Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#484446
Bayern7 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Έφαγε -3 ο gay? :s_wacko Λογικά θα εκπέσει δευτεροβάθμια. Δεν μπορεί. Υπάρχει δεδικασμένο? Μόνο ο μπάοκ ίσως από πέρσι στα πλέι ωχ? :hmmm:

Εννοείται ότι θα εκπέσει. Δεν θυμάσαι πέρσι με το φιάσκο του Πλατανια; :lol:
Αυτοί οι δικαστές είναι όλοι του Κοντονή, στη δευτεροβάθμια είναι τακτικοί και δικάζουν κανονικά.

Δεν γίνεται να εκπέσει, αποκλείεται.
Με το νυν κατηγορητήριο σας έγραψα τις μίνιμες τιμές: 50k ΚΑΙ 2 αγώνες η έδρα ΚΑΙ -3 βαθμοί. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο.
Αν θέλει κάτι λιγότερο, απλά δεν γίνεται. Θα πρέπει να εκπέσει όλο το κατηγορητήριο για το οποίο κλήθηκε και να αντικατασταθεί με άλλες κατηγορίες, αναφορά σε άλλο άρθρο του κώδικα. Δεν θα γίνει.
Απλά τόσες μέρες δεν το κάνουν λιανά οι τόσοι αντιπρόεδροι στο φίλαθλο κοινό, για να μπορούνε να κλάψουν άλλη μια φορά για την κατάφορη αδικία. Ξαναλέω, μάλλον ευνοϊκή η σημερινή ποινή.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#484509 Δεν πειράζει. Είναι σκεπαστό.
Θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που η ΑΕΚ είναι μέσα στους τρεις στόχους της μέσα Φλεβάρη. Μπορεί να τους κατακτήσει όλους μπορεί και κανέναν. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κόσμος της για να τη βοηθήσει είναι να είναι εκεί. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μετά την ισοπαλία στο Καραισκάκη στο κύπελο, τη νίκη στο Καραισκάκη στο πρωτάθλημα, παίζεις ΟΑΚΑ με γαβρο στη ρεβάνς του 0-0 και δεν έχεις εβδομήντα χιλιάδες κόσμο. :dizzy:
Εντάξει το ξέρουμε ότι η ΑΕΚτζήδες είναι λίγο περίεργοι και ιδιόμορφοι φίλαθλοι, δεν τους νοιάζουν οι επιτυχίες, ότι σε αντίστοιχη περίπτωση γεμίσανε το ΟΑΚΑ πριν τρία χρόνια στο κύπελο με το γάβρο όντας στη β εθνική και έχοντας σαφώς χειρότερη ομάδα και λιγότερες πιθανότητες να περάσουνε, ότι την χρονιά της γ και β εθνικής είχαμε δεκαπέντε χιλιάδες διαρκείας, αλλά πιστεύω ότι και αυτό που κάνει φέτος η ΑΕΚ είναι μια υπέρβαση δεδομένων μάλιστα των συνθηκών (τραυματισμοί, απαγόρευση μετακινήσεων μόνο για την ΑΕΚ κλπ) και θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη βοήθειά μας. Και στο τέλος όλοι θα έχουμε τις ευθύνες μας ή θα μοιραστούμε τις επιτυχίες.
Γιατί μη μου πει κανένας ότι αν με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ είχες πχ σαράντα χιλιάδες κόσμο το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα το ίδιο :(.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που σε ξενερώνει απίστευτα, από την άλλη όμως είναι πολύ ασφαλές, άνετο, με μεγάλους περιβάλλοντες χώρους και άνετο parking.
Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#484552 Με εισιτήρια τι παίζει (τιμές, διαθεσιμότητα, παραλαβή); Χρειάζεται registration, ταυτοποίηση στοιχείων, κλπ;
Αν βρισκόταν, ως δια μαγείας, ένα εισιτήριο στη γραμματοθυρίδα μου, θα μου άρεσε να πάω ΟΑΚΑ :oops: (όχι απαραίτητα δωρεάν.. απλά βαριέμαι/δεν ξέρω/δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τη διαδικασία)
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#484560 Λογικά μπορείς να πάρεις από εδώ: https://www.aekfc.gr/newsdetails/ta-eis ... -744675264
Εάν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου και δεν μπορείς να βγάλεις ιντερνετικά πες μου με pm να σου δώσω τα στοιχεία της δικιάς μου να βγάλεις το εισιτηριο στο ονομά μου. (μόνο μην κάνεις επεισόδια και με τσιμπήσουνε :lol: :lol: :lol: ).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#484753 Έλα να μαθαίνετε και 5 πράγματα γιατί δε μπορώ τα κλαψουρίσματα.





:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#484785
Geo f1 έγραψε:σφαλμα λεει






φιξεντ που θα λεγε και ο διπλωματ :rtfm: