Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#495948 Μαύρη μέρα pik
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#495956
224v έγραψε:
mirage έγραψε:Λαμογιές δλδ.

< >


οση λαμογια ειναι και ο εκβιασμος του βαψωμαλλια προεδρου, στη Βουλη....


Το γεγονός ότι ο αντίδικος-αντίπαλος κλπ είναι @δι δεν σου δίνει το δικαίωμα να γίνεις και εσύ
Άβαταρ μέλους
By 224v
#495966
red_monster έγραψε:
224v έγραψε:
mirage έγραψε:Λαμογιές δλδ.

< >


οση λαμογια ειναι και ο εκβιασμος του βαψωμαλλια προεδρου, στη Βουλη....


Το γεγονός ότι ο αντίδικος-αντίπαλος κλπ είναι @δι δεν σου δίνει το δικαίωμα να γίνεις και εσύ


Ελα που μαθαμε και κατι που εχει αλλαξει στην Ελλαδα της ΔΦΑ... Οι Ταξιτζηδες ειναι καθ'ολα νομιμοι και δεν μας κλεβουν.... !!!! :metalo:
Κανετε τον κοπο να ακουσετε τι ελεχθει απο τον Δρανδακη για την λειτουργια, και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε πολυ καλυτερα αυτο που δυσκολευθηκε να αντιληφθει ο Σπιρτζης μας..... το γεγονος οτι ο βαψωμαλιας βλεπει οτι θα χασει το μονοπωλειο της εκπροσωπησης της συμπαθους αυτης ταξης τον κανει να συμμαχισει και με τον διαβολο... αλλα ξυδακι....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#495981
Red Garland έγραψε:Δηλαδή η θεωρία ότι οι μεγάλες εταιρίες δεν κλέβουν και είναι σε όλα τυπικές και νόμιμες μάλλον δεν πολυστέκει :(


Καθόλου δεν στέκει, αλλά ας μην τα συζητάμε πάλι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#495983 αυτά τα προβληματάκια θα ξεπεραστούν μόλις πεθάνουν μερικοί ακόμα

https://www.digitallife.gr/diakoptetai- ... zona-37163
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496656 Εικόνα

Εικόνα

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#496982 'Εκλεισες θέση στην πρώτη σειρά; :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#497144 Και πάσο για το καμαρίνι.
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By markvag
#497148 Τα κόκκινα τριαντάφυλλα μην ξεχάσεις... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#497156 Έχω δύο αιτήσεις για δάνειο που έχουν φάει πέτσα και μια άδεια πιστωτική.
Θα πάω να τις ευλογήσει μπας και γίνει κάτι.
:oops:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#497855
dimik έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
foniko_sou_vla_ki έγραψε:Δηλαδή με πολύ χαμηλότερη φορολογία έχουν ίδια με μας υγεία -σχολεία και καλύτερους δρόμους;
Ποτσ γκένεν αυτό;


Δεν έχουν τίποτα καλύτερο (πλην δρόμων και οργάνωσης κι αυτό λόγω των Άγγλων) και επίσης για την εναέρια άμυνά τους φροντίζει η ελληνική Π.Α. καθώς έχουν 5-10 ελικόπτερα όλο κι όλο. Έρχονται σε ελληνικά πανεπιστήμια, παίρνουν δικά μας βιβλία κλπ. Επίσης είναι ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!! Αστείο και μόνον να τον φέρνετε σαν παράδειγμα. :svivhaha:


Επίσης να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό ότι ο Τσίπρας ΜΕΙΩΣΕ τους φόρους και τις εισφορές στους επιτηδευματίες που βγάζουν λίγα - ή και μπαίνουν μέσα - (από 26% στο 22% ο μικρός συντελεστής φόρου εισοδήματος και από €239 στα €178 η κατώτατη μηνιαία εισφορά ΕΦΚΑ). Βάρδα μην έρθει ξανά η ΝΔ στην εξουσία που πήγε τους συντελεστές στον Θεό επί Σαμαρά... :vava:


Ένας που ακόμα έχει το θράσος να επιχειρεί... :whistlink:
Υπερβάλεις.

Η μειοψηφία έρχεται στα δικά σας πανεπιστήμια γιατί οι περισσότεροι πηγαίνουν στα αγγλικά αλλά έρχονται και από Ελλάδα στα δικά μας πανεπιστήμια και μάλιστα με αρκετά προνόμια στην διάρκεια των σπουδών.

Επίσης επειδή αυτά περί πλυντηρίου τα λέτε και τα ξαναλετε ψάξτε το λίγο καλύτερα http://cyprus-mail.com/2017/07/11/cypru ... rnational/

Μετά την είσοδο στην ΕΕ έσφιξαν πολύ τα πράγματα και όπως και προσωπικά διαπίστωσα για να βγάλεις πάνω από 10-15000 ευρώ από την τράπεζα ζητάνε της Παναγιάς τα μάτια.

Πλυντήριο ήταν επί εποχών ΠΑΣΟΚ.

Επίσης υπάρχει Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα http://www.sigmalive.com/news/local/143 ... tai-to-eee


< >

αν και blast from the past, μιας και το λέμε και το ξαναλέμε όπως λές και μιας και συζητούσα διάφορες λεπτομέρειες πρόσφατα με συνάδελφο που ασχολείται με το σπορ..

εσένα πώς σου φαίνεται σε μια χώρα να μπορείς να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία δεν είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι μέτοχοί της παρά μόνο κάποιος δικηγόρος που συνήθως κάνει αυτή τη δουλειά (το αντίστοιχο του νόμιμου εκπροσώπου) του οποίου το γραφείο είναι έδρα δεκάδων επιχειρήσεων :roll: ενώ στην ελλάδα από ένα ποσοστό και πάνω πρέπει να ξέρουν ποιος είσαι και πού τα βρήκες, επίσης πώς σου φαίνεται που δεν πολυρωτάνε πού τα βρήκες :hmmm: ή πώς σου φαίνεται ότι ο υπεύθυνος της εταιρείας έστω και αυτός που φαίνεται μπορεί ανά πάσα στιγμή να παραιτηθεί (χωρίς ΔΣ, πρακτικά, αλλαγές καταστατικών και υποχρεωτική αντικατάσταση) και να πάψει να φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη και βασικά έτσι απλά να παύει να υπάρχει η εταιρεία;
ο βασικός λόγος πάντως που πολλοί έλληνες (τουλάχιστον δεν ξέρω για άλλες εθνικότητες) την προτιμούν είναι επειδή στην ουσία τους ανήκει η εταιρεία χωρίς να φαίνονται πουθενά, ούτε και φαίνεται πουθενά ότι στέλνουν τα λεφτά τους που έβγαλαν εδώ να φορολογηθούν σε μια εταιρεία που επίσης τους ανήκει, ούτε χρειάζεται να μεταφέρουν τη φορολογική τους έδρα πουθενά ούτε τίποτα..

καλές οι "απλές" διαδικασίες, αλλά όταν παραείναι απλές ο απώτερος στόχος είναι απλά να προσελκύσουν χρήμα από όπου κι αν προέρχεται..
Άβαταρ μέλους
By skous
#497864 Πολλά απο αυτα που λές δεν ισχύουν.

Οποιοδήποτε π.χ. εισερχόμενο έμβασμα στην Κύπρο περνάει έλεγχο με χαρτούρα κλπ και εαν δεν, γυρίζει πίσω.


< >