Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#484474 Από 1.8 NC μου είχε φανεί πιο γρήγορη και πιο παιχνιδιάρα.Αν σκεφθεί παθητική ασφάλεια ας ξεχάσει τη Barchetta, εμένα με κοίταγε ντελιβεράς στις διασταυρώσεις και μου κόβονταν τα πόδια.
Επίσης μεγάλο θέμα είναι το κοπάνημα στις εγκάρσιες ανωμαλίες που νομίζεις πως το αμάξι θα κοπεί στη μέση, το θετικό είναι σίγουρα future classic και διεθνώς δεν νομίζω να πέσουν άλλο οι τιμές της
Άβαταρ μέλους
By Panos
#484497 Καλημέρα Κ πάλι... Καθώς το ψάξιμο συνεχίζεται... Διαπίστωσα ότι στο μιατακι ΔΕΝ κάθομαι άνετα.. Πρροσπαθουσα μια ώρα να βρω σωστή θέση και το τιμόνι έβρισκε στα πόδια μου... Θα καταλήξω στο μιατα μόνο αν δεν βρω κάτι στα υπόλοιπα... Μπαίνει στο παιχνίδι ως εναλλακτική ένα mr2 πρώτο χέρι από 40αρι που είναι πένα και θα του ρίξω μια ματιά καθώς και το Clio που υπάρχει δεν έχω δει κανένα.. Μήπως από κοντά αλλάξω γνώμη... Το ταπερ χτες λίγο απογοήτευση... Είπαμε Sunday car αλλά όχι να θέλω αλλά τόσα για επισκευή μετά... Ήταν 4χρονια ακίνητο έξω... Οπότε ουρανός φθαρμενος! Μέσα θέλει 3 βολιολογιξοθς για να κάτσεις.... Λάστιχα για πέταμα και το καλύτερο ο τύπος ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην μηχανικός στον σαρακακη και δεν έχει βιβλίο σερβις, αφού τα κάνει όλα μόνος του! Σήμερα μετράω συμπίεση στο ροχι, αν βγει πάνω από 7.5 προς 8 θα το σκεφτώ σοβαρά..
Άβαταρ μέλους
By markvag
#484508
Nikos! έγραψε:Θα κοιτούσα και κάτι τέτοιο...

https://www.car.gr/12513150-renault-clio-rs

:inlove:


M' άρεσε το "ημιαυτόματο"... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#484611 E αν αλλάζει καρφωτές χωρίς συμπλέκτη, πώς να το πει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#484719
rocsta έγραψε:E αν αλλάζει καρφωτές χωρίς συμπλέκτη, πώς να το πει;


Εκεί ήθελα να καταλήξω... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Panos
#484815 Kαταριφθηκε και το ρχ8 (το συγκεκριμενο)...εβγαλε 5.5 ο ενας ροταρας οποτε θελει οπωσδηποτε rebuilt...πριν το παρω ζηταει αυτο το αμαξι! :lol: :lol: :lol: επισης ειδα κι ενα μρ2 σε χαλαρη βολτα...πολυ ωραια θεση και καθομουν καλυτερα απ οτι στο mx5 ..αμα το πατησεις γινεται μικρο s2000 ; κοινως σκοτωστρα; Σειρα παιρνει το κοκκινο rs τωρα...! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#484825 Σκοτώστρα; Βαρύς χαρακτηρισμός για τις αμαξάρες. Πιο σωστό το "απαιτητικό". Είναι αλήθεια ότι θέλουν ανθρώπους με εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By Panos
#484855 Η αλήθεια είναι ότι το rx8 θα ήταν το ιδανικό στο στυλ οδήγησης μου.... Έχει Συμπεριφορά που αγγίζει πολύ ανώτερες κατηγορίες αυτοκινήτου.... Έχει τη δύναμη που θέλω και την κίνηση στον σωστό άξονα... Στο όριο πιο ελεγξιμο πιστεύω είναι το ροχι πάρα το μρ2 λόγω διάταξης κι ας έχει λιγότερα άλογα... Δεν τα πήγα έτσι αλλά αυτό Μ βγάλαν σαν αίσθηση...
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#484875 Γιατί το θέμα με το RX8 αρχίζει να μου θυμίζει ένα παλιότερο, που το πήρε και το πούλησε μετά από 6 μήνες ( φαντάζομαι ήρθε η ώρα ανακατασκευής; ); :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#484930
Panos έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι το rx8 θα ήταν το ιδανικό στο στυλ οδήγησης μου.... Έχει Συμπεριφορά που αγγίζει πολύ ανώτερες κατηγορίες αυτοκινήτου.... Έχει τη δύναμη που θέλω και την κίνηση στον σωστό άξονα... Στο όριο πιο ελεγξιμο πιστεύω είναι το ροχι πάρα το μρ2 λόγω διάταξης κι ας έχει λιγότερα άλογα... Δεν τα πήγα έτσι αλλά αυτό Μ βγάλαν σαν αίσθηση...


Οποτε μην κοιτας αλλο. Θεωρω οτι ειναι κ το πιο ευκολο να βρεθει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#484947
Vagnar έγραψε:Γιατί το θέμα με το RX8 αρχίζει να μου θυμίζει ένα παλιότερο, που το πήρε και το πούλησε μετά από 6 μήνες ( φαντάζομαι ήρθε η ώρα ανακατασκευής; ); :hmmm:


Για τον bihlas μιλάς, όμως δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες όσον αφορά την αρχική κατάσταση του αυτοκινήτου που πήρε. :shifty:

Αν βρει ένα RX8 σε καλή κατάσταση, καθώς θα είναι Sunday Car, δε βλέπω γιατί να είναι πρόβλημα.

Πάντως προσωπικά δε θα ήθελα να μπλέξω με τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά.

Υπάρχουν τόσα άλλα hot hatch σε αυτή τη τιμή, Clio RS πχ...ή αν θέλει ντε και καλά Mazda, υπάρχει και το ΜΡ3.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#485014
Dimsabas έγραψε:Νίκο, δε σε αναγνωρίζω. Όλα αυτά έχουν μπροστινή κίνηση.


Γιατί μωρέ δε με αναγνωρίζεις? :lol:

Όπως έγραψα, αγορά RX8 εμπεριέχει ρίσκο εκτός αν το γνωρίζεις και είσαι 1000% σίγουρος. Εκεί σίγουρα είναι το πιο fun αυτοκίνητο στα λεφτά αυτά. Οπότε σημασία έχει πόσο θέλεις να ρισκάρεις.

Για καλό πισωκίνητο (πχ S2000) πρέπει να ανέβεις σε budget και ο φίλος δεν διαθέτει τόσα οπότε είναι θέμα προσαρμοστικότητας.

Οπότε εφόσον δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές και δε βρίσκει καλό RX8, ένα καλό μπροστοκίνητο όπως το Clio RS νομίζω είναι ένα αρκετά τίμιο all rounder, Sunday Car το οποίο δε θα φοβηθείς να το ρίξεις στη πίστα να του πιείς το αίμα.

Τώρα σχετικά με τη πίσω κίνηση, όπως είχα γράψει been there, done that γιαυτό πήρα 4κίνητο. :inlove: