Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#500424
REALZEUS έγραψε:Δεν μίλησα για αυγά. Αν και είναι πιο ωραία από τα ψάρια... :iconcool:

Τωρα σιγουρα δεν ξες να φας.

Ρε Δια το χαβιαρι σαρεσει; :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#500435
stavrosg έγραψε:Θα διαφωνήσω μόνο στο τηγανιτό καλαμαράκι (που μπορεί να είναι και θραψαλο). Αν είναι μάγκας ο ψήστης, με το ψητό θα πας να πετάξεις τα τηγάνια σου!

< >


Μιας και μιλάμε για ροδέλα, 99,99% είναι θράψαλο, που επιπλέον γίνεται καλύτερο στο τηγάνι απ' ότι το καλαμάρι.

Ελπίζω μόνο να μην πιστεύει κανείς πως χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα είναι φρέσκα και Ελληνικά... :lol: Γιατί, με απειροελάχιστες εξαιρέσεις, δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#500440
italakias έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Δεν μίλησα για αυγά. Αν και είναι πιο ωραία από τα ψάρια... :iconcool:

Τωρα σιγουρα δεν ξες να φας.

Ρε Δια το χαβιαρι σαρεσει; :whistlink:


Αυγά οξύρρυγχων; Νταξ, καλό είναι σε καναπεδάκι με πατέ χήνας και συνοδεία σαμπάνιας, αλλά δεν είναι και τίποτα τόσο τρομερό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#500442 τα βλεπεις Ιταλακια,δεν ειναι τιποτα σπουδαιο για τους κομμουνιστες το χαβιαρι :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#500504 Έτρεχε το χαβιάρι στους δρόμους... :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By krom
#500518 Το πετάγανε επειδή έληγε και ήταν πάμφτηνο-----> 120% κλασικά ψέμα.

Το χαβιάρι στη ΕΣΣΔ θεωρούνταν προιόν υπό έλλειψη, σαν την οδοντόπαστα πχ και ήταν πανάκριβο.
Πήγαινε όλο για εξαγωγές και αυτό που έμενε πουλιόταν σε καμιά πρωτοχρονιά σε παρανοικές τιμές. Για να ΧΟΡΤΑΣΕΙ ο κοσμάκης ''χαβιάρι'' και να γράφει μετά απο 40 χρόνια τέτοιες μπούρδες ο δίας, φτιάξανε τεχνητό χαβιάρι από ζελατίνη, ασπράδια αυγών και γεμίσανε τον τόπο - BOYNA AΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ στα μαγαζιά...
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%80%D0%B0
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#502543 Φάγαμε χθες στο Cape Sounion.
Ας αρχίσω από τα καλά: απίστευτη τοποθεσία, ευγενικό προσωπικό, καταπληκτική η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου. Πραγματικά είναι πανέμορφο το σημείο και η θέα.
Στο φαί όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά... Αντιλαμβάνομαι πως είναι νωρίς ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι σοβαρή δικαιολογία. Όταν ζητάς αυτά τα χρήματα, αυτό που προσφέρεις δεν μπορεί να είναι απλά καλό και... "τρώγεται".
120€ (με μπουκάλι κρασί) για δύο άτομα, είναι πάρα πολλά λεφτά και απλά δεν τα αξίζει. Θα έπρεπε να ήταν λίγο πάνω από τα μισά, δεδομένης της ποιότητας του φαγητού.
Αν πάτε, πάρτε ένα club sandwitch όπως κάνουν οι περισσότεροι, ή ένα καφέ στην πισίνα ή την παραλία. :s_no

Με αυτά τα λεφτά, τρως καταπληκτικά στο Varoulko. Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχεις το ίδιο location. Αλλά η διαφορά είναι χαώδης και απλά δεν δικαιολογείται.
Αντίστοιχη (και μάλλον χειρότερη) φάση μου φαίνεται και το άλλο πανάκριβο resort της περιοχής, το Lagonisi Grand Resort... Δεν έχω πάει, αλλά δεν νομίζω πως θα το κάνω κιόλας.
:lipsealed:
Εναλλακτικά, για όποιον θέλει κάτι ενδιάμεσο, υπάρχει και το Moorings στην Βουλιαγμένη. Κι αυτό ακριβό, αλλά με ακόμη καλύτερη περιποίηση (για εμένα έχει το πιο ευχάριστο και εξυπηρετικό προσωπικό επίσης), φαγητό που δεν φτάνει το Βαρούλκο, αλλά είναι πολύ καλό και η τοποθεσία είναι εξαιρετική.
Το μόνον (και σοβαρό βέβαια) κακό είναι πως τα Σαββατοκύριακα είναι γεμάτο με κλαρινογαμπρούς και την συνοδεία τους. Προτιμήστε το ισόγειο αντί του πρώτου ορόφου αν θέλετε λίγη περισσότερη ησυχία. Αν πάλι δεν θέλετε να φάτε, πιείτε ένα καφεδάκι και προτείνω την σοκολατόπιτα με παγωτό για γλυκό (αυτό φάγαμε χθες για να... γλυκαθούμε λίγο από την εμπειρία του Cape Sounion! :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#502566
krom έγραψε:Το πετάγανε επειδή έληγε και ήταν πάμφτηνο-----> 120% κλασικά ψέμα.

Το χαβιάρι στη ΕΣΣΔ θεωρούνταν προιόν υπό έλλειψη, σαν την οδοντόπαστα πχ και ήταν πανάκριβο.
Πήγαινε όλο για εξαγωγές και αυτό που έμενε πουλιόταν σε καμιά πρωτοχρονιά σε παρανοικές τιμές. Για να ΧΟΡΤΑΣΕΙ ο κοσμάκης ''χαβιάρι'' και να γράφει μετά απο 40 χρόνια τέτοιες μπούρδες ο δίας, φτιάξανε τεχνητό χαβιάρι από ζελατίνη, ασπράδια αυγών και γεμίσανε τον τόπο - BOYNA AΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ στα μαγαζιά...
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%80%D0%B0



κλασσικά και διαστρεβλωμένα γεγονότα από το δια :metalo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#502744 Θα την σπασω του γκουρμεδιαρη λεφτα 2 ποστ παραπανω , αλλά δεν ηξερα και που να το βαλω . Φευγοντας απο αθηνα απο αχαρνων η αττικη οδο η και ολο το ποταμι συνηθως μετα τις οκτω πειναω και τα παιδια θελουν κανα σουβλακι , απο αρχαιοτατων χρονων εβγαινα στην τατοιου στην Ν. ερυθραια πανω στην στροφη που ηταν ο ψυχογιος και ετρωγες στο ποδι οτι ηθελες και αποδεκτη για μενα ποιοτητα . Τωρα που εχει κλεισει και δεν καταλαβαινω γιατι μια και ηταν περασμα και ειχε παντα κοσμο δεν υπαρχει τιποτα να παρεις κατι , χαμπουργερ αποκλειονται , σε καμμια ψιλοπαρακαμψη η δεν ξερω εγω , δεν εννοω να βγω και να ψαχνω σουβλατζιδικα στο κεντρο του περιστεριου η να ψαχνω κηφισια .
Αν κανεις γνωριζει κατι βολικο θα ημουν ευγνωμων .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#502745 Τις προάλλες με πήγανε στην Καντίνα του Γιάννη στη Φιλαδέλφεια που είναι πολύ κοντά στην έξοδο της Εθνικής
https://www.google.com/maps/place/The+J ... 23.7502085

Αποδεκτό και μεγάλο το σάντουιτς (μπορείς να βάλεις καλαμάκι, γύρο, πανσέτα κλπ)