Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#471800 ειναι παραβασης αυτο, ομως αυτες της δοκιμης, επειδη τις χρησιμοποιουν σε διαφορα οχηματα ισως δεν εχουν τις καταλληλες τρυπες ωστε να τις βιδωνουν... (δεν το ξερω, βεβαια ισως οι τρυπες να ειναι ιδιες για ολα τα οχηματα στην ΕΕ..), και ετσι τις βαζουν χυμα στο κυμα.... Ελλας το μεγαλειο σου...
Οταν ΤΙΠΟΤΑ δεν αστυνομευεται αυτα συμβαινουν.... ελπιζω να λειτουργησουν σωστα, τα περιπολικα με τα PC που θα διαβαζουν νουμερα και θα σου στελνουν μπιλιετακια, ωστε να συμμαζευτουν καπως τα λαμογια της κυκλοφοριας.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#472024
fokion έγραψε:Θεωρω πιθανότερο να ειχε την πινακίδα ΔΟΚ κάπου πετάμενη μέσα στο αυτοκίνητο...


Αλήθεια τι παίζει με τις πινακίδες ΔΟΚ; Έχω δει αρκετές φορές ΠΑΛΙΑ αμάξια με πινακίδες ΔΟΚ. Δεν υποτίθεται ότι είναι για τα καινούρια που τα έκαναν δοκιμές/test drive κλπ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#472028 Οχι μονο, αυτο που ειδες ειναι αμαξι που πηρε ο εμπορος (ανταλλαγη/αγορα) και το μετακινει χωρις να του εχει βγαλει πινακιδες.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#472231
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Καλού φίλου η φωτογραφία στο Δάσος Χαϊδαρίου στο σπίτι του.

Πφ!! Που να δεις Ναυπλιο και Αργος,παρκαρισμένα έτσι και στις δυο γωνίες σε κεντρικούς δρόμους κάθε μέρα.Το καλύτερο η τροχαία να περνά :whistlink: και να πηγαίνει στις πορτοκαλιές να γράψει επειδή είναι ευθεία και έχει όριο 60... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#472649
Dimitris_P έγραψε:
fokion έγραψε:Θεωρω πιθανότερο να ειχε την πινακίδα ΔΟΚ κάπου πετάμενη μέσα στο αυτοκίνητο...


Αλήθεια τι παίζει με τις πινακίδες ΔΟΚ; Έχω δει αρκετές φορές ΠΑΛΙΑ αμάξια με πινακίδες ΔΟΚ. Δεν υποτίθεται ότι είναι για τα καινούρια που τα έκαναν δοκιμές/test drive κλπ; :hmmm:


Οποιοδηποτε αμαξι μπορει να φορεσει ΔΟΚ γιατί απλά δεν καταχωρούνται σε αμάξι αλλα σε άνθρωπο=εμπορο ακριβως για να μετακινουν οχηματα ( καινούργια μεταχειρισμένα = αδιαφορο)
Γι αυτο και αν θυμάμαι καλα το νομο πρεπει απαραίτητα μεσα να βρισκεται ο κατοχος των πινακίδων ή εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του
Και λογικό ειναι
ένας έμπορος με 100 αυτοκίνητα δε μπορεί να τα εχει ολα με πινακιδες και ασφαλισμενα ωστε να γινεται ενα τεστ ντραιβ....

Και δεν ειναι φτυνες... Ειχα ακούσει κατι για 4.000 κατ' ετος ( τυπου τελη + ασφάλεια)
Αλλά είναι σαφώς πιο ελεγχόμενες στη χρήση τους..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#472998 Μάλιστα :iconcool:

Κατεβαίνω πριν την Αγ. Βαρβάρας για να βγω Αμφιθέας και καθώς έχει κίνηση ο δρόμος έχω σταματήσει και έχω αφήσει κενό από τον μπροστά για να περνάνε από το κάθετο στενό. Καθώς έχει μπει μπροστά μου μια κυριούλα και περιμένει ν'αδειάσει το αντίθετο ρεύμα για να στρίψει προς τα εκεί, πλησιάζουν από αριστερά μου 2 παπάκια τα οποία την είδαν και την περίμεναν για 2 δεύτερα, αφού μετά συνεχίζουν και περνάνε από μπροστά της, ΕΝΩ αυτή κοίταζε δεξιά της για ν'αδειάσει το ρεύμα. Μάλιστα πήγε να ξεκινήσει και τα είδε τελευταία στιγμή και τους ζήτησε και συγνώμη

ΠΕΡΑΣΜΑ από πάνω θέλουν κάτι τέτοιοι ηλίθιοι, ή αλλιώς κατεβαίνεις και τους σπας στο ξύλο, ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΖΩΑ
Άβαταρ μέλους
By elvet
#473601
Scotch έγραψε:Εικόνα

Σιγά τώρα το γεγονός και f/b και κοινοποίηση :lol: :lol:
Εδώ αυτά γίνονται συνέχεια και σε κεντρικούς δρόμους και πάνω στο φανάρι- διάβαση...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#473659 Ξημερώματα κάνεις ξεμπουκώματα
Εικόνα
H 200ρα σε τέτοιο κουβά σου σηκώνει την τρίχα :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#474237 Σήμερα κατά τις 11:30 στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, ακριβώς εδώ, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Εγώ βρίσκομαι αρκετά πιο πίσω (ευτυχώς) σε ικανότατη απόσταση ασφαλείας και έχω μπροστά μου 4-5 αυτοκίνητα με την κίνηση να είναι μεν υπαρκτή, αλλά χαλαρή. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα SUV (αν θυμάμαι καλά ένα ασημί Jeep ήταν) να πλακώνεται στα φρένα, στην αριστερή λωρίδα με αυτοκίνητα να υπάρχουν και στις τρεις λωρίδες, με ταχύτητα γύρω στα 100χαω. Τι έγινε;;; Ένας πανύβλακας με μία corolla μπροστά από το SUV ήταν στην αριστερή λωρίδα και μόλις πέρασε την έξοδο για Κωνσταντινουπολίτικα συνειδητοποίησε πως ήθελε να πάει εκεί. Οπότε τι έκανε το αμοιβαδοειδές;;;; Πλακώθηκε στα φρένα, έκοψε δεξιά απότομα, ακινητοποίησε το κάρο του στη δεξιά λωρίδα (δεν υπάρχει ΛΕΑ εκεί, όπως βλέπετε) και ξεκίνησε την ΟΠΙΣΘΕΝ! :s_mad :s_mad

Ευτυχώς εγώ ήμουν αρκετά πίσω και δεν χρειάστηκε ούτε καν φρένο να πατήσω... Και επίσης ευτυχώς που ο τύπος με το SUV είχε ικανή απόσταση και δεν θρηνήσαμε θύματα... :lipsealed:

Τι είδους σκατά έχουν μέσα στο κεφάλι τους ορισμένοι ρε γαμώτο;;; :s_mad :s_mad Και δεν είναι πως θα σκοτωθούν οι ίδιοι, κέρδος θα είναι αυτό, θα πάρουν στο λαιμό τους και πόσους αθώους...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#474268 Μαρκο, τα πραγματα ειναι απλα, το κεφαλι τους δεν εχει ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑ... μπορει να ειναι και σφραγισμενο, κενο αερος!

Σε αυτο το σημειο https://goo.gl/maps/yYFUm1nvcuD2 εγω βρισκομαι στη λωριδα μου, απο πολυυυυ πιο πριν για να βγω προς Αγ. Παυλο - Φοινικα.
Εχω λοιπον αδειο δρομο μπροστα μου και αποφασιζω να επιταχυνω.
ο ΤΡΟΜΠΑΣ με το Vitara μπροστα μου, εκει που ειναι το μπλε αυτοκινητο, βρισκεται στην δεξια λωριδα και υπεθεσα θα συνεχισει ευθεια.

ΜΑΝΤΕΨΕ ??? Αρχισε να με κλεινει και οταν εγω τον ειχα πλησιασει σχεδον προφυλακτηρα, γιατι βρισκοταν ΑΚΡΙΒΩΣ αναμεσα απο τις δυο λωριδες με καμια ενδειξη (φλας ξερωγω??) οτι θα κανει κατι... ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ και κορναρει, φρεναροντας !!!!

ΚΟΡΝΑΡΕΙ !!!! Ο τουρμπινοβλαχος!!! ΚΟΡΝΑΡΕΙ ρε φιλε, το αμαξι που βρισκεται ΜΠΡΟΣΤΑ... κορναρει ΤΟΝ ΠΙΣΩ!!!
Ο στοκος, ο σκουπιδαρας, κορναρει εμενα που ειμαι απο πισω του, γιατι ξαφνικα βρισκομαι στη λωριδα μου και εκεινος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βγει μπροστα μου, επομενως παταει και φρενο!!!!

Ψαχνεις εσυ τωρα καμια λογικη; Καθημερινα στον περιφερειακο κανω 13+13 χλμ για τη δουλεια μου και πολλες φορες 4-5 πηγαινελα απο Διαβατα μεχρι Φοινικα με το εταιρικο... εχω δει τα μυρια οσα!!! Ειμαι μονιμα στη Θεσ/νικη απο τον Αυγουστο του 2016... εχω να δω κι αλλα φανταζομαι.
1) Δεν μπορουν να διατηρησουν μια σταθερη ταχυτητα βασει του προπορευομενου. Γκαζι-γκαζι-γκαζι.... φρεεεεεεεεεενο πανικοβλητοι.
2) Δεν μπορουν να κατσουν στην γαμημενη λωριδα τους. Ουτε στην ευθεια, ΟΥΤΕ ΚΑΝ στις στροφες. Ειδικα στις στροφες...
3) Αποστασεις ασφαλειας ουτε καν, ετσι και πατησεις φρενο πανικου ετσι οπως εχω καταλαβει, μπορει και να μιλαμε για 9 στις 10 πιθανοτητες να καρφωθει καποιος πισω σου! Αν οχι πισω σου, σιγουρα θα δημιουργηθει καραμπολα πιο πισω επειδη με σιγουρια καποιος παιζει το πουλι του.

Το σημαντικοτερο απ'ολα ειναι οτι οπως τα παντα σε αυτη τη χωρα γινονται στο "περιπου" και "δε γαμεις", ετσι και χειροτερα συμβαινει με την αυτοκινηση. ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ και ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ στο ΠΕΡΙΠΟΥ να κραταμε το τιμονι και ας παμε σχετικα ευθεια, ολα καλα!
Επιπλεον, ο περιφερειακος ειναι ενας "αρχαιας" χαραξης δρομος, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι εαν εξαιρεσουμε την περιεργη ασφαλτο αναλογως τις καιρικες συνθηκες (ακομα και με τη σκονη του καλοκαιριου επηρεαζεται απιστευτα!!) δε θα τον ελεγα σε καμια περιπτωση επικινδυνο. Το 99% των αιτιων τροχαιου ειναι καθαρα θεμα οδηγικου λαθους.
Εχω κανει με τη μηχανη μεσημεριατικα 15Αυγουστου το Σταυρουπολη - κομβος Μουδανιων σε 4 λεπτα (δεν συναντησα παρα μονο 2 αυτοκινητα!)... κανε τις πραξεις για να βρεις μ.ω.τ. ... χωρις καν να κινδυνεψω να γλιστρησω η κατι τετοιο.
Τωρα τα κουφετα πως τρακαρουν με 80 και 90 ... αξιο αποριας!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#474344
Morx έγραψε:Ψαχνεις εσυ τωρα καμια λογικη; Καθημερινα στον περιφερειακο κανω 13+13 χλμ για τη δουλεια μου και πολλες φορες 4-5 πηγαινελα απο Διαβατα μεχρι Φοινικα με το εταιρικο... εχω δει τα μυρια οσα!!! Ειμαι μονιμα στη Θεσ/νικη απο τον Αυγουστο του 2016... εχω να δω κι αλλα φανταζομαι.


Για 7-8 χρόνια έκανα ΟΛΟ τον περιφερειακό (από Καλαμαριά μέχρι Λαγκαδά και πίσω) καθημερινά για το πήγαιν' έλα στη δουλειά... :lol: Αυτό και μόνο είναι ικανό να σε κάνει να σιχαθείς το ανθρώπινο είδος :lol: . Τώρα, πως τόσοι άνθρωποι το κάνουν καθημερινά επί δεκαετίες και δεν καταλήγουν mass murderers είναι πραγματικά αξιοζήλευτο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#475153 Σήμερα παρκαρισμένο στο μετρό Ελληνικό.
Και μάλιστα από την πλευρά που εστριβαν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ερχόντοσαν από το στενό αριστερά!!Εικόνα