα cc.
Αλλά προφανώς, αυτή είναι προσωπική άποψη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#503639 Αποβλήθηκε η Unicef Ελλάδας από τον Διεθνή Οργανισμό

Οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση το διοικητικό συμβούλιο της διεθνούς επιτροπής της Unicef είναι οικονομικές παρατυπίες, μετά από τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησε διεθνής εταιρεία.

Βάσει του καταστατικού της UNICEF, οι αποφάσεις αυτές πρόκειται να οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες 60 ημέρες προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις για τη χρηματοδότηση και το διάδοχο σχήμα της εν Ελλάδι επιτροπής του διεθνούς Οργανισμού.

https://www.eleftherostypos.gr/ellada/2 ... organismo/
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503665 Mια ακόμα ξεφτίλα, έχουμε το όσκαρ και δεν θα το παραδόσουμε εύκολα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#503702 He suffered from health problems including acute pancreatitis, in part due to excessive drinking
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#503730
Anonymous Founder έγραψε:O trident1971 είναι πάντως αξιοθαύμαστος για την σταθερότητά του. Δεν έχει κουνήσει ρούπι από την άποψή του, παρόλο που δεν προκύπτει από πουθενά πως έχει δίκιο και πως ακόμη και όλα τα δημοσιεύματα που έχουν ποσταριστεί κατά καιρούς, λένε καταφανή ψέμματα.
Τόσα χρόνια, πρέπει με το ζόρι να γίνει η Μπαζιάνα καθηγήτρια πανεπιστημίου με το ζόρι. Η αλήθεια είναι πως πες πες, πολύς κόσμος έχει πιστέψει πως όντως "την έκανε καθηγήτρια πανεπιστημίου ο Τσίπρας την γυναίκα του", οπότε δεν έχει πάει χαμένος ο κόπος.
Ο trident1971 και κάμποσοι άλλοι εκεί έξω, πιστεύει ακράδαντα πως ο αντρούλης της της έκανε χάρη και την έκανε ΔΥ και μετά και καθηγήτρια πανεπιστημίου, ενώ η αλήθεια είναι πως η εν λόγω πέρασε με ΑΣΕΠ πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ φύγει από το 3%, και αυτή τη στιγμή έφτασε να είναι βοηθητικό προσωπικό σε ένα ΑΕΙ.
Κολλητός είναι ακριβώς το ίδιο, και την τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είναι σύζυγος πρωθυπουργού... :s_tongue

Αλλά ΟΚ, όπως έχουμε ξαναπεί, όλοι χρειάζονται τα παραμύθια τους. Το περίεργο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν την Μπαζιάνα ύποπτη, δεν έχουν κανένα κακό λόγο να πούνε ποτέ για άλλες συζύγους, εκεί είναι προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς!
:lol:

Και θα το ξαναπώ: 1000 στραβά έχει ο Τσίπρας, από όπου κι αν τον πιάσεις, έχει τόσα να του καταλογίσεις. Τι διάβολο χρειάζεσαι την γυναίκα του, και πρέπει να της ρίχνεις λάσπη; Αφού έχεις τόσα πράγματα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ να καταλογίσεις στους ΣΥΡΙΖΑιους, για ποιο λόγο να μπεις στον κόπο;
Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω, είναι πως τέτοιες "ειδήσεις" ικανοποιούν τα κατώτερα ένστικτα κάποιων που εν τέλει πιστεύουν ακράδαντα στο "πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή". Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
:s_dunno


Για τσεκαρε αν σχολιασα το τελευταιο νεο περι αλλαγης εργασιας της αγαπημενης σου.
Μη σε κουραζω, καπου το διαβασα στο νετ το νεο, αλλα δεν το σχολιασα.
Και ξαφνικα σε βλεπω να αρχιζεις τα ζειμπεκικα, και να σηκωνονται και οι υπολοιποι λεβεντες να βαρανε παλαμακια, ενω δεν εβαλε κανεις κερμα στο τζουκμποξ. :)
Αυτο μονο σχολιασα, το χορο χωρις μουσικη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#503731
Corto Maltese έγραψε:O κοινώς ομολογούμενος βλάκας κάνει 3 χρόνια κουμάντο μία χώρα, έχει φάει κι έχει πιεί με όλους τους ισχυρούς του κόσμου και έχει εξασφαλίσει τα δισέγγονά του, ενώ εμείς οι κοινώς ομολογούμενοι έξυπνοι λέμε |λογοκρισία| στα ιντερνέτια....


Πολυ σωστο. :thumbsup:

Παρακατω σε αλλο ποστ ομως γραφεις για τα "ινία" της χωρας, και παρ' ολο που ξερω οτι ειναι λογω κεκτημενης ταχυτητας, ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ. :rant:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#503740
Corto Maltese έγραψε:O κοινώς ομολογούμενος βλάκας κάνει 3 χρόνια κουμάντο μία χώρα, έχει φάει κι έχει πιεί με όλους τους ισχυρούς του κόσμου και έχει εξασφαλίσει τα δισέγγονά του, ενώ εμείς οι κοινώς ομολογούμενοι έξυπνοι λέμε |λογοκρισία| στα ιντερνέτια....


Ποθεν αυτη η σιγουρια; Λογω προηγουμενων παραδειγματων; Εξ ασφαλους πηγης λογω συγγενειας; Απο συνομιλια στο καφενειο; λογω ευσεβων ποθων ορισμενων;
Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να πεταμε κο(τ)ρωνες επειδη μας κανουν πιο αντικειμενικους.....
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503745 Μια ματιά αραιά και που και στην άλλη πλευρά του νομίσματος, εκεί που τα βλέπει κανείς όλα μαζεμένα, εκεί που η μεγάλη εικόνα βγάζει μάτια, δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν, απλά μας δείχνει τι βλέπουν και οι απέναντι από τον δικό μας χώρο.

https://www.youtube.com/watch?v=cm1HmXltrKo&t=3327s
Άβαταρ μέλους
By mirage
#503793 Τι θελει να πει ο ποιητης με την εισαγωγη πριν το βιντεο; Επισης αυτος ειναι ο νέος Βελόπουλος;

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503824 Όχι δεν είναι φαιδρός, αλλά θέλει αρκετά βίντεο να παρακολουθήσει κανείς για να μπεί στο πνεύμα του
Άβαταρ μέλους
By mirage
#503826 Εντάξει επειδή δεν έχουμε ολοι άπειρες ωρες να καιγόμαστε ακουγωντας Χιο ποιό ειναι το πνεύμα του και σε τι διαφερει απο τον κυριο Κωνσταντινίδη; ΟΚ δεν ειναι βαψομαλλιας.

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503827 Η συζήτηση τώρα είναι ποιός έχει άπειρες ώρες ή αν λέγονται αλήθειες που δεν λέγονται αλλού ? Μάλλον ενοχλεί το ύφος που δεν είναι στρογγυλεμένο και δεν λιβανίζει το πολιτικό σύστημα, ειδικά το σημερινό γιατί για όλους έχει ο μπαξές.