Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By postruck
#494544
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Ο Σκλαβενίτης πετσόκοψε τους μισθούς των μεγαλοστελεχών.

Περιμένω μειώσεις και στις τιμές του.


να μην τις περιμενεις γιατι τις εδωσε στους χαμηλομισθους. :s_tongue

Σκλαβενίτης :thumbsdown: Στην μισθοδοσία του Μαρτίου, είχε βγάλει και κάτι ανακοινώσεις οτι ΘΑ έδινε το επίδομα γάμου που είχε κόψει, ο πτωχός Μαρινόπουλος.Οταν πήραν τα χαρτιά τις μισθοδοσίας είδαν πάνω-πάνω,ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ 60 ΕΥΡΩ :metalo: Στην κάτω πλευρά όμως που γράφει το ποσό πληρωμής, :s_omg το ίδιο με το προηγούμενο!!! Τι έκανε λοιπόν ο Σκλαβενίτης,μείωσε το βασικό :tomato: για να δώσει το επίδομα γάμου!!! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#494547 δεν το ειχα υποψιν μου αυτο.Οι πρωην εργαζομενοι στον Μαρινοπουλο,αναβαθμιστηκαν μισθολογικα σε επιπεδο εργαζομενου Σκλαβενιτη? Ετσι καπου ειχα διαβασει αν δεν κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#494672
kyr80 έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Χοχο.

Θες να μου πεις οτι το κοστος των προιοντων που αγοραζεις δε σε νοιαζει :lol:
Αν καταφέρνει μια εταιρία με βύσματα να έχει σωστό προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή, όχι δε με ενδιαφέρει. Ας πρόσεχε ο ιδιοκτήτης ή οι μέτοχοι και να είχαν περισσότερο κέρδος.
Επιπλέον μια επιχείρηση με αγενή προσωπικό, μάλλον θα κλείσει ή θα μειωθεί η πελατεία. Θα προτιμήσω μια άλλη αντίστοιχη επιχείρηση. Φθηνότερη ή καλύτερη. Ποια είναι η επιλογή μου για το ευρύτερο δημόσιο;;;;


Αυτό ειναι ενα επιχείρημα που επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται, αλλά νομίζω κάνεις ενα λάθος στο συλλογισμό σου. ΤΟ κράτος σα μέγεθος δε θα το συγκρίνεις με τον μπακάλη της γειτονιάς που αν σου μιλήσει άσχημα θα πας αλλού. Θα το συγκρίνεις με κάτι αντίστοιχο. Πχ ας πούμε θεωρείς ότι έχεις επιλογές όταν αγοράζεις καύσιμο? Φάρμακα? Εχεις ιδέα τί φύρα υπάρχει σε αυτές τις εταιρίες και την πληρώνεις ΕΣΥ ως καταναλωτής?
Θες να μιλήσουμε για τράπεζες?

Μια χαρά λοιπόν πληρώνεις αδρά το inefficiency (sic) του ιδιωτικού τομεα χωρίς να έχεις ΚΑΜΙΑ δυνατότητα επιλογης
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#494673 ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι οφειλέτες του δημοσίου; (και των τραπεζών) εταιρείς που έπεσαν έξω

ποιος τα πληρώνει αυτά; οι πολίτες.. end of story
Άβαταρ μέλους
By markvag
#495776
Deleted User 1 έγραψε:http://www.insider.gr/eidiseis/oikonomia/78931/ayxisi-katotatoy-misthoy-fernei-i-nea-syllogiki-symvasi

Α ρε Εφη, α ρε Εφη! Εφη για πωρθυπουργος! :rtfm:

< >


Μεταξύ 26 και 30 Μαρτίου αναμένεται να υπογραφεί η νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που θα ανοίξει το δρόμο για την σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα σε ορίζοντα τριετίας.


Ε, άιντε... επιτέλους, μετά από άπειρες |λογοκρισία| αυτή η κυβέρνηση να κάνει και κάτι σωστό! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#495782 Αμεσως. :s_roses



:s_howdy


:s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#495801 Από "θα" χορτάσαμε τόσα χρόνια. Ας γίνει και βλέπουμε. Μέχρι να γίνει, κρατάμε μικρό καλάθι.
Όταν το ΔΝΤ ζητάει να έρθουν νωρίτερα τα μέτρα του 2019, είναι ανόητο να περιμένουμε ταυτόχρονα αύξηση του κατώτατου μισθού, κάτι που γενικώς δεν αρέσει καθόλου στους δανειστές.