Bayern7 έγραψε:dimik έγραψε:Αντί για αψιά γραβιέρα δοκίμασε Αρσενικό Νάξου, δίνει μια ιδιαίτερη "πουτανιά" που μου αρέσει πολύ.
ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ τυρί. Τι να λέμε. Respect.
+τρικαλινό λουκάνικο με πράσο + τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
italakias approved
Bayern7 έγραψε:dimik έγραψε:Αντί για αψιά γραβιέρα δοκίμασε Αρσενικό Νάξου, δίνει μια ιδιαίτερη "πουτανιά" που μου αρέσει πολύ.
ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ τυρί. Τι να λέμε. Respect.
dimik έγραψε:+καρδιτσιώτικο λουκάνικο με πράσο + τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
Andreasdik έγραψε:dimik έγραψε:+καρδιτσιώτικο λουκάνικο με πράσο + τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
Πέρα από την πλάκα, ο συνδυασμός είναι τέλειος!!
Ειδικά αν έχει και ψητές πιπεριές το μενού....
dstou έγραψε:Για γραβιέρα,κεφαλοτύρι, πεκορίνο,ξεροσφέλι, σαγανάκι απλούν, σαγανάκι καπνιστό, κάτσε καλά λέβελ όλα τους -> τυροκομείο Πολύφημος.
Δυστυχώς τα διακινεί μόνο σε τοπικό επίπεδο, νότια Πελοπόννησο, ή τηλεφωνήστε να βρείτε κάποιο συνεργάτη αλλού, π.χ. εγώ τυχαίνει και έχω έναν στην Αθήνα δίπλα στο σπίτι μου. Αν βρεθεί κανείς στα μέρη του τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Όχι τόσο για τα λευκά τυριά του, τα κάνει λύσσα.
http://polyfimos.gr/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae/
Για μυτζήθρα, φέτα κατσικίσια, σφέλα και γιαούρτι πρόβειο -> Σούπερ μάρκετ Αφοί Πετρόπουλοι (= τα αδέρφια του Πολύφημου) στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Πάρτε και λίγο χοιρινό παστό. ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ.
Dodger έγραψε:
Ποιό τυροκομείο είναι στην Αρκαδία; Για πε....
gianik έγραψε:Επειδή στο s/m σπάνια βρίσκω ντομάτες της προκοπής, τωρα τελευταία έχω βολευτεί με τα μικρά (τύπου βελανιδι ) που έχει ο Σκλαβενίτης...
Πολυ νόστιμα, πλένεις όσα θες κ είσαι έτοιμος.
Dodger έγραψε:Εμ, βάλτε καμιά ντοματιά, έστω και σε γλάστρα....
italakias έγραψε:Για να φας καλη ντοματα πρεπει να προερχεται απο καλο σπορο.
Anonymous Founder έγραψε:Παίζουν κάποιες γραβιέρες που πλησιάζουν την γλυκύτητα της παρμεζάνας.
Η γραβιέρα Αμφιλοχίας, έχει μεγάλη διαφορά από την Κρήτης ή την Ιωαννίνων. Μήπως κάποια από αυτές θα σου έκανε;
Έχω πετύχει εξαιρετικά ελληνικά τυριά και πλέον σπάνια αγοράζω κάποιο μη ελληνικό.
dimik έγραψε:Αντί για αψιά γραβιέρα δοκίμασε Αρσενικό Νάξου, δίνει μια ιδιαίτερη "πουτανιά" που μου αρέσει πολύ.
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν δεν βρω παρμεζάνα ρετζιανο, παλαιωμενη γραβιέρα Κρήτης ( που μοιάζει αρκετά σε υφή ) ή ξερή μυζήθρα.
https://www.youtube.com/shorts/RYILPoju2bw?feature[…]
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyo[…]
https://www.youtube.com/shorts/ywgO5RkISuA?feature[…]
Θα τα διορθώσει όλα ο διάδοχος του κουμπάρου . 50 […]