Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#503687
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#509713 Περαστικά!
Κι εγώ φλερτάρω επικίνδυνα, όσο πλησιάζει η 30/6...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#509715
Νίκος Παππάς έγραψε:Περαστικα! Προσεχε τωρα το αλλο χερι :)


Η πλάκα είναι ότι το έπαθα στο σπίτι, όχι στη δουλειά... Χορτοκοπτικό και κακή στάση στο laptop :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#509720 Η αδερφή μου έχει φοβερό πρόβλημα από το πληκτρολόγιο και την πιάνει συχνά πυκνά όταν έχει φόρτο, εγώ ευτυχώς σε αυτό το σημείο δεν παίζει να πονέσω με τίποτα με πονάνε άλλα περισσότερο άλλωστε
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#509939 Σταύρο επηρεάζει και στοοοο.....; εεε... :lol: :metalo:

Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510008
sknipper έγραψε:Τα 10 κιλά σε 2-3 μήνες πολύ αισιόδοξο το βλέπω. Και όχι να σε στεναχωρήσω αλλά το θέμα δεν είναι να τα χάσεις αλλά και να τα διατηρήσεις.
Νομίζω καλύτερο είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θυσίες διατίθεσαι να κάνεις, μόνιμες θυσίες. Αλλιώς δεν έχει νόημα, άμα αρχίσεις να ξανατρως πολύ θα ξαναπάς εκεί που είσαι. Άρα μη βιάζεσαι να τα χάσεις, καλύτερα αργά και σταθερά, χωρίς να νιώθεις να στερείσαι. Έστω χάσε τα πρώτα 4-5 σχετικά γρήγορα για να νιώσεις αυτοποεποίθηρη (ναι μπορώ να το κάνω, κοίτα τι ωραίος που είμαι, για δες που μου χωράει πάλι εκείνο το ωραίο παντελόνι κλπ) αλλά μετά πιο ήσυχα. Γιατί αν στερείσαι μετά σου γυρίζει μπούμερανγκ και τα ξαναπαίρνεις (φαινόμενο του εκκρεμούς).

Επίσης εμφράγματα και εγκεφαλικά μια χαρά κάνουν άνθρωποι από τα 28-30....


επανέρχομαι ένα μήνα μετά το πόστ σου και 1.5 στο σύνολο όπου έχω χάσει σχετικά εύκολα 6+ απλά κόβοντας αρκετά σκούπι , δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολη η ζωή χωρίς πολλά (κακά) λιπαρά , τηγανιτά και ζάχαρες (και κάνα μισοκιλό+ τυρί την εβδομάδα, αυτό λίγο μου λείπει μιας και λατρεύω τα τυριά, τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς τα σιχαινόμουν )

κατά τα άλλα τρώω ακόμα αρκετά, τρώω περισσότερο πρωί και γενικά πιο ποιοτική διατροφή και ανέβασα δραματικά τα πράσινα παρότι πάντα έτρωγα λαχανικά, απλά τώρα τρώω πολύ περισσότερα και λέω να πουλέψω και τα όσπρια παρότι μου αρέσουν, αρχίζω και καταλαβαίνω σιγά σιγά πόσο με βαραίνουν.. 1 φορά το 15νθημερο λέω μόνο και μόνο γιατί μου αρέσουν αρκετά.

ανέβασα και λίγο τις προπονήσεις μου (τώρα το καλοκαίρι παίζει γενικά και περισσότερη γυμναστική) και απλά χάνω

οκ απλά ζω λίγο πιο υγειινά κλάιν, γλυκά ποτέ δεν έτρωγα πολλά τώρα έχουν πέσει στο ελάχιστο, τηγανιτά ποτέ δε συμπαθούσα άρα δε μου λείπουν καν, junk είχε αρχίσει έτσι κι αλλιώς να το απορρίπτει ο οργανισμός (όπως έμπαινε έβγαινε) και πολύ αλκοόλ έτσι κι αλλιώς το είχα μειώσει γιατί με χάλαγε, επίσης μπύρες τον πούλο κρατάω μόνο βαρύ αλκοόλ σε λίγες ποσότητες μια φορά τη βδομάδα και αν και κρέας πολύ πιο καθαρό και λιγότερο, παίζω μισό μισό με ψάρι και μέρες που δεν θα κάνω προπόνηση μπορεί και καθόλου να μην μένει στο πεπτικό η σαπίλα

θέλω όμως να το εξελίξω λίγο το ζήτημα και να αρχίσω να μαγειρεύω περισσότερο ο ίδιος για να γίνει πιο σωστή δουλίτσα μακροπρόθεσμα (να τρώω υγιεινά, άσε το βάρος το βάρος τελικά είναι το πιο εύκολο από ότι φαίνεται) και επίσης θέλω να ψάξω λίγο συνδυασμούς φαγητών που μάλλον δεν πρέπει να κάνω και αυτό μάλλον φαίνεται και από το πόσο βαραίνω μετά το κάθε γεύμα και έχω τάση για ύπνους

άμα φτιάξω τα παραπάνω θα στραφώ στο θέμα τσιγάρο, να καθαρίσω τελείως τον οργανισμό μου από σκουπίδια

επίσης αναρωτιέμαι αν γίνεται να απεξαρτηθώ από τον καφέ (εννοείται σκέτος πλέον) τα πρωινά που ξυπνάω που αν δεν πιω δεν λειτουργεί καθόλου ο εγκέφαλος και πέρα από τη δουλειά δεν μπορώ καν να οδηγήσω 2 τετράγωνα χωρίς να κινδυνεύσω να τρακάρω :lol:

δύναμη ιδιαίτερη προς το παρόν δεν νιώθω να χάνω, δεν κάνει άλλωστε το λάθος να λιμοκτονήσω με το πρόγραμμα που έχω γιατί θα με μαζεύουν λίγο έχει ανέβει το agility, έχω ξεπρηστεί (αυτό μάλλον από τα ψωμιά) μεχρι και στη φάτσα και μου έχει ανέβει αρκετά (επιπλέον) και η σεξουαλική διάθεση η οποία γενικά είναι σε άνθιση τη τελευταία 3ετια που ξανάρχισα να κουνιέμαι γιατί πριν ήμουν επί 6-7 χρόνια καθισιό και είχα γίνει γέρος κανονικός
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 19 Μάιος 2018, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#510012 Δεν βλέπω σε τί θα σε ωφελήσει το να κόψεις τον καφέ, ειδικα αν δεν τον πίνεις με ζάχαρη.

1-2 καφέδες τη μέρα (φαίνεται) ότι σου κάνουν και καλό
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510013 μέχρι 2 πίνω έτσι κι αλλιώς, εκτός αν γίνει κάνας χαμός στη δουλειά όπου πίνω και 3ο (και εκείνες τις μέρες γενικά δεν είμαι καλά για να πιω και 3ο)

απλά με χαλάει λίγο η ιδέα της εξάρτησης, να μην μπορώ δηλαδή να λειτουργήσω χωρίς μια ουσία (ή να ξέρω ότι δεν θα πάω τουαλέτα την τάδε στιγμή της ημέρας αν δεν καταναλώσω τη συγκεκριμένη ουσία)

προς το παρόν δεν θα προσπαθήσω καν, έχω άλλες προτεραιότητες , απλά θα ήθελα να μπορώ να πίνω τον καφέ σαν ένα ρόφημα που απολαμβάνω γιατί μου αρέσει γευστικά, όπως θα ήθελα να κάνω και λίγα τσιγάρα την ημέρα τις στιγμές που αξίζει (μετά το μεσημεριανό πχ). δεν μου αρέσει η ιδέα ότι είμαι "πρεζάκι"

με το αλκοόλ πχ το έχω φτιάξει αυτό το θέμα και δεν είμαι πλέον όπως παλιότερα που αν περνούσαν μέρες χωρίς αλκοόλ ένιωθα περίεργα, ή μην το πάω ακόμα πιο παλιά που ήθελα ένα ποτήρι ουίσκι να πέσω για ύπνο.. τώρα θα πιω όντως επειδή θα το απολαύσω και αν είμαι με παρέα

το αλκοόλ βέβαια σε πηδάει οπότε βλέπεις πιο άμεσα το πόσο σε χαλάει για αυτό είναι και πιο εύκολο να αποφασίσεις να κάνεις κάτι για αυτό, ο καφές δεν είναι ίσα ίσα σου κάνει καλό όταν θες να δουλέψει το μυαλό, αλλά δεν παύει να είναι εξάρτηση
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#510016 Κοίτα, επειδή ο καφές ειναι απόλαυση και επειδή κι εγώ δε θέλω να εξαρτώμαι (το πρωί ήμουν έως και επικίνδυνος χωρίς καφέ, έχω τρακάρει σε ξεπαρκάρισμα και άλλα όμορφα) εκανα το εξης.
Εκοψα τον καφέ για 2 βδομάδες φάση διακοπών που είσαι πιο χάλαρος. Η πρώτη βδομάδα ήταν ζόρι (πονοκέφαλους τις πρώτες μέρες) αλλά μετά έφτασα 6 μήνες χωρίς καφέ χωρίς.
Απλά θεώρησα ότι χάνω μια κοινωνική απόλαυση χωρίς κάποιο προφανές όφελος και πλέον είμαι στους 2 χωρίς να πίνω καφέ το πρωι και χωρίς να είμαι δημόσιος κίνδυνος :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510017 σωστή η ιδέα σου, το καλοκαίρι που θα έχω 3 βδομάδες άδεια θα το επιχειρήσω

σήμερα πάντως που δεν έχω δουλειά θα μείνω στον πρωινό

και τώρα πάω να παίξω θαλασσίτσα :superman: