Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#495402 Εχω κολλήσει στο netflix με το Hitlers' circle of evil.

Είναι documentary σχετικά με την άνοδο των ναζί παρουσιάζοντας τις ανθρώπινες ιστορίες του στενού κύκλου που οδηγούσε τις εξελίξεις.

Έχοντας κατά νου την κρίση της Ελλάδας και τις επιπτώσεις της στην οικονομία & κοινωνία, την σταδιακή αναισθητοποίηση του κόσμου , την πτώση ηθικών φραγμών των πολιτικών , γνωρίζοντας καλύτερα πλέον τη κουλτούρα των λαών εδώ πάνω , μου δίνει μια πολυ διαφορετική ματια στο κεφάλαιο αυτό.
Μεγαλώσαμε θεωρώντας τους ναζί μια μοναδική περίπτωση στην ιστορία, κάποια τέρατα με υπεράνθρωπα χαρακτηριστικά με τα οποία καμία σχέση δε εχουμε.
Είναι τρομακτικό πόσο εύκολα ένας συνδυασμός φιλοδοξίας μερικών ανθρώπων, συγκυριών ιστορικών γεγονότων (πχ κραχ στην οικονομία στην Αμερική στα 20ς ) σταδιακής κόπωσης του λαού οδηγούν βήμα βήμα, με το καθένα από μόνο του να φαίνεται φυσιολογική εξέλιξη, σε κάτι τόσο καταστροφικό χωρίς να λειτουργήσουν τα συλλογικά αντανακλαστικά.

Τα μεγέθη & οι εποχες είναι διαφορετικές αλλά μόνο ανησυχία δημιουργούν τέτοιες ιστορίες , ως lesson learned, για τα δικά μας στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#495560 Sorry για την offtopic ερωτηση.. Γενικα απο αυτα που εχω δει και εγω στο Netflix το θεμα ναζισμος/χιτλερ ειχε τελεια οργανωση και απο πισω ειχε πολυ στηριξη. Θα μπορουσαν να τον εχουν τελειωσει πολλες φορες νωριτερα αλλα συνεχιζαν να τον εχουν στο προσκηνιο μεχρι που πηρε ολο τον ελεγχο στα χερια του.
Άβαταρ μέλους
By soch
#495822 Μπάφιασα.
Έχω κατεβάσει τους υπότιτλους του La Casa de Papel από το subz4series (9+6) και 2 εκδόσεις της σειράς (13+6 & 9+6). Οι υπότιτλοι δεν ταιριάζουν με κανένα σετ (ήξερα πως για την έκδοση Netflix δεν έπαιζαν έτσι και αλλιώς).
Τι σκατά...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#495833
soch έγραψε:Μπάφιασα.
Έχω κατεβάσει τους υπότιτλους του La Casa de Papel από το subz4series (9+6) και 2 εκδόσεις της σειράς (13+6 & 9+6). Οι υπότιτλοι δεν ταιριάζουν με κανένα σετ (ήξερα πως για την έκδοση Netflix δεν έπαιζαν έτσι και αλλιώς).
Τι σκατά...

αυτοί παίζουν με την έκδοση του τρακερ Demonoid που μάλλον είναι ίδια με αυτή που θα βρεις αν γοουγλίσεις : Serie La Casa De Papel divxtotal
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#496063 Εμένα τους είχαν ενσωματωμένους (αγγλικούς υπότιτλους). Της σειράς 1 εξαιρετικοί της σειράς 2 (επίσης αγγλικά) με αρκετά λάθη ή λέξεις μη μεταφρασμένες αλλά συνολικά απόλυτα αντιληπτό.
Συνεχίζω ακάθεκτος, δεν προλαβαίνω σήμερα αλλά αύριο τελειώνω και την 2η σειρά.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#496078 Ένας στο reddit είχε ανεβάσει πριν κανένα μήνα τους υπότιτλους της δεύτερης στα αγγλικά, αλλά τους είχε απλά περάσει από Google translate. Μάλλον αυτούς θα έχουν ενσωματώσει στο δικό σου. Οι Ελληνικοί είναι άψογοι πάντως . 6 Απρίλη βγαίνει στο Netflix η σεζόν 2.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#496088 Γιατί μουρλάθηκαν όλοι μ'αυτό ? ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ?

Εικόνα

When the world's most controversial guru builds a utopian city deep in the Oregon desert, conflict with the locals escalates into a national scandal. A true story.


Netflix 16/3 λεει στην ούγια , η όλη ιστορία θυμίζει το πρόσφατο Waco
Άβαταρ μέλους
By avel
#496097 Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ΗΒΟ, "Barry", με τον Bill Hader. Γέλασα με την ψυχή μου!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα (για όταν κυκλοφορήσει!)

http://www.imdb.com/title/tt5348176/

A hit man from the Midwest moves to Los Angeles and gets caught up in the city's theatre arts scene.

Καταπληκτικό καστ και φοβερό χιούμορ!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#496100 Μόνο και μόνο λόγω του Hader θα το δω. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#496284 Ok τελείωσα το La casa de papel. Συνολικά πολύ ευχαριστημένος Πρωτότυπη σειρά, έξυπνη, γαργαλιστική, άπειρες ανατροπές με συνεχείς αλλαγές της ισορροπίας δυνάμεων, δυναμική, όχι αργή, μια χαρά ηθοποιία από τους βασικούς χαρακτήρες αν και αρκετά κλισέ, χωρίς πολύ βάθος. Και καλό τέλος αλλά μπορούσε και καλύτερο.
Ήλπιζα να έδειχνε μερικές σύντομες σκηνές από ομήρους να λαμβάνουν ο καθένας και να ανοίγουν το βαλιτσάκι με το εκατομμύριο...

Θα την πλασάρω και στην :inlove: που υποπτεύομαι θα την ευχαριστηθεί από διαφορετική πλευρά, συμπεριφορά ανθρώπων, αλληλεπιδράσεις ανθρώπων, συναισθήματα κλπ.

Τώρα θα ξεκινήσω τα big little lies για την οποία επίσης καλά λόγια λέγονται.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#496683 Απλά δεν υπάρχει!!!! :s_crazy :s_crazy



https://www.imdb.com/title/tt7221388/