Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#434310 -Yamamoto-san, Honda has obviously had a very difficult in coming back to Formula One, so what makes you confident that you have can success with Toro Rosso?

MY: Although we do not have much time until the start of the next season....

Καπου εδω σταματησα να διαβαζω :lol:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#495551 UP!

Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#497756
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#500709 Βρε μελαχρινάκι... Εικόνα

Εικόνα

ΣΕ ΠΟΤΙΣΑ ΦΑΡΜΑΚΙ... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By sparticle
#500713 Περιμενα μία τετοια μερα για να γραψω την 100% δικια μου υπεργαματη θεωρια ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κλπ κλπ...

Με δεδομενο οτι ζουμε σε σφιχτες εποχες και προσωπικα δεν πιστευω το παραμυθι οτι οι μεγαλες ομαδες και οι κατασκευαστες μπορουν και διαθετουν αμυθητα ποσα και απεριοριστο μπατζετ για την F1 (τωρα που δεν υπαρχουν και οι χορηγοι του παρελθοντος), σε συνδυασμο με το οτι -αν δεν κανω λαθος- η Honda πληρωνε τον παχυλο μισθο του Αλονσου, μηπως πολυ απλα πηρε τα γκαφρα αυτα και τα εριξε στην εξελιξη του κινητηρα της και βλεπουμε αυτο που βλεπουμε??? It's a simple thought :hmmm:

Μηπως τελικα το προβλημα ηταν ο Alonso φιλε μου Geo??! (Ερωτηση κανω, μη με εξορισεις :tomato: )
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#500719 Περιμενετε ρε παιδια. 2ος αγωνας και βγαλατε τα συμπερασματα σας. Σαφως και εχει βελτιωθει η Χοντα (Λογικο ειναι η πεμπτη της χρονια). Εγω πιστευω οτι η σχεση Μακλαρεν -Χοντα ηταν τοξικη και δεν πηγαινε αλλο και καλως χωρισαν δρομους
Και παρακαλω ας μη ξεχναμε ευκολα...
Ας περιμενουμε λιγους αγωνες ακομα..
.
Γιαννη η Χοντα ηθελε να κανει come back με τον Ισπανο..
Και ανέλαβε το κοστος..
Οπως η μερκ δινει ΤΑ λεφτα στον Λουη..
Δλδ αν του χρονου η Μερκ απαλλαγει απο τα συμβολαια του Χαμ και μποτας και παρει Οκον και Ρασελ, αυτοματα θα παρει και 1 σεκ επειδη τα χρηματα θα πανε στην εξέλιξη??
Οποτε κανεις Αλονσο δεν εφταιγε για τη καταντια

.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#501227 Alonso downplays Toro Rosso-Honda performance

Asked about Toro Rosso’s performance in Bahrain, he told BBC: “It was great – but you didn’t ask about Toro Rosso in Australia.

:omg:
“Because, I mean, if the Toro Rosso question will become a normality, I hope it becomes a normality at all 21 races – because the championship is 21 races."
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#508818 Φημες λενε για Πασχαλη Βαρλαιν από Καναδα και μετα!!

Όχι μονο είναι παλτο,αλλα τα κανει και τροπετο!!!