Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#472761 Χτεσινή βόλτα μέχρι Βάρκιζα και πίσω. Πήγα για δοκιμή της κάμερας κατά την διάρκεια της νύχτας, μετά την αλλαγή firmware και την ενεργοποίηση του WDR. Για παρέα είχα τον μικρό στο πίσω κάθισμα, γι' αυτό ήμουν τελείως χαλαρός και σε πολλές περιπτώσεις εκνευριστικά αργός. Πάντως, πιο γρήγορα από τον μέσο όρο πήγαινα, έστω και με αυτές τις συνθήκες.



Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#475105 Το YouTube μου έστειλε ένα mail σήμερα οποίο με ενημερώνει ότι αλλάζουν τα προαπαιτούμενα για να είναι ένα κανάλι monetized. Απαιτούνται 4000 ώρες θέασης στους τελευταίους 12 μήνες, αλλά και 1000 συνδρομητές. Τις ώρες τις πιάνω εύκολα, αρκεί να ανεβάζω 2-3-4 βίντεο τον μήνα και να μην τα έχω στο χαλαρό όπως σήμερα. Τους συνδρομητές, όμως, είναι δύσκολο να τους φτάσω εξαιτίας του ότι το κανάλι μου έχει 90% βίντεο σχετικά με αυτοκίνητο στην Ελλάδα - άρα εξ ορισμού ελάχιστο κοινό, ενώ το υπόλοιπο 10% είναι και πάλι τεχνολογικά θέματα ή ταξίδια που περιορίζονται λόγω των προσωπικών στιγμών που περιέχουν, άρα δεν είναι δυνατόν να ανέβουν παρά ελάχιστα από αυτά. Με δεδομένες αυτές τις εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσω να ανεβάζω βίντεο, καθώς, ακόμη και ο πρωτόγονος εξοπλισμός που χρησιμοποιώ (κυρίως η κάμερα του αυτοκινήτου στο 90% των βίντεο) κοστίζει αρκετά για να είναι δυνατόν να τον αντικαταστήσω, οπότε, με το που θα υπάρξει κάποια βλάβη ή θα έρθει ο καιρός της απόσυρσης, θα μείνω χωρίς εξοπλισμό, άρα και χωρίς βίντεο.

Στο δια ταύτα τώρα. Όποιος ενδιαφέρεται για τα βίντεο που ανεβάζω και έχει παρακολουθήσει κάποια από αυτά, θα του ζητήσω, αν θέλει και αν έχει λογαριασμό στο YouTube, να γραφτεί συνδρομητής, ώστε να πιάσω το όριο των 1000 σε κάποια φάση και να συνεχίσω το ανέβασμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον τόπο και τον χρόνο.

Σημειώσεις:

1. Δεν κοιτάω ποτέ ποιοι είναι συνδρομητές μου, δεν γνωρίζω ονόματα από τα fora, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση ταυτοποίησης, ούτε και με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

2. Ο στόχος είναι μακρινός, αφού είμαι ακόμη στους 215 συνδρομητές, αλλά θα το παλέψω, μήπως και μου βγει στους επόμενους 12 μήνες.

3. Η εφαρμογή της νέας πολιτικής θα ξεκινήσει από 20 Φεβρουαρίου, οπότε, τότε, θα χάσω και τα χρήματα που έχω ήδη συγκεντρώσει για φέτος (κοντά στα 70€).

4. Για όποιες απορίες είμαι ανοιχτός να απαντήσω σε pm.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#475114 Θα βοηθήσεις να συντηρήσω το κανάλι μου, αν και όποτε φτάσω τους 1000 συνδρομητές.

Θα ενημερωθείς για κάμερες, μπλόκα ή διαδρομές.

Ίσως βρεις και τίποτε άλλο ενδιαφέρον εκεί.

Πέραν αυτού τίποτε άλλο, καθώς, λόγω θέσεως, δεν μπορώ να κάνω βίντεο σαν αυτά που κάνουν οι περισσότεροι: να μιλάω ή/και να εμφανίζομαι στην κάμερα. Άρα η θεματολογία μου περιορίζεται εκ των προτέρων σε ουδέτερα θέματα, που δεν απαιτούν εξηγήσεις, δεν απαιτούν ομιλία, δεν απαιτούν φυσική παρουσία στην οθόνη.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#504515 Μια σύντομη νυχτερινή βόλτα πριν λίγο καιρό σε διάφορες περιοχές του ευρύτερου Πειραιά.



Το μόνο ερώτημα που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι: πώς κατάφερε και το γύρισε το αμάξι στην μέση της ευθείας;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#504713
cabala10 έγραψε:ενω το οτι επιασες 70+ στην λ.δημοκρατιας βραδυ σου μοιαζει λογικο? :lol: :lol: :lol:


Πότε να τα πιάσω; Το πρωί με τα φανάρια, την κίνηση, τον κόσμο να διασχίζει κάθετα τον δρόμο και τον ελάχιστο χώρο ελιγμών και αποφυγής; Το βράδυ μπορείς να πας με αυτές τις ταχύτητες. Άσε που ήταν πταίσμα η όλη κατάσταση. Ούτε έτρεχα σε σχέση με το παρελθόν, ούτε πήγαινα γυρεύοντας, όπως πηγαίνουν οι περισσότεροι το πρωί που σε μια διαδρομή 10km έχουν αποφύγει την κόσα του χάρου 100 φορές. Στην περιφερειακή της Δραπετσώνας π.χ. πήγαινα πιο αργά (μόνος με δύο λωρίδες δικές μου) από ότι πηγαίνουν το πρωί αυτοί που έχουν δουλειές και κινούνται ο ένας ανάμεσα στον άλλο. Ήταν εντελώς χαλαρή η οδήγηση εκείνο το βράδυ...

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Akis
#512387 Hello. Καμιά πιστούλα μπαίνετε;

Άβαταρ μέλους
By lipebowaki
#531543 Καταρχάς να συστηθώ: είμαι ο pipinos1976 με προσωρινό λογαριασμό για να ανεβάσω ένα βίντεο που έκανα ώρα να φτιάξω και είχα σκοπό να το ανεβάσω πριν φύγω.

Το σημερινό και τελευταίο μας βίντεο ονομάζεται "Τριπλό Σουβλάκι στο Καλπάκι" και είναι ειδικά αφιερωμένο στο petrolheads.gr. Ήθελα να το ανεβάσω πριν φύγω (μαζί με άλλα 1-2 από μπλόκα), αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις. Το έχω ως "μη καταχωρισμένο", οπότε δεν μπορείτε να το βρείτε αλλού και θα το διαγράψω σε λίγες ημέρες, ώστε να μην γίνει αιτία για άλλους οδηγούς να κάνουν παρόμοια πράγματα. Έστειλα mail στον ιδιοκτήτη να το ανεβάσει, αλλά δεν το έκανε, δεν απάντησε, ούτε νομίζω ότι θα πράξει κάτι, οπότε αναγκαστικά έφτιαξα νέο (προσωρινό, όπως και το mail) λογαριασμό για να το κάνω εγώ.Ελπίζω να το χαρείτε, να διασκεδάσετε και μην ξεχάσετε να σχολιάσετε είτε εδώ, είτε στο YouTube (εκεί θα μπορώ να απαντήσω).

Στα σχόλια που διάβασα φευγαλέα δεν μπορώ να απαντήσω, ούτε έχω την διάθεση. Θα μου λείψουν πάντως οι φωτογραφίες γυναικών του Wagner. Πάντως, για να είμαστε απολύτως ακριβείς, δεν ζήτησα απενεργοποίηση του λογαριασμού μου. Ζήτησα είτε ίση μεταχείριση (αυτό το αρνήθηκε η διαχείριση), είτε κατάργηση, ώστε να μην υπάρχει τίποτε πίσω που να με συνδέει με το παρόν forum, που έχει σχέση μαζί μου και δια ζώσης (προσωπικές γνωριμίες και συγγένειες). Για αυτά, όμως, θα σταλεί το σχετικό email στην διαχείριση και δεν αφορά άμεσα τους χρήστες.

Απολαύστε



Ευχαριστώ κι αντίο.

* Κάντε ολικό ban του λογαριασμού αυτού. Είναι τελείως προσωρινός και δεν εξυπηρετεί σε τίποτε να υπάρχει. Μόνο το nickname θα κρατήσω (αυτόματα το έβγαλε το temp mail) για να ξέρω τι έχω βάλει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#531575 Σκεψου οτι εχει και το παιδι μεσα. :(

Ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνη κίνηση χρονισμένη με εξαιρετική ακρίβεια από άριστο γνώστη του δρόμου, του αυτοκινήτου και της κυκλοφορίας στο σημείο. Και πάλι το στοιχείο του ρίσκου υπήρχε.


Α ενταξει τοτε, τρομαξα . :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#533369 edit mod

Το εν λόγω μέλος έχει ζητήσει να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. Παρακαλώ να σεβαστούμε το γεγονός πως δεν συμμετέχει.[mod]