Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#495904
JimClark έγραψε:31 Μάρτη η παραλαβή. :metalo: :inlove:

Θύμισε μου το χρώμα. Χθές έσκασαν μύτη κάτι αυτοκινητάμαξες όπου μεταξύ άλλων fiat είχαν και 3-4 απο δαύτα(κόκκινοι κρίκοι κιετς). Κάτι σε γκριζοπράσινο ήταν.
Πάντως μέχρι να ετοιμαστούν στις εδω αποθήκες, να ανέβει πάνω, πινακίδες, λαμπάδα κλπ. λογικά μέσα σ' αυτά είναι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#496527 μ'αρέσει που από χθες λιώνω στο καθισιό στη "δουλειά" . Κλείσαμε τις μηχανές και τώρα τα συνεργεία κάνουν καθαρίσματα και αμπαλάζ . Σε ένα με δυο μήνες συνταξιούχος .
Το τελευταίο τρίμηνο ήταν για μένα εφιαλτικό αφού σχεδόν όλοι ήταν στην κοσμάρα τους και μου βγήκε ο πάτος στον ποιοτικό έλεγχο. Εννοείται οτι τώρα χαλαρώνω και δεν το κουνάω από το γραφείο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#496537 Δεν μου αρέσει που εκνευρίστηκα με γείτονα και του είπα (admittedly απότομα) δύο φωνήεντα. Μάλιστα, ενώ ξεκάθαρα είχα δίκιο επιχείρησε να με βγάλει τρελό. :vava:
|λογοκρισία| μου ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό χαλάω τη ζαχαρένια μου για τρίτους, τέλος πάντων, το λαμβάνω ως διδακτική εμπειρία και συνεχίζω ζεν. :innocent:

Σε ζμπόϊλερ το περιστατικό για όσους δεν βαριούνται να το διαβάσουν:

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάρκαρε τα δύο οικογενειακά αυτοκίνητα έξω από την πολυκατοικία και, δυστυχώς, το ένα εκλάπη πριν από 2.5 χρόνια.
'Εκτοτε παρκάρει στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας ΚΑΙ τα δύο (το κλεμμένο αντικατεστάθη), ενώ δικαιούται ΜΙΑ θέση/διαμέρισμα.

Τέλος πάντων, κάνουμε τα στραβά μάτια οι υπόλοιποι, εξάλλου κάποιοι δεν παρκάρουν στο γκαράζ επειδή είναι αρκετά στενάχωρο, οπότε δεν υπάρχει θέμα, σωστά; :s_dunno
Κι όμως, ο τύπος το δεύτερο κάρο το βάζει ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ, όπου κι εγώ ανεβάζω στροφές, παρ'όλ'αυτά του λέω ευγενικότατα, σεβόμενος και το άγχος που είχε λόγω κλοπής, να το βάζει λίίίγο πιο κει για να μπορώ να μπαινοβγαίνω, όπερ και εγένετο.

Η ταλαίπα όμως έχει κι άλλο κεφάλαιο. Ξεκίνησε να κλείνει την ασφάλεια της γκαραζόπορτας, για να μην του τα κλέψουν και ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. :help:
Ξανά μανά συμβούλιο πολυκατοικίας, με απόφαση να κατεβαίνει η ασφάλεια μετά τις 23:00. Πάλι δείχνουμε κατανόηση στη φοβία του γείτονα.
Κι όμως, ούτε έτσι νιώθει content ο φίλος, οπότε όταν τα αμάξια του είναι μέσα, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ κλείνει την ασφάλεια, ενώ όταν τα βγάζει έξω την αφήνει ΑΝΟΙΧΤΗ. :tomato: :tomato:
Και πάλι υπομονή ο δίπλωματ, άστο δεγαμιέται, πέρασε και κάποια προβλήματα υγείας ο άνθρωπος, δώσε τόπο στην οργή.

Ε, σήμερα κατεβαίνω να πάω για μία σύντομη δουλειά, κατεβαίνω στο γκαράζ, ασφάλεια ανοικτή, το αυτοκίνητο του γείτονα λείπει (υποσημείωση: το δεύτερο έφυγε από την πολυκατοικία, αφού ανήκει στο τέκνο το οποίο έφυγε από την οικογενειακή φτερούγα :s_laughat ), βγαίνω, κάνω τη δουλειά μου, γυρνάω.

Και βγάζω το χειριστήριο να ανοίξω τη γκαραζόπορτα. Νιέντε. Ξανά. Τίποτα, μηδέν εις το πηλίκον. Σκέφτομαι, "μπα, θα χάλασε η |λογοκρισία|". Βγαίνω έξω, μπαίνω από την είσοδο της πολυκατοικίας και κατεβαίνω στο γκαράζ, κοιτάω τον πίνακα και αρχίζω τη χριστοπαναγία και τα καντήλια. Η ασφάλεια ήταν ΚΛΕΙΣΤΗ. :rant: :rant: :rant: Βάζω το ρδελάκι μου μέσα και ΓΡΑΜΜΗ στον κύριο (εδώ έγκειται το λάθος μου, αφενός γιατί χαλάστηκα και αφετέρου γιατί πήγα νευριασμένος :s_yes ), ο οποίος ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ. ΓΤΠΚΧΚΤΠ. :s_devil

Συμπέρασμα: δεν ανεβάζουμε πίεση για τον ασυνάρτητο συνάνθρωπό μας. Δεν χαλάμε τη ζαχαρένια μας για τίποτα και κανέναν, ειδικά σε περιόδους που έχουμε πραγματικές δυσκολίες.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#496555 Δεν είναι έτσι ακριβώς διπλωμάτη μου...
Όταν ο άλλος είναι στα @@ του, είναι ξενιστής και ζει εις βάρος σου, δεν γίνεται να κάνεις μόνιμα τα στραβά μάτια...
Και καλό είναι να μην κάνεις. Και η ανοχή έχει όρια...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#496559 Υπάρχουν λόγοι που επιδεικνύω τέτοια ανοχή. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους αναφέρω εδώ.

Υπό Κ.Σ. το πιθανότερο είναι ότι θα γινόμασταν μπίλιες, θα το τράβαγα από τα μαλλιά no doubt.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#496592
diplomat έγραψε:Υπάρχουν λόγοι που επιδεικνύω τέτοια ανοχή. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους αναφέρω εδώ.

Υπό Κ.Σ. το πιθανότερο είναι ότι θα γινόμασταν μπίλιες, θα το τράβαγα από τα μαλλιά no doubt.
Εισαι με αναστολή?

.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#496684
diplomat έγραψε:Υπάρχουν λόγοι που επιδεικνύω τέτοια ανοχή. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους αναφέρω εδώ.

Υπό Κ.Σ. το πιθανότερο είναι ότι θα γινόμασταν μπίλιες, θα το τράβαγα από τα μαλλιά no doubt.


Εξαιρετικες ιδεες η αναστολη και ο πεθερος :lol:

Στα σοβαρα ομως, επειδη ειναι γαιδαρος ο τυπος, κλειστου την ασφαλεια οταν βγει. Μολις κανει τη γυρα 2-3 φορες και αρχισει να παραπονιεται, ισως νιωσει.
Αλλιως, οπως ειπαν και παραπανω το παρασιτο θα συνεχισει να παιρνει "κεκτημενα" με τη μεθοδο του σαλαμιου , και θα βγαινει και απο πανω... γιατι αφου του περναει ειναι ηρεμος ψυχολογικα σε αντιθεση με τους υπολοιπους...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#496689
trident1971 έγραψε:Εξαιρετικες ιδεες η αναστολη και ο πεθερος :lol:

Πράγματι, ευφάνταστα σενάρια αλλά αμφότερα δεν ισχύουν. :innocent:

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω φως με οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Ασυναρτησία galore.
Ας δώσω παράδειγμα. Μου έχει εκμυστηρευτεί ότι έβλεπε στον ύπνο του εδώ και είκοσι χρόνια την κρίση να 'ρχεται. :dizzy:

Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ο λόγος που δεν αρχίζω παρτίδες είναι ότι δεν θέλω να έχει αντίκτυπο σε δικά μου πρόσωπα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#496698
mousatos έγραψε:μ'αρέσει που από χθες λιώνω στο καθισιό στη "δουλειά" . Κλείσαμε τις μηχανές και τώρα τα συνεργεία κάνουν καθαρίσματα και αμπαλάζ . Σε ένα με δυο μήνες συνταξιούχος .
Το τελευταίο τρίμηνο ήταν για μένα εφιαλτικό αφού σχεδόν όλοι ήταν στην κοσμάρα τους και μου βγήκε ο πάτος στον ποιοτικό έλεγχο. Εννοείται οτι τώρα χαλαρώνω και δεν το κουνάω από το γραφείο.


Έκλεισε το εργοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη; :help:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#496699 yeap , από το Νοέμβριο διώχνει κόσμο , τον Ιούνιο η τελευταία παρτίδα απολύσεων ( δεν γίνεται , δε μπορεί να τους διώξει όλους μαζί) .
Εννοείται οτι η αποθήκη γέμισε με στοκ , μέχρι τον Ιούνιο προλαβαίνεις να παραγγείλεις κάτι από τα έτοιμα.
Οι μηχανές πάλιωσαν και δε θέλουν να ρίξουν λεφτά αφού ο όμιλος έχει ίδιο εργοστάσιο στην Πολωνία. Ο τωρινός διευθυντής παραγωγής μας θα πάει εκεί, ο υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου είναι κι αυτός Έλληνας από το 2016.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#496703
diplomat έγραψε:Ας δώσω παράδειγμα. Μου έχει εκμυστηρευτεί ότι έβλεπε στον ύπνο του εδώ και είκοσι χρόνια την κρίση να 'ρχεται. :dizzy:



Μάλλον λάθος παράδειγμα έδωσες.


< A3003 >