- 23 Μαρ 2018, 11:12
#496741
Είχα πάρει κάτι σταβλίσιες από Αγνό για δοκιμή. Γενικώς δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Αγνό. Τις άφησα 4 μέρες στο ψυγείο και τις είχα πασαλείψει με χοντρό αλάτι και λάδι, με καθημερινό γύρισμα
Τις έβγαλα την 4η μέρα, είχαν πάρει χρωματάκι ήταν έτοιμες. Η μία ήταν χοντρή η άλλη αδύνατη. Η χοντρή μου βγήκε η μισή medium well και η άλλη μισή medium προς medium rare (κάποια μέρη ήταν πιο χοντρά. Έφαγα το medium well μέρος και έσπρωξα στην
το rare. Ωραίο το κρέας και είχα πετύχει το αλάτι ακριβώς, άντε ένα κλικ παραπάνω
Αλήθεια πώς πετυχαίνουμε το ομοιόμορφο ψήσιμο; Φοβήθηκα να την πατήσω πριν μη σκληρύνει
Την αδύνατη την ξέχασα καναδυο λεπτά παραπάνω και παραλίγο να βγει λάστιχο, στο παρά well-done την έβγαλα (75+
)
Drive quick but safe and stay calm.